Cu siguranta ati simtit in anumite etape de viata ca vi se se topesc deciziile oricat de multe ati lua si parca nimic nu se concretizeaza sau ca va uitati la optiuni, variante, alegeri si ceva va opreste o frica paralizanta sau o indoiala sau o neincredere care nu va lasa sa va hotarati.

Aresturile de vointa apar dupa vieti in care ati facut excese de vointa si ati intrat in liberul arbitru al semenilor vostri, manipuland, profitand, abuzand de ei si sau dupa mosi si stramosi care au abuzat, castrat, manipulat si datorita unor contracte de suflet pe care le aveti cu ei, sunteti nepotii care vor intelege, platind prin aceste aresturi.

Primul pas pe care il puteti face este sa mergeti la tatal divin, sa spuneti rugaciunea tatal nostru de 9 ori sa apoi sa va faceti iertarile fata de toate ipostazele in care ati gresit fata de vointa, abuzand, chinuind, manipuland, voi, mosii si stramosii vostri, intregul neam. Ex: Ma iert si ma dezleg-Rog Tatal Ceresc sa ma ierte si sa ma dezlege-Sunt Una cu Iertarea, Ne iertam si ne dezlegam-Rugam Tatal ceresc sa ne ierte si sa ne dezlege, Suntem Una cu Iertarea

Daca aveti un arbore genealogic si ati aflat de un bunic general care s-a folosit mult de puterea lui pentru a face avere si desi ati mostenit 3 case de la el nu aveti pic de vointa, sunteti nepotul-victima sau adultul moale care nu si poate dezveli propriile daruri atunci orice varsta ati avea 30, 70, 90…..este un bun moment sa va faceti iertarile si sa invatati sa va predati conectandu-va la varful triunghiului. Ma predau tie Doamne si Slujesc in Sfant Numele Tau.

Anumite roluri limitative de tortionar, calau, manipulator, tata punitiv, general orgolios, cocos, abuzator, despot, presedinte, d-nul impietrit si orgolios taie din stofa vointei intregului neam o bucata imensa…….si astfel ne trezim cu copiii slabi, fara vointa, neputinciosi, care nu stiu ce vor pana la 60 de ani.

Uneori cand parintii sunt foarte puternici si orgoliosi copiii nu se pot dezvolta in umbra celor care le acopera tot cerul. Ramurile ii coplesesc. Reflectati ca parinti si dati-va la o parte pentru a sustine in copiii vostri dezvelirea propriei povesti. Nu ii coplesiti cu asteptari, conditionari, dorinte.

Aresturile de vointa se pot trata in triunghiuri descrise de faca-se voia ta-smerenie-iubire sau iertare-predare-unime sau smerenie-credinta-bucurie sau iertare-faca-se voia Ta-unime.

Cei care au folosit in exces vointa abuzand de drepturile divine ale intregului neam sunt invitati de Ceruri sa-si predea orgoliul, vointa lumeasca, atasamentele pentru a cunoaste si a fuziona cu Voia Divina. Voia Ta sa se faca Doamne, nu a Mea.

Anumite aresturi dureaza luni altele ani, altele o viata. Sunt aresturi care se intind pe mai multe generatii …..copii fiind moi, fara vointa, lipsiti de aspiratii si putere de a finaliza sau impietriti, orgoliosi, neputand face nimic in viata.

Si toate aresturile pot fi pline de unitati de intelegere in masura in care realizati ca primiti ceea ce ati semanat si in lumina dezvelirii va asezati sa spalati trecutul vostru, trecutul neamului( psihogeanealogie) si in felul acesta sa va apropiati de sfera-vointa si sfera tata, cunoscand acest vals al sferelor in care propria ta vointa se topeste in imensitatea adevarului divin.