Intalnesc adeseori femei care se agata de barbati, speriate de singuratate sau nelinistite ca dupa divort si-au pierdut comfortul, barbati alarmati de varsta sau de pierderea stralucirii care cauta doar in exterior un partner, tineri care nu vor sa-si ia aripile si sa zboare…..se agata de cate un parinte sau un frate sau un bunic ….gasind tot timpul in nisipul trecutului, dureri pe care sa le rasfoiasca inundand interiorul cu regrete, judecati, furii.

Crucea care suntem se dezvaluie intr-un mod minunat, orizontala ei transformandu-se in aripi de lumina dupa ce am activat fluturele interior, verticala care suntem, fiul de Dumnezeu. Insa vrem sa zburam sau e mai bine sa cautam in exterior un barbat pe care sa-l chinuim cu dorintele noastre sau o femeie pe care sa o manipulam sau o sora de care sa profitam sau o mama careia sa-i dam ordine obligand-o sa ne duca cu masina prin Bucuresti zi de zi, sa ne stabileasca diferite intalniri, sa ne tina de mana si la 22 de ani?

Casatoria interioara ne invita sa ne recuperam sufletul din toate experientele, sa iertam, sa iubim ceea ce este asa cum este, sa ne eliberam de asteptari, sa ne aliniem la Voia Divina si sa ne predam ….urmand drumul regasirii, unimii, fuziunii cu Unul-Una.

Sigur nu e simplu sa activam in noi acea treime radianta, tatal, mama si copilul, acel intelept puternic care nu se agata de nimeni si de nimic, acea sfera care este plina de lumina cereasca si care stie sa zboare cu alte sfere ceresti sau sfere-oameni fara asteptari, cantonari, regrete.

Drumul interior vindeca, aseaza si ne inalta reveland varfuri de munti de care nu eram constienti.

Stabiliti-va in fiecare etapa cate un varf de triunghi, un pisc de munte si urmati-l. E posibil ca varful de munte sa fie pentru unii sa se lase de tigari, pentru altii sa mearga in Egipt pentru altii sa dezvaluie din darurile primite, pentru altii sa se sfinteasca prin iubire.

Stabiliti-va un astfel de varf …..coborati praful de pe aripi adica eliberati-va de asteptari, agatamente, frici, nelinisti, depresii, cantonari….si zburati catre propriile varfuri, din ce in ce mai radiante pana la piscul cel mai inalt. Nu baltiti la baza sau in prapastiile trecutului.

Va invit sa va scuturati colbul si sa va desfaceti aripile experimentand …..plutirea sau LuViOm-ul sau cristaloterapia!!!

Samadhi Tank http://pages.frecventaom.ro/samadhi-tank

Terapie Craniosacrala http://pages.frecventaom.ro/terapie-craniosacrala

Terapie Bowen http://pages.frecventaom.ro/terapie-bowen

Mind MI http://pages.frecventaom.ro/mindmi

Luviom si MindSynergy http://pages.frecventaom.ro/luviom-mindsynergy

SCIO http://pages.frecventaom.ro/scio

Cristaloterapie http://pages.frecventaom.ro/cristaloterapie