Aud foarte des aceasta fraza atunci cand incep sa pun intrebari legate de relatie. Si multe desincronizari apar cand el sau ea sau amandoi se opresc in triunghiul format din asteptari-conditionari-proiectii. Astept sa-mi dea, astept sa faca, astept sa ma imbratiseze, astept sa-mi daruiasca trandrete, astept sa ma iubeasca. Astept….

Legea efortului indirect ne spune ca daca vrem iubire atunci sa daruim noi iubire, daca ne dorim intelepciune, noi sa punem la mijloc intelepciune, daca vrem trandrete…sa aducem primii tandrete.

Atunci cand inghetam in asteptari, frustrari, lamentari, corpul cuplului nostru se chirceste, se usuca. Ce este in dreptul meu sa fac? cum pot onora acest cuplu? Ce initiative pot dezmorti cuplul meu? Cum pot lumina strada relatiei mele ? Ce ar face gradinarul din mine? Cum pot hrani aceasta plantuta?

Si pentru ca nu suntem doar Pamant…va propun sa incepeti idn Ceruri. Faceti-va iertarile fata de cuplu, iubire, barbati, pe toate vietile si ipostazele, invatati sa meditati, sa contemplati, sa va rugati construind un triunghi celest, o mansarda in care sa va incarcati burduful, bateria si apoi coborati in patratul materiei aducand in cuplu idei noi…cu care sa hidratati povestea: sa gatim impreuna, sa ne cataram in copaci, sa mergem prin padure tinandu-ne de mana, sa gradinarim etc. E important sa va dezveliti noi pasiuni, preocupari care sa va hidrateze cuplul. Si dezvelirea nu inseamna sa ma agat de celalalt asteptand…ci sa ma mag in priza divina de unde vine Inspiratia, Gratia, Creativitatea.

Si cand ideile nu vin….plutiti la samadhi sau plimbati-va in natura sau stati la patul de cristale sau meditati…gadiland astfel Cerul interior.

Astrologie crestina pages.frecventaom.ro/astrologie-crestina

Terapie Bowen pages.frecventaom.ro/terapie-bowen

Samadhi Tank http://pages.frecventaom.ro/samadhi-tank

Terapie Craniosacrala http://pages.frecventaom.ro/terapie-craniosacrala

Mind MI http://pages.frecventaom.ro/mindmi

Luviom si MindSynergy http://pages.frecventaom.ro/luviom-mindsynergy

Masaj energetic http://pages.frecventaom.ro/masaj

Decas – Harta vocationala http://pages.frecventaom.ro/DECAS

Medicina Energetica Samanica http://pages.frecventaom.ro/curatari-samanice