Bine v-am regăsit acum, în toamnă, să culegem roadele bogate ale lucrului cu sine din timpul acestui an și nu numai. Încă mai avem timp să semănăm și să cultivăm în noi semințe roditoare ale evoluției noastre. Așa că vă invit la câteva ateliere pentru suflet în care să rodim în Împreună – Una/Unul. 


1. Ateliere de constelații familiale și sistemice (transgeneraționale și translife) – 11 și 25 septembrieConstelațiile familiale/sistemice reprezintă un instrument de vindecare a relațiilor cu noi înșine, cu cei din familia noastră, a relațiilor de cuplu, a relației cu străbunii și orice fel de blocaj fizic, material, emoțional, informațional sau energetic. Sunt folosite în psihologie și energo-terapie și ajută la crearea unui echilibru interior și exterior prin conștientizările pe care le facem. Efectele apar nu doar asupra noastră, ci și asupra relațiilor pe care le vindecăm
Mai multe detalii găsiți aici:https://petaledecer.ro/constelatii-transgenerationale-si-translife-11-si-25-septembrie/
2. Cerc de feminitate – Armonizarea energiei sexuale – 12 septembrie

Vă propun un cerc de feminitate în care să lucrăm din punct de vedere al bagajului transgenerațional și translife pe înțelegerea profundă și folosirea energiei sexuale într-un mod armonios în viața noastră. Vom face acest lucru trecând prin etape de vârstă, punctând și ritualul de trecere de la o etapă la alta: Copila – curățarea rușinii explorării organelor sexuale, Adolescenta – începerea vieții sexuale și experiențele neplăcute trăite, Femeia – trăirea orgasmul plenar.

Mai multe detalii găsiți aici: https://petaledecer.ro/cerc-de-feminitate-armonizarea-energiei-sexuale/

3. Vindecarea relațiilor de cuplu – 22 septembrie, ora 18.00

Vă propunem un atelier de 3h în care să lucrăm pe câmpul transgenerațional generat de strămoșii noștri în care să vindecăm toate situațiile în care iubirea de cuplu a fost anulată ca acum să poată înflori. În plus, vom lucra și pe viețile anterioare în care fiecare dintre noi a dezonorat energia iubirii și a cuplului. O să oferim și câteva explicații legate de cum funcționează mecanismele karmice și ce efecte pot genera în prezent.

Mai multe detalii găsiți aici: https://petaledecer.ro/vindecarea-relatiilor-de-cuplu-22-septembrie-ora-18-00/

Vă aștept cu drag și bucurie, 

Florina Cochină