E greu de crezut si totusi pe razele cuplului pe sex sau iubire sau comunicare pot aparea aresturi generate de amantlacuri, abuzuri, refuzuri, suparari, judecati, violente verbale…..greseli, pacate sau chiar patimi din viata aceasta, din neam sau din alte vieti.

Daca ne scoatem din corpul fizic si privim cu ochi ceresti un cuplu vom vedea doua oua fluidice care comunica pe mai multi centri, cu punti de comunicare frumoase, radiante sau stringuri inchise la culoare, nebenefice, neplacute. 

Atunci cand se pierde din suflet, prin fapte pitice, emotii disonante, lepadari, suparari, cuvinte spuse cu gura de foc, judecati, aventuri in afara cuplului, pot aparea baraje, impietriri, obstacole majore in cale exprimarii iubirii, a intimitatii, a bucuriei, aceste ziduri devenind din ce in ce mai groase daca cei doi nu isi limpezesc fata in fata nespusele, supararile, plecarile din cuplu. 

Un arest in triunghiul iubirii, fuziunii intime extatice, comunicarii poate genera multa frustrare, desincronizare, suferinta. Cauza nu este in celalalt, e de dorit sa fie cautata in arhiva cuplului( pacatele, patimile, greselile fata de sex, iubire, comunicare de Acum si de altadata, cele personale dar si cele de neam). Pe scurt putem vorbi de karma personala( greseli, pacate,patimi din alte vieti), karma de neam( greseli, pacate, patimi ale bunicilor si strabunicilor), greseli facute in viata aceasta( pacatele tineretii). 

Un bunic abuzator pe partea sexuala care a luat din stofa unui neam mai mult decat i se cuvenea poate darui un arest sexual unui nepot sau la mai multi, un fost amator de placeri poate trece printr- un arest sexual chiar daca acum este un barbat fidel. 

Imi amintesc de un cuplu care si-a inceput povestea printr-un amantlac. Dupa cativa ani, el si-a lasat sotia, s-a casatorit cu amanta insa dupa nasterea copilului nu s-a mai putut atinge de noua lui partenera, 9 ani. De ce? Pentru ca atunci a venit plata si anume un arest sexual. Platile se fac prin bani dar si la nivelul organelor cu care s-a facut pacatul.

Orice cuplu urmeaza o spirala a cresterii in Unime care incepe cu reamintirea( apare sentimentul ca il recunosc, il stiu, parca dintotdeauna suntem impreuna) dezvelirea( ies la suprafata temele de viata, darurile vechi, contractele spirituale), constructia( incepem sa ne preocupam de patratul materiei dar si de triunghiul spiritului), sincronizari si desincronizari( din dezintegrari multinivelare pot aparea aresturi in cuplu), conectarea si reconectarea( ne centram la nivel de cuplu, accesam miezul nostru, ne unim potentialul cu manifestul), limpezirea si purificarea( prin post, samadhi, trailog), inteleptirea in cuplu. In sine toate aceste etape sunt niste sfere cu o geometrie proprie, specifica fiecarui cuplu.

Desenati relatia voastra ca un soare. Numiti fiecare raza: a comunicarii, a pasiunilor comune, a fuziunii intime extatice, a calatoriilor. Pe ce raza au aparut provocarile?

Pentru a iesi din arest urmati urmatoarele etape:

  1. Triunghiul iertarii( Ma iert si ma dezleg de toate greselile si pacatele pe care le am fata de Iubire, Fuziune Intima Extatica, Comunicare, Empatie in cuplu, Bucurie, Intelepciune, Discernamnant, Clar fata de Tot si Toate/Rog Sfanta Treime sa ma ierte si sa ma dezlege/Sunt Una cu Iertarea
  2. Posturi: lunea, miercurea si vinerea
  3. Initieri in cuplu
  4. Samadhi( terapia prin plutire care limpezeste corpul emotional)
  5. Spovedanie, impartasanie rugaciune sau meditatie, contemplatie, rugaciune
  6. Dezlegari
  7. Curatari pe relatie: Vizualizati relatia ca o floare sau ca un triunghi. Spuneti astfel: Te curat si te dezleg de legaturi, facaturi, ganduri, emotii negative, de tot ce ne afecteaza si nu ne ajuta sa evoluam, Aici si Acum activez iubirea, armonia, pacea
  8. Lucrari triunice in cuplu( exercitii dedicate transformarii, transmutarii, transfigurarii)

Astrologie Crestina pages.frecventaom.ro/astrologie-crestina

Terapie bowen pages.frecventaom.ro/terapie-bowen

Samadhi Tank http://pages.frecventaom.ro/samadhi-tank

Terapie Craniosacrala http://pages.frecventaom.ro/terapie-craniosacrala

Mind MI http://pages.frecventaom.ro/mindmi

Luviom si MindSynergy http://pages.frecventaom.ro/luviom-mindsynergy

Masaj energetic http://pages.frecventaom.ro/masaj

Decas – Harta vocationala http://pages.frecventaom.ro/DECAS

Medicina Energetica Samanica http://pages.frecventaom.ro/curatari-samanice