E greu de crezut si totusi pe razele cuplului pe sex sau iubire sau comunicare pot aparea aresturi generate de amantlacuri, abuzuri, refuzuri, suparari.

Daca ne scoatem din corpul fizic si privim cu ochi ceresti un cuplu vom vedea doua oua fluidice care comunica pe mai multi centri, cu punti de comunicare frumoase, radiante sau stringuri malefice.

Atunci cand se pierde mult din suflet, prin fapte pitice, emotii disonante, lepadari, suparari, cuvinte spuse cu gura de foc, judecati pot aparea baraje, impietriri, obstacole majore in cale exprimarii iubirii, a intimitatii, a bucuriei, aceste ziduri putand creste devenind din ce in ce mai groase.

Un arest in triunghiul iubirii, fuziunii intime extatice, comunicarii poate genera multa frustrare, desincronizare, suferinta. Cauza nu este in celalalt ci poate fi cautata in arhiva cuplului( pacatele, patimile, greselile fata de sex, iubire, Comunicare de Acum si de altadata, cele personale dar si cele de neam).

Un bunic abuzator pe partea sexuala care a luat din stofa unui neam mai mult decat i se cuvenea poate darui un arest sexual unui nepot sau la mai multi.

Orice cuplu urmeaza o spirala a cresterii in Unime care incepe cu reamintirea( si da aici apare sentimentul ca il recunosc, il stiu, parca dintotdeauna suntem impreuna) dezvelirea( ies la suprafata temele de viata, darurile vechi, contractele spirituale), constructia( incepem sa ne preocupam de patratul materiei dar si de triunghiul spiritului), sincronizari si desincronizari( din dezintegrari multinivelare pot aparea aresturi in cuplu), conectarea si reconectarea( ne centram la nivel de cuplu, accesam miezul nostru, ne unim potentialul cu manifestul), limpezirea si purificarea( prin post, samadhi, trailog), inteleptirea in cuplu. In sine toate aceste etape sunt niste sfere cu o geometrie proprie, specifica fiecarui cuplu.

Pentru a iesi din arest urmati urmatoarele etape:

  1. Triunghiul iertarii( Ma iert si ma dezleg de toate greselile si pacatele pe care le am fata de Iubire, Fuziune Intima Extatica, Comunicare, Empatie in cuplu, Bucurie, Intelepciune, Discernamnant, Clar fata de Tot si Toate/Rog Sfanta Treime sa ma ierte si sa ma dezlege/Sunt Una cu Iertarea
  2. Posturi: lunea, miercurea si vinerea
  3. Initieri in cuplu
  4. Samadhi( terapia prin plutire care limpezeste corpul emotional)
  5. Lucrari in Triunghi

Centrul Frecventa OM http://pages.frecventaom.ro/centrul-frecventaom

Samadhi Tank http://pages.frecventaom.ro/samadhi-tank

Terapie Craniosacrala http://pages.frecventaom.ro/terapie-craniosacrala

Terapie Bowen http://pages.frecventaom.ro/terapie-bowen

Mind MI http://pages.frecventaom.ro/mindmi

Luviom si MindSynergy http://pages.frecventaom.ro/luviom-mindsynergy

SCIO http://pages.frecventaom.ro/scio

Cristaloterapie http://pages.frecventaom.ro/cristaloterapie

Masaj energetic http://pages.frecventaom.ro/masaj

Decas – Harta vocationala http://pages.frecventaom.ro/DECAS