Pentru a asculta cu toate structurile e important sa faci liniste in tine, sa te deschizi, sa primesti cunoasterea care vine dinspre celalalt. In natura, triunghiul cu varful in jos tace devenind insasi peretii Graalului in care ambrozia divina sau rauririle divine coboara. Si mintea lumeasca linistindu-se, cupa se poate umple cu dezveliri, trairi intense, bucurii ceresti. Cand esti un pahar plin care le stie pe toate…..ce ai mai putea asculta decat propriile judecati, ganduri, pareri?!

O ascultare conectiva te duce la trialog, flow, creativitate out of box. Si cum o putem activa? Prin predare, smerenie, renuntare. Ma dau la o parte…pentru a lasa aurul celest sa coboare.

De multe ori ajungeti la un training, curs, atelier nu pentru emanatiile celui care conduce valsul cat pentru a activa ascultarea divina si deschizandu-va sa primiti un dar ceresc ce nu putea trece de cotcodeala obisnuita sau de zumzaiala zilei.

Intr-un cuplu ascultarea conectiva cu mintea si sufletul unite transforma dialogul steril al egourilor in trialog, in vals al sferelor, bucurie a inaltimilor.

E important sa nu va judecati emanatiile, parerile, vederile. Pentru ca trialogul sa fie viu si sa continue si in timpul noptilor activati spirala intrebarilor, a temelor, a darurilor. Ex: va puneti intrebari fara sa va judecati raspunsurile sau emiteti pe marginea unei teme de viata sa va rastigniti sau cautati darurile vietii imbratisand ceea ce vine asa cum vine.

Pentru a activa trialogul ambii parteneri sunt invitati sa se dea la o parte sa renunte la a demonstra, sa se predea.

Ma predau tie una

Si ascult in Sfant Numele Tau.

Samadhi Tank http://pages.frecventaom.ro/samadhi-tank

Terapie Craniosacrala http://pages.frecventaom.ro/terapie-craniosacrala

Terapie Bowen http://pages.frecventaom.ro/terapie-bowen

Mind MI http://pages.frecventaom.ro/mindmi

Luviom si MindSynergy http://pages.frecventaom.ro/luviom-mindsynergy

SCIO http://pages.frecventaom.ro/scio

Cristaloterapie http://pages.frecventaom.ro/cristaloterapie

Iubire, armonie, pace!!!