Incercati sa va uitati la pecetea lui Solomon intrand in fiecare triunghi in centrul lui.
Primul cu varful in sus e cuvantarea divina, potentialul nostru mai mult sau mai putin dezvelit,insasi povestea. De aici din Centru rauresc dorurile, chemarile, viul darurilor, sentimentele inaltatoare, cautarile. Aici ochii ni se desfunda de ceata iar sentimentul de Acasa ne copleseste. Aici in Miez se face Primirea, traim Valsul Sferelor, Unimea.
Triunghiul cu varful in jos este personalitatea noastra( coaja, masca) la nasterea ei paricipand mintea, inima, corpul, in centrul acestui triunghi care ne coboara in materie fiind Ego-ul cel care se exprima in micii pasi ai vietii prin ambitie, atasament, dorinta.
Putem sa ne plimbam cu liftul impletind pamantul cu cerul sau putem sa locuim mai mult intr-un triunghi sau altul.
In viul lui acum casatoria dintre cele doua triunghiuri este posibila insa nu oricum, personalitatea trebuie sa-si predea piticismele, zgomotul, nevoia de a controla, iluziile si sa devina peretii Graalului in care coboara natura divina, triunghiul cu varful atins de Ceruri, insasi Grairea.
In faca-se voia ta, aceasta casatorie a triunghiurilor naste Omul cu O mare, Omul intregit, Omul indumnezeit.
Cand lucrati cu aceasta esenta din Geometria Sacra, incercati sa vedeti ce va anima in triunghiul de lumina( cel cu varful in sus) si ce va secatuieste in trunghiul ambitiilor furandu-va altitudinea, zborul aripile?…
Sa presupunem ca va cheama profesia de invatatoare insa parintii va spun ca veti muri de foame, ca nu veti fi chiar onoarea familiei si ca multe dorinte nu va veti putea implini.
Incercati sa va conectati la triunghiul de lumina( triunghiul cu varful in sus) si sa cereti indrumare de la trei pastori, claditori, trei sfinti sau maestrii.
Chemati-i in taina sufletului si cereti-le sustinere, indrumare, putere in a va urma visul.
Cand Triunghiul cu varful in Sus se manifesta, Calea, Adevarul, Viata sunt Una cu Voi cand triunghiul cu varful in jos este la carma, buclele existentiale cu toate insatifactiile lor ne cuprind pasii, sufocand zborul.
Omul cu O mare este acest vals al triunghiurilor in care cel care initiaza, conduce, traseaza pasii este triunghiul cu varful in sus( divinul din noi) cel cu varful in jos, ascultand, predandu-se, urmand Voia Ta.

Despre aceasta raurire divina si mesajele ei vom vorbi mai mult pe 1 sept in cadrul atelierului.