Cunosc multi oameni care si-au dat demisia, s-au asezat intr-o micuta garsoniera ……..asteptand curgerea si totusi ea nu vine. Flow-ul nu depinde de context, casa, masa, demisie, stat acasa, aranjat obiecte pe birou, timp mult, trimis copiii la bunici sau nu facem copiii etc. El tine de felul in care te-ai verticalizat, unind Cerul si Pamantul, de contractul tau spiritual, de modul in care iti onorezi misiunea, de deschiderea ta pentru a comunica cu Centrul, de efortul tau de a sparge coaja de ou si a deveni Om cu O mare, de harnicia cu care iti faci temele de viata transformandu-le in daruri si salturi de intelegere. Poti sa scrii incredibil cu 3 servicii si sa nu scrii deloc in castelul sau in garsoniera ta.

In spatele scrisului care este un rod, un dar, un har sunt multe triunghiuri care participa la curgere: cunoastere divina-putere cereasca-bucurie, curatenie sufletesca-blandete-rabdare, iubire-caldura-intelepciune, clar-recunostiinta-compasiune.

Nu poti scrie inaltator din triunghiuri formate din patimi sau greseli repetitive sau limite de gandire. Sigur poti emite o stire negativa insa nu se va scrie o carte inaltatoare.

Exista multe anticreatii venite din umbralul interior care induc deznajdea, supararea, suicidul si prea putine creatii pastorite de triunghiurile unimii.

In sine un jurnal emotional il elibereaza doar pe cel care il scrie putand fi pentru cei care il citesc, un pasaport pentru depresie sau o invitatie la deznadejde sau o poarta catre umbralul anxietatii. Putine jurnale urmeaza firul conectiv, dezvelind Centrul.

Arestul in scris se manifesta prin incapacitatea de a receptiona cu structurile superioare mesajele Universului traducand versul divin pentru un om sau mai multi.

Graalul interior te sustine cel mai bine in creatie, orice fel de creatie si el se activeaza prin initieri, curatari, spovedanie, impartasanie, ateliere conective, calatorii spirituale.

Ca sa scrii limpezeste-ti gandurile in triunghiul iertarii: Ma iert si ma dezleg de toate greselile si pacatele pe care le am fata de cunoastere, putere, bucurie, viata, armonie, intelepciune, clar, discernamant, oameni, profesie fata de Tot si Toate/ Rog Sfanta Treime sa ma ierte si sa ma dezlege, Sunt Una cu Iertarea.

Apoi posteste lunea, miercurea si vinerea si traieste-ti viata acolo unde esti invatand sa multumesti, sa fii prezent, viu, conectat.

Curgerea divina viziteaza orice pocal-om la timpul potrivit. Nu toti insa sunt receptivi sau curati sau pregatiti.

Pentru mine scrisul este un instrument vindecator, transformator, inaltator. Stiu ca toate scolile ceresti si toti maestrii m-au calauzit in felul lor catre Calea aceasta insa fara perseverenta cu care am ascultat Cerurile, sculandu-ma noaptea ca sa scriu sau cu care am imbratisat posturile si practica spirituala, fara valsul cu triunghiurile….nu as fi putut crosetat aceste covoare ceresti.

Pentru mine scrisul este o tesere cu fire ceresti si nu pot sa primesc covorul nou intr-o casa murdara. Asa ca ma limpezesc in Triunghiul iertarii zilnic si mai adaug la aceasta plimbarile in natura, spovedania, impartasania, contemplatia, practica reiki, meditatia, plutirea in samadhi, LuViOm-ul.

Nu asteptati, grasunind supararile pe destin, Dumnezeu, ceilalti.

Scrisul este asemenea unei coronite. Cand te-ai imbracat cu un triunghi de virtuti, il primesti, cand nu mai astepti.

Aceasta metacacitate desi o avem toti putin o traiesc la nivelul constiintei multidimensionale de unde vin toate marile scrieri de pe aceasta planeta.

Scrisul implica o calatorie interioara cu triunghiul cu varful in sus( format din copurile cauzal, budhic atmic) pentru a accesa biblioteca divina, contractul tau spiritual, anumite arhive. Si cand ai ajuns la comoara…nu te grabi. Preda-te si afla cat poti dezvalui si cand si cum.

Va invit sa experimentati samadhi-ul pentru a va rescrie pe voi si apoi pentru a scrie si pentru ceilalti. Aceasta forma de predare iti limpezeste interiorul aducand in cupa…. inspiratie, Gratie, Bucurie.

Samadhi Tank http://pages.frecventaom.ro/samadhi-tank

Centrul Frecventa OM

Samadhi Tank

Terapie Craniosacrala

Mind MI

Luviom si MindSynergy

Cristaloterapie

Decas

SCIO

Masaj energetic