Atunci cand deschidem poarta catre celalalt cu un triunghi trezitor ex: iubire, incredere, iertare se activează trialogul, Eu-Tu-Divinul din NOI în care ambele părţi primesc  mesaje, raspunsuri, bucurii legate atât de tema abordată cât şi de întrebările care plutesc în fiecare.

În felul acesta partenerul sau prietenul ne poate ajuta în procesul de identificare a cauzelor care stau la baza unui disconfort dar şi a acelor aspecte care ne pot hidrata, rotunji, potenţa destinul.

In dialog suntem în energiile dualităţii şi vântul ego-ului sau forţa agresivităţii sau frica pot mototoli cu uşurinţă freventele comunicarii. În trialog, eu tu şi Divinul din NOI, emanaţiile minţii noastre se transforma în zboruri, deschideri de  sens, intuiţii revelatoare şi transformatoare, salturi de intelegere.

Invitaţi în orice trialog, entităţi de lumină: îngerii comunicării, îngerii înţelepciunii, familia divină şi veţi vedea cum spirala întrebărilor şi a răspunsurilor va uni pământul vostru interior cu CERURILE.

Ca să atingem varful temei care ne preocupă, e de dorit să activam lobul drept (mama), lobul stâng (tatăl) şi cel de-al treilea lob (fiul) pentru ca punctele din vederea divina sa intre în sinergie şi astfel să apară cel mai potrivit raspuns pentru etapa de crestere in care ne aflam.

Deschideti triunghiul comunicarii astfel: Rog toate enitităţile de lumină care trebuie vor şi pot să ne însoţească in acest trialog sau Invit in acest trialog familia divina. Impreuna suntem Una!

 Exercitiu

Relaxati-va, multumiti Universului pentru ceea ce sunteti, imbratisati totul apoi rugati entitatile  de lumina care trebuie, vor si pot sa va insoteasca  in trialogul cu partenerul, prietenul, colegul. Puteti face triunghiuri de lumina fara ca interlocutorul sa fie prezent.

Si daca este cu voi pastrati linistea, bucuria, frumusetea luand cu asalt cerurile si rodind in lumina !