Zburdam pe o carare alb argintie plina de mireasma. O parte a ei imi aparuse la 9 ani ca o potecuta sprintara care unea lumile avand ca varf de triunghi, Trusa de limpezit suflete o parte era drumul meu de acum iar o alta roz-mov se deslusea in departari ca un rau cu multe brate-fluxuri impletind mai multe Cai, atingand mai multi Oameni, hranind Trecerea.

Aterizasem aici pe insasi Drumul meu in dezvelire.

M-am intors catre potecuta( alcatuind un triunghi din oameni-eu si trusa de limezit suflete) si in centrul configuratiei am vazut o cutiuta pictata pe jumatate de Ceruri pe jumatate de Pamant. Erau trei talcuri ….o stea, un fuloar si un cristal. Pareau ca nu isi dau mana intre ele insa Triunghiul imi aseza Steaua deasupra Capului, Fularul de luminite in jurul gatului iar Cristalul mi-l dadu in mana, ridicandu-l pana la piept ca un sarut si un acordaj in acelasi timp.

Continua imi spuse Triunghiul aratand spre acel Acum alb-argintiu ce parea inscris undeva in mine de Departe.

Continua la Centru asa cum Stii.

Apoi s-au deschis trei Drumuri din acelasi Punct si pe fiecare s-a asezat Darul.

Uneste-le in Tine in Tot. Impleteste-le.

Cele trei scenarii pentru care sunteti pregatiti in viata dintre vieti, devin Una, Calea, Adevarul, insasi Viata.

Aseaza Graalul si vei simti Contopirea lor.

Apoi am vazut cum drumurile s-au unit devenind Una un rasarit compozit din care tasneau raze care hraneau alternativ, Pasii.

Mergeam atingand, simtind, iubind Culoarea.

Calea era frumoasa, blanda si plina de plutire. Apoi toate nuantele au inceput sa devina stralucitoare pana cand albul a cuprins Totul.

M-am oprit si Triunghiul a spus. V-ati intors Acasa. Sunteti aici. Impreuna-Una.

Si departarea roz-mov?

Este tesatura pe care o veti face impreuna in ciclul divinului feminin. Acolo sunt Firele. Cu maini ceresti o veti atinge in tandra imbratisare a Imparatiei.

Suntem pregatiti? Sunteti….Calea este Aici si Toti-Una.

Apoi firele s-au miscat lasand niste Sfere Frumoase sa se Dezvaluie. Valsul lor a inceput in Graire divina atingand si Cerul si Pamantul, Stiut, Calduros, Aducator de Sens.

Usor Drumul facut si-a atins capatul cu aceasta Tesatura creend un cerc din covoare frumoase facute in multe vieti, eu ramanand la mijloc in bucuria Valsului, intuiind ca jocul e al nostru si Impreuna suntem Una.