1.Triunghiul iertarii. Identificati un centru, desenati un cerc apoi un triunghi echilateral si o cruce. Incepeti astfel: Ma iert si ma dezleg de toate greselile si pacatele pe care le-am facut cu Voie si Fara Voie din toate timpurile, din toate vietile fata de Barbati, Iubire, Casatorie( un triunghi) Iubire, Armonie, Pace( alt triunghi) Caldura, Blandete, Intelepciune( alt triunghi) fata de Tot si Toate, Rog Sf Trinitate sa ma ierte si sa ma dezlege….Sunt Una cu Iertarea. Repetati de mai multe ori pe zi. Oftati, cascati, lacrimati.

2. Identificati repetitiile nehranitoare din viata dvs. Ce triunghi limitativ tipa?Ce sabotori nu va sustin? Ce atractori negativi va ameninta relatia?
Ex: neincrederea in Sine-neiubirea de Sine-neiertarea de Sine sau supararea pe mama-neacceptarea a ceea ce este asa cum este- teama sau furia-neiertarea-neiubirea de Sine;

3. Accesati sufletul partenerului vostru astfel: Doamne graieste tu pentru mine in sufletul lui X, roaga-l sa ma ierte, eu il iert si cu toata dragostea mea invoc/ chem/ cer ca discernamnatul, pacea, intelepciunea sa coboare intre noi. Puteti schimba triunghiul: cer ca bucuria, armonia, blandetea sa coboare intre noi.

sau spuneti asezate langa el folosind limbajul interior:

Sfera cu Sfera

Cer cu Cer

Iubire cu Iubire

Bucurie cu Bucurie

Intelepciune cu Intelepciune

Om, Sfant, Cuplu in Unime

Dumnezeu-Una.

4. Construiti o raurire divina, o mantra a unimii pentru cuplu si pentru voi:

Suntem Liniste, Iubire, Drag, Implinire
Suntem
Tot ceea ce Suntem
Noi suntem Una
….
Primul Suntem este varful triunghiului, urmat de al doilea Suntem( baza) si apoi Tot ceea ce Suntem( a treia sfera, baza triunghiului) in centrul crucii fiind, Noi suntem Una.

Sau

Sunt( varf de triunghi)
Iubire, Bucurie, Liniste, Discernamant, Intelepciune, Daruire
(coloana de sfere)
Sunt( baza triunghiului)
Tot ceea ce sunt( baza triunghiului)
Eu Sunt( orizontala crucii, vericala fiind formata din coloana de sfere)

Puteti continua acest vals al sferelor urmand geometria sacra:

Sunt
Liniste, Iubire, Viu si Implinire
Sunt
Tot ceea ce Sunt
Eu Sunt, Noi suntem
Impreuna
Acasa

La configuratia initiala, triunghi si cruce se adauga sfera si spirala.

Crucea este formata din verticala descrisa de: liniste, iubire, viu si implinire si orizontala Eu Sunt, cercul este creat de Noi suntem, hora unimica iar Impreuna-Acasa este spirala care da grai valsului sferelor.

Lasati-va calauziti de scrisul conectiv in activarea acestei mantre a unimii, repetand-o in voi pana cand va deveni curgere, raurire divina, pasire in Tot, contopire.

5. Din initierile pe lumina pe care le aveti de acum sau de altadata construiti un triunghi. Puteti invoca trei virtuti sau trei sfinti, trei luminatori. Cereti indrumare pentru situatia de viata in care va aflati. Notati insight-ul pe care il primiti, visul, deschiderea, raurirea divina, unitatea de Sens.

6. Desenati un soare avand mai multe raze. Fiecare raza descrie o relatie( ex relatia cu fiica mea, relatia cu sotul). Ce triunghiuri de lumina va ajuta sa straluciti? Numiti-le si desenati-le pe fiecare raza.

7. Desenati o cruce din sfere. Pe verticala asezati sferele divinului feminin( iubirea, bucuria, pacea, blandetea, caldura, generozitatea, intelepciunea, ascultarea, smerenia etc) iar pe orizontala puneti comportamentele si faptele traite. Desenati raze intre atributele divinului feminin si manifest doar atunci cand ele se tin de mana. Intrebati miezul/ centrul ce parti din voi se opun activarii sferei bucuriei sau a sferei discernamantului? Ce credinte limitative apasa pe crucea interioara? Ce fapte? Ce ganduri si rataciri va incarca constiinta?

8. Contemplati valsul sferelor. Vizualizati cum se suprapun, intrepatrund, fuzioneaza, se contopesc. Imbratisati ceea ce simtiti si multumiti.

9. Reflectati asupra relatiilor cu partea feminina dar si cu divinul masculin. Ce va spune Graalul interior? Care sunt credintele care va modeleaza valsul? Ce parti din voi se opun valsului cu managerii-barbati, prietenii-barbati sau colaboratorilor-barbati? Faceti-va iertarile fata de sfera-tata si sfera-fiu daca valsul nu se face cu partea masculina a vietii voastre. Ce nu va iertati? ce nu ati iertat? Care sunt generalizarile negative care au generat impietrirea sau poate arestul relational?

10. Ce nu va place la femeia care sunteti? Faceti-va iertarile fata de sfera-mama si sfera-fiica daca ati descoperit ca nu va iubiti ca femeie si nici nu suportati prietenele-femei. Continuati cu iertarile fata de toate sferele divinului feminin. Construiti fapte in linia lor. Imbratisati fiicele si mamele de pretutindeni. Reimprieteniti-va cu Geea, natura, bucuriile vietii.

11. Lasati in mantia zilei trei bucurii, trei binecuvantari, trei daruri nonfizice. Ex: crosetati bucurii la birou, impartasiti despre invatatele, absolvitele, intelesele adica acele teme de viata care pana nu demult v-au dat de furca si care acum sunt daruri, dati glas triunghiurilor oriunde v-ati afla: sa fie iubire, pace, unime in aceasta casa, binecuvantez acest cuplu cu iubire, blandete, intelepciune, fie ca in aceasta gradinita…unimea, bucuria, iubirea sa atinga toate sufletele

12.Activati frecventa recunostiintei fata de Tot si Toate, fata de provocare ca Maestru deghizat fata de dusmani ca potentatori, reglatori karmici, acceleratori, fata de soacra ca activator al acelor fatete ale divinului feminin pe care poate nu le-ati lucrat nici in alte vieti nici in viata aceasta fata de Tot si Toate.

13. Contemplati Simbolul Unimii cerand Indrumare de la Familia voastra de lumina pentru acele aspecte pe care va este greu sa le traiti si exprimati. Simbolul este format din Crucea imbracata in Triunghi si Sfera din centrul ei tasnind razele soarelui christic. De la baza triunghiului urca o spirala care uneste Pamantul de Cer.

14. Inaintea oricarei alegeri importante asezati povestea, situatia in centrul simbolului Unimii. Postiti trei zile si apoi luati decizia, hotararea. Ce s-a activat in cupa interioara?

15. Multumiti Tatalui Interior, Mamei, Copilului Ceresc ori de cate ori puteti rugandu-i sa va ajute sa energizati aceste roluri in functie de context marturisind Trinitatea in Tot ceea ce Sunteti. Daca v-ati stalagmizat, rigidizat in rolul de tata riguros, punitiv, agresiv cereti indrumare de la sfera-mama si de la sfera-copil pentru a dezveli acele fatete ale tatalui pe care le refuzati, evitati, aruncati.

16. Relatia arata astfel: baza triunghiului este formata din X si Y, varful triunghiului este Divinul trinitar iar in centru gasim chipurile ei de Acum si de Altadata, geometrii luminoase sau triste. Nu partenerul e de vina ci in chiar istoria relatiei noastre cu el putem afla vieti in care l-am ucis sau tradat, chipuri care se intorc in acum si care trezesc noi teme de cuplu. Contempland vom putea gasi chipul relatiei noastre actuale. Ce ne atrage atentia?

17. Asezati ca fundatie in templul vietii, o adancire, filosofie de viata, o intelepciune bazata pe un triunghi format din trei sfere-virtuti. Ex: Suntem Iubire, Armonie, Pace. Cultivati acest triunghi si acasa si la serviciu cu multa bucurie, responsabilitate, avant.

18. Puneti braul maicii de jur imprejurul relatiei voastre cu voi, cu el cu ceilalti. Ce simtiti?

19. Vizualizati relatia si spalati-o cu lumina. Te curat si te dezleg de legaturi, facaturi, emotii disonante, ganduri negative, suparari, neiertari, de tot ce iti murdareste chipul de Acum si de Altadata, Te botez cu lumina, Te deschid catre Iubire, Intelepciune, Unime

20. Cand se intuneca cerul relatiei spuneti:

Invoc lumina ta, iubirea ta, intelepciunea ta

Coloana sa fie

Cu ochi ceresti

Din albastrul pur ne privesti

Protejandu-ne, iubindu-ne, imbratisandu-ne,

In gand te chemam,

Cu iubire imbracam

Mantia ta.

21. Cand in patratul materiei se isca un conflict mergeti impreuna in triunghiul spiritului: Postiti, meditati, contemplati sau rugati-va, limpeziti, plimbati-va prin parcuri. Nu luati decizii sub imperiul furiei, neiertarii, supararii. Ce parti din mine au atras aceasta situatie? Ce triunghi de lumina ma sustine sa trec acest prag? Ce avem de invatat?

22. Observati gandurile, emanatiile, judecatile. Faceti-va iertarile pe loc, spaland praful zilei. Rugati trinitatea din luna in care v-ati nascut, ex: Mihail-Gabriel-Sf Andrei sa va sustina in procesul de crestere a a sanatatii gandurilor, emotiilor, faptelor voastre in cuplu. In felul acesta cresteti viteza de indumnezeire in cuplu.

23. Desenati cu partenerul cate un cerc format din sfere care descriu relatia dorita. Ex: iubire, bucurie, comuniune, pace, armonie, fuziunea intima extatica, increderea, discernamantul, intelepciunea, blandetea. Uitati-va la hora sferelor. Cate se suprapun? Luati-le pe toate intr-o hora extinsa. Faceti-va iertarile fata de fiecare sfera in parte si cereti calauzire. Construiti o rugaciune comuna. Ex Suntem Iubire, Armonie, Pace, Noi suntem, Impreuna-Una

24. Cand relatia scanceste, mergeti la varful triunghiului: Soare christic primeste-ne, imbratiseaza-ne, iubeste-ne, Noi la Triunghiul celest venim, Cu toate fortele treimice ne unim, Coboara in noi, Suntem Una cu Tine

25. Care este triunghiul iubirii tale? Vorbiti cu partenerul despre cele trei aspecte care il anima in cuplu in aceasta etapa?! Fiti prezenta in triunghiul celuilalt.
Ex partenerul a numit surprizele placute-drumetiile-flow-ul ca fiind cele trei bucurii care ii hranesc relatia. Onorati triunghiul iubirii asa cum il simte si il doreste el dezvelindu-i partenerului vostru si triunghiul in care credeti si voi. Faceti constientizari cu el. Dezvaluiti. Conlucrati.

26. Serile dati glas in interiorul vostru unui triunghi. Scrieti sau construiti ceva frumos in centrul acelui triunghi. Ce se dezvaluie in miezul lucrarii?

27. Practicati acceptarea-predarea-faca-se-voia ta. Cum este in triunghiul acesta, valsul vietii?

28. Impacati triunghiurile ( cel cu varful in sus cu cel cu varful in jos, personalitatea cu individualitatea). Simtiti soarele interior?

29. Stabiliti in cuplu ca seara sa lucrati cel putin 1-3 min cu sferele de lumina. Cum arata acest vals?

30.Desenati mandale din virtuti.

31.Spuneti foarte des Te iubesc, Iarta-ma, Iti Multumesc( activand Treimea care Sunteti).

32. Cultivati Faca Se Voia Ta.

33. Cand plecati intr-o calatorie conectati-va la taina locului. Chemati Triunghiurile Unimii sa va dezlege drumurile si sa va calauzeasca. Gasiti trei luminatori, sfinti, protectori pentru aceea calatorie. Conectati-va la ei. Cereti indrumare. Cum se face valsul cu acel loc sub aceasta indrumare?

34. Recuperati-va puterea de la unde ati lasat-o ex: mama, tata, prietena, sustinatorul financiar, fostul calau. Dupa separari, divorturi, taiati stringurile, reparati sufletul.

35. Cand nu aveti spor, prosperitate, abundenta in casa, faceti-va iertarile fata de toate sferele vietii apoi dati glas acestei rauriri: sunt iubire, intelepciune, abundenta, sunt vals si implinire, drag si daruire, impreuna-Acasa, Impreuna-Una! Verificati drepturile divine pe care le aveti in cuplul vostru. Inainte cum au fost? Are aceasta relatie un accept al Sfintei Treimi mare?

36. Contempland iubirea pentru celalalt, mergeti la varful triunghiului, la iubirea cea mare si multumiti. Acolo pe varf de munte veti simti Graalul interior, iubirea inaltatoare. In ce triunghi imi traiesc arestul? Fata de barbati-iubire-sex? Sau fata de cunoastere-putere-daruri? Ce triunghiuri luminatoare ma pot sustine/ ajuta sa ies de aici?

37. Ce triunghi/triunghiuri limitative descriu corpul meu umbra?!Ex: neacceptare-neiubire-nerabdare sau meschinarie-ipocrizie-falsitate sau neiubire-neiertare-neincredere sau furie-nemultumire-frustrare.

38. Unde imi duc atentia si energia? Ce triunghi hranesc inconstient? Ex: televizor-certuri cu sotul-prietenii de suprafata sau gatit-barfa-shopping. Cat de mult ma ajuta?

39. Cand ma simt murdara ma pot aseza in centrul tuturor Triunghiurilor de lumina care trebuie vor si pot sa ma ajute spunand astfel: Ma curat si ma dezleg de legaturi, facaturi, greseli, pacatele, ganduri si emotii disonante, de tot ce se afla pe mine de Acum si de Altadata, Sunt dezlegata, Sunt Iubire, Caldura, Unime

40. La o cununie sau un botez putem spune: Fie ca Iubirea, Bucuria si Intelepciunea sa coboare si in sufletul mirilor/ familiei si in sufletul tuturor participantilor

41. Lectia predarii: Ma predau tie Una si Slujesc in Sfant Numele Tau

42. Cand provocarile sunt mari spunem: Treime in Unime ajuta-ma!!!

43. Formula de protectie pentru cuplu si pentru tine: Sfanta Treime protectie sa fie, Iubirea sa creasca, Discernamantul sa infloreasca, Intelepciunea sa rodeasca, Implinire sa fie, Drag si Bucurie

44. Cand pe un plan al vietii sa spunem relatia cu barbatii lucrurile nu merg desenez un triunghi. La baza pun rolurile limitative pe care le repet, victima si distanta impietrita sau printesa nemultumita si vataful curtii sau acritura si vanatoreasa la varf asez scopul cuplului/ familiei: indumnezeirea, valsul sferelor, mantuirea iar in mijloc caut in mine si apoi asez un triunghi de virtuti( un lift ascensional) care sa ma ajute sa ies din aceste roluri pitice.

45. Va invit sa activati in cuplul vostru aceasta coloana formata din 8 sfere. Discutati cu partenera voastra, inteleptiti drumul, constientizand.

a. Care este scopul pentru care intram in taina casatoriei?

Posibile raspunsuri: Sa imblanzim animalele salbatice interioare ( dependenta de femei, risipa, atasamentul fata de bautura, patima jocurilor de noroc, neiubirea de sine, furia pe parinti, supararea pe barbati, neiertarea etc), sa cultivam triunghiul ( mama-tata-copil), sa ne indumnezeim, sa ne mantuim, sa rodim in Impreuna-Una, sa cunoastem Valsul Sferelor, sa dam grai Unimii in Cuplu, sa fuzionam cu Marea Sfera Centrala, sa devenim oameni frumosi si radianti, sa ne christicizam.

Asezati raspunsul vostru in prima sfera. Ori de cate ori unul dintre voi intra intr-o descentrare, desincronizare, dezintegrare amintiti-i de Scopul pe care il aveti in Impreuna-Una. Puteti picta aceasta sfera intr-o culoare, scriind in ea cuvantul cheie: Indumnezeire. Faceti acest exercitiu chiar daca nu sunteti casatoriti.

Apoi treceti la urmatoarea sfera:

b. Ce triunghi-calauza ne ajuta in Treceri?Ce virtuti ne deschid portile de intelegere in cuplu?

Exemplu: iubire-cunoastere divina-unime, intelepciune-clar-discernamant, blandete-rabdare-bucurie, pace-frumusete-recunostiinta, smerenie-credinta-unime, iubire-bucurie-intelepciune etc

Asezati acest triunghi in a doua sfera. Pictati-o dupa cum simtiti.

c.. A treia sfera. Ce credinte potentatoare-trezitoare pot sustine valsul sferelor, cuplul in Unime, casatoria ca inaltare?

Ex: Impreuna suntem Una, Cred in iubirea care transforma orice incercare in unitati de intelepciune pentru amandoi, Cred in puterile ascunse ale cuplului nostru care se dezvaluie din spatele oricarei provocari

Asezati cele trei credinte in a treia sfera. Puteti sa le scrieti cu diferite culori si apoi sa pictati sfera intr-o culoare care va cheama. Discutati cu partenera voastra despre cele trei credinte potentatoare-trezitoare. Daca apar sabotori interiori( credinte limitative) aflati care este darul lor. Multumiti-le si mergeti mai departe.

d. A patra sfera. Gasiti raurirea divina care se potriveste cuplului vostru. Ea e formata din nucleele de lumina care descriu triunghiul calauza sau din cuvinte-cheie care formeaza credintele voastre potentoare-trezitoare.

Exemplu: Sfera cu Sfera, Cer cu Cer, Iubire cu Iubire, Bucurie cu Bucurie, Intelepciune cu Intelepciune, Pamant cu Pamant, Om, Sfant, Cuplu in Unime, Una

sau

Sfanta Treime protectie sa ne fie

Iubirea sa creasca

Blandetea sa infloreasca

Intelepciunea sa rodeasca

Implinire sa fie

Drag si Bucurie

sau

Impreuna suntem Una

Desenati aceasta raurire in sfera a patra. Pictati aceasta sfera cu aceea culoare care va cheama.

e. Sfera bucuriilor.  Aici e de dorit sa asezati 3-5 bucurii luminatoare care pot fi si pasiuni intregitoare.

Ex: Sa ne plimbam prin parc, sa vorbim cu Soarele, sa ne imbratisam seara de seara, sa desenam impreuna, sa dansam etc. Si daca l-ati gasit agatati aceste bucurii in pomul christic al cuplului. Scrieti bucuriile si apoi pictati Sfera.

f. Sfera valorilor

Ce valorizam noi in Impreuna-Una? Cautam trei valori care sunt in acord cu triunghiul-calauza si care nu se bat cap in cap cu credintele potentatoare-trezitoare si nici cu bucuriile. Le putem lua chiar din faptele noastre.

Daca nu aveti inca un partner va ganditi la valorile care va cheama, va anima.

Ex: abundenta-bucuria-pacea, bunul simt-generozitatea-empatia, suportivitatea-caldura-dedicarea, jertfa-blandetea-iubirea, autenticitatea-integritatea-transparenta, inteligenta cognitica-initiativa-flow-ul etc

g. Reamintire. Recunoastere. Recunostiinta

Chiar daca nu ati practicat regresia spontana si nu ati avut un deja vu sau deja conue accesati aceasta sfera astfel:

Recunosc Iubirea care Suntem

Recunosc Intelepciunea care Suntem

Recunosc Blandetea care Suntem

Si Tot ceea ce Suntem

In Sfant Numele Tau

sau Multumesc Iubirii, Blandetii, Intelepciunii. Suntem Unime si Impreuna-Una

Cand apar desincronizari repetati aceasta formula de recunoastere sau raurirea divina pe care ati tesut-o Impreuna. Triunghiul de mai sus e de dorit sa fie in acord cu valorile si credintele voastre.

h. In aceasta Sfera va invit sa desenati chipul relatiei voastre pe varful ei de munte asa cum l-ati primit printr-un flash sau asa cum vreti sa fie.

Exemplu: poate fi un soare sau un munte sau un buchet de flori sau doua sfere care se suprapun imbratisate de Marea Sfera Centrala sau doua brate care devin un cerc sau doua triunghiuri perfect echilaterale inscrise in doua cercuri care fac valsul sau orice alta geometrie luminatoare. Pictati si aceasta sfera. Apoi asezati acest A3 format din 8 sfere in camera centrala si ori de cate ori treceti printr-un moment dureros uitati-va la el si lucrati cu o sfera sau cu toate 8. Daca galagia in cuplu e prea mare invatati sa contemplati aceasta Coloana. Ce se aseza in noiul interior? Ce intelegeri apar? Ce limite pleaca? Ce dezlegari traiti? Ce se activeaza in viul acestei Coloane? Cum vi se pare acum valsul sferelor in cuplu?

Daca ar fi sa desenati coloana nelimitarii la parintii vostri cum ar arata ea?

Va ajuta pentru a activa trailogul, flow-ul, masa unimii in cuplu sa folositi Spirala Intrebarilor, Spirala Temelor, Spirala darurilor. Mai multe despre ele pe pe www.frecventaom.ro

Va invit pe 9 oct ora 18 30 sa daltuim in versul cuplului, intelegeri inaltatoare. Nu trebuie sa aveti un partner sau o partenera.

In jocul cosmic suntem chemati sa fim cruci-canale care unesc Cerul si Pamantul apoi triunghiuri echilaterale( oameni echilibrati dar si forte trinitare in actiune) apoi sfere in vals cu alte sfere dand glas prin cuplu si famile, valsurilor Unimii. Si da aceasta coloana se poate schimba cu alte culori sau alte credinte insa la fel de plina sustinand un nou contract pentru o alta etapa in acelasi cuplu sau intr-un alt vals.

Si daca s-a trezit in voi dorul schimbarii in cuplu sau chemarea de a va nelimita in versul casatoriei sau doar bucuria sferelor, va astept pe 9 oct 2019.

Unde? Vasile Stroescu nr 14 langa Foisorul de Foc

Cat? 30 ron

Cui se adreseaza? Tuturor cautarilor de Sens

Cum putem activa pomul unimii/ pomul christic? Punand aceste globuri-sfere si in alte suflete

Triunghiul divin sa va deschida Drumul si Soarele Christic sa va fie Calauza!

Rezerva-ti timp pentru o sesiune de plutire!

Alte lucruri despre noi le gasiti aici:

Centrul Frecventa OM

Samadhi Tank

Terapie Craniosacrala

Mind MI

Luviom si MindSynergy

Terapie Bowen

SCIO http://pages.frecventaom.ro/scio

Cristaloterapie http://pages.frecventaom.ro/cristaloterapie

Masaj energetic http://pages.frecventaom.ro/masaj

Decas – Harta vocationala http://pages.frecventaom.ro/DECAS