Cand trec prin triunghiul iertarii onorand fiecare Sfera, ma opresc la mijloc in drag ceresc, activand Graalul launtric si las Curgerea sa inunde teritoriile interioare.

Intr-un astfel de moment florile sufletului se deschid ca niste urechi minunate asteptand Glasul.

Daca ati putea sa va observati de undeva din afara ati vedea cum Coloala Luminii Divine se aprinde si toti ochisorii ei asteapta unda divina.

Era un moment de liniste frumoasa ca inaintea unei melodii cosmice. Totul e pregatit doar Dirijorul trebuie sa ridice Bagheta.

Intr-o astfel de stare coboara articolele de pe frecventaom, atelierele, versul divin al calatoriilor. Uneori Clarul este atat de Frumos si Linistea atat de pastoasa incat as vrea sa raman in valsul acesta simplu, firesc, intregitor ca un Receptacul Divin, bucurandu-ma de el cat mai mult.

Insa ecranele se deschid si mustul cuvintelor incepe sa apara iar licorile ceresti curg hranind parca Totul. Aceasta etapa de Varsare a Cerurilor in Cupa care Sunt este si ea coplesitoare pentru ca starea de receptie e la fel de puternica insa si curgerea e minunata iar impletirea lor naste Covoare Ceresti.

Incercati sa cultivati starea de receptie in fiecare Triunghi pe care il lucrati. Dupa ce v-ati facut iertarile opriti-va la Centru si lasati Cerurile sa cuvante. Apoi Uniti-va cu fiecare Sfera lasand Mantra sa se teasa de la Sine.

In starea de receptie primiti de la Centru, unitati de incredere, de iubire, de bucurie care va sustin in Fuziunile Ceresti