In ochii tai am vazut Iubirea, Bucuria, Pacea

Coboara in mine, Scrie prin mine, Sunt Una cu Tine!

M-am trezit atinsa de doua aripi de lumina. O visasem pe bunica. Am simtit-o pregatindu-se pentru o noua intrupare si cand am imbratisat-o am stiut ca m-a vizitat sa-mi spuna ca va cobora din nou luandu-si chip de copil. Zambeam cand am deschis ochii simtind doua aripi de lumina. Am intrat in sufragerie cu aceasta fragezime a noptii. M-am uitat la ochii Mantuitorului care invaluie toata camera in care scriu …si am stiut la 3 33 dimineata ca in cupa vor cobora…..cuvintele lui, roua diminetii cosmice in care sufletul nostru se scalda. Parinte, ce sa facem in aceste vremuri? Am simtit sa ma rog si asa am inceput cu Acatistul Sfintilor Mihail si Gavriil……Inaintand am perceput prezenta lor, frumusetea lor, caldura lor. Mai multe aripi de lumina in aurul noptii….Usor, usor, cuvintele se asezau ca pe un portativ descriind melodii ceresti. Parca cantam pe un pian cosmic si in acelasi timp …scriam.

Invoc lumina ta Doamne,

Intelepciunea ta,

Adevarul divin

Libertarea intru Dumnezeu!

Coloana sa fie!!!!

Cu ochi ceresti

Din albastrul pur ne privesti,

Protejandu-ne, intarindu-ne, inaltandu-ne!!!

In gand te chemam,

Cu iubire imbracam,

Mantia ta!!!!

….

Am simtit sa asez intrebarea……ca o cupa si sa astept ambrozia divina:

Cum sa ne intarim in aceste vremuri?

Cu rugaciune, post, iubire. Sa nu va lasati atinsi de suparare, deznadejde, frica. Totul e stiut, totul e ingaduit, Si toate vin pentru greselile voastre. Spalati-va chipul in lumina.

Ce sa facem pentru copiii nostri? Sa va rugati zilnic, sa le vorbiti cu blandete, sa le daruiti din timpul vostru, sa teseti activitati care sa va apropie de Ceruri. Caci multi dintre ei ca si adultii traiesc rupti.

Rupti? Da sunt taiati, rupti, gauriti de tentatii, patimi, excesul de tehnologie, frici

De unde vine razvratirea aceasta? Tine de razboiul invizibil in care tehnologie poate fi si o arma

Cum putem opri procesul de luciferizare prin frica, control, tehnologie, patimi, excesul de televizor etc?

Crescand lumina in voi, puterea divina, credinta. Sunteti fii ai Luminii….pare ca ati uitat. Fii luminii se intorc acasa cultivand Lumina.

Ce inseamna pentru noi acum….sa cunoastem Adevarul?

Sa va uniti cu Isus Hristos pentru a ajunge la Esenta!!!! Adevarul nu poate fi accesat prin informatii. E o scufundare in divin, o unime cu Cerul, o fuziune!!!!

Parinte, de ce ne sunt luate anumite drepturi, libertati, puteri?

Pentru ca v-ati murdarit sufletele. Iesiti din ceata si veti simti puterea, iubirea, caldura soarelui christic

Cum putem sa ne recapatam Libertatea?

Eliberandu-va de frici, socoteli, intrigi. Curatandu-va sufletul veti simti libertatea divina singura care va poate deschide portile ceresti chiar si atunci cand sunteti in inchisoarea lumeasca generata de visusi, vaccinuri, constrangeri, frici

Ce parti din noi au atras acest razboi energetic?

Patimile, lacomia, uitarea de Sine

Parinte, cum putem sa iesim din aceste plase tesute din intuneric?

Cu discernamant, iubire, intelepciune. Ascultati Centrul

Care sunt obiectivele Arhistrategiei de Lumina?

Sa va treziti, sa va inmultiti talantii, sa cunoasteti Imparatia si sa o aduceti pe Pamant

Am simtit sa las tacerea pentru cateva clipe sa aseze aceste intelesuri in plapuma interioara. Oare vom indeparta norii cu raza credintei? Mai multi sori mici……ca o hora draguta…s-au prins intr-un vals frumos creend in verticalizare….o spirala. Sus foarte sus…un soare frumos, mare…dadea manuta tuturor, ajutandu-i sa creasca , sa radieze, sa-si manifeste unicitatea. De o parte si de alta a spiralei ….simteam si vedeam …aripi de lumina. O liniste frumoasa, daltuita de lumina parea ca se aseaza in noi-toti, graiul divin atingand totul.

Copiii de lumina,

Ma bucur ca v-ati intors

Acasa.