Cand mosesc un atelier si il aduc in acest registru ma simt ca si cum as lua o prajitura din cuptorul gratiei si as aduce-o aici sa v-o ofer si voua sa impartasesc cu voi din ingredientele ei, sa va bucur cu gustul ei.

Recunosc ca fiecare prajitura face parte dintr-un tort mai mare si amanarea ei sau scoaterea ei cu intarziere mi-a adus de multe ori neimplinire, tristete, lipsa curgerii. Parca am oprit bucatarii ceresti sa umple cina din taina sufletului cu toate bunatatile. Parca a zagazuit Cerurile in cuptor, parca n-am dat voie Gurii Cosmice sa vorbeasca.

Si stiu cand aceasta prajitura trebuie sa iasa de aceea va chem cu tot dragul sa cinam in Taina Sufletului.

Ceea ce putin inteleg este acest lucru: atelierele conective sunt teme universale care ne cheama, scoli energetice care se deschid in structurile noastre, regasiri, paradisuri, bucurii intregitoare.

Am vazut de multe ori cum sufletele valseaza ca niste sfere in timpul dar si dupa aceste ateliere, cum temele se desfac in oameni ca niste inflorescente, cum scolile se tin de mana interconectate, mosind Omul indumnezeit si pe Impreuna-Una.

Uneori goarna energetica este asa de puternica incat sufletul meu se umple de Drag si asfel siroiesc catre voi cu multe articole atingandu-va sufletul si aducandu-va aceasta intrebare: Ce e de dorit sa fac in Taina lui Acum pentru Univers? Si cand aripile voastre se deschid si un atelier va cheama, veniti lasand alte lucruri deoparte. In taina sufletului, atunci cand Centrul glasuieste toate celelalte lucruri se aseaza.