Cu siguranta ati simtit in anumite etape de viata ca vi se se topesc deciziile oricat de multe ati lua si parca nimic nu se concretizeaza sau ca va uitati la optiuni, variante, alegeri si ceva va opreste o frica paralizanta sau o indoiala sau o neincredere.

Aresturile de vointa apar dupa vieti in care ati facut excese intrand in liberul arbitru al semenilor vostri, manipuland, profitand, abuzand de ei si sau dupa mosi si stramosi care au castrat, manipulat, au condus punitiv si datorita unor contracte de suflet pe care le aveti cu ei, sunteti nepotii care vor trece prin aresturi de vointa platind, intelegand, extragand aur celest sau dupa multe neintelegeri si nerezolvate cu tatal.

Cu siguranta ati intalnit oameni cu trei facultati care nu pot iesi din casa avand atacuri de panica sau tineri care nu pot face nimic …. sunt parca fara de vointa in fata tatalui-general sau a mamei punitive.

Imi amintesc ca in etapa albastra sa spunem… 24-30 de ani cand nu-mi iertasem tatal si atragem doar tiparul lui in dragoste, vointa mea pe anumite raze ale vietii era atat de avariata incat simteam ca tot ceea ce imi propuneam nu se aseza, nu exista un corp concret, nu se intrupa nimic…..parea ca toate deciziile mele se topeau ca fulgii pana seara. Si abia cand am facut pace cu tata si cu partea masculina a neamului….am putut sa manifest increderea optima, curajul, determinarea.

Primul pas pe care il puteti face este sa va faceti iertarile fata de toate ipostazele fata care ati gresit: vointa, tata, mama, cunoastere, putere, daruri, oameni. Ex: Ma iert si ma dezleg-Rog Tatal Ceresc sa ma ierte si sa ma dezlege-Sunt Una cu Iertarea, Si repetati de 3, 5, 7, 9 ori pe zi vizualizand cum in acest Triunghi al Iertarii sunteti dezlegati. Invocati unul sau trei sfinti cu sabie…Sf Gheorghe, Arh Mihail, Sf Stefan Cel Mare pentru a va elibera de cordoanele benefice, multumind tatalui sau mosilor si stramosilor.

Daca aveti un arbore genealogic si ati aflat de un bunic general care s-a folosit de puterea lui pentru a face avere profitand de pozitie, imagine, bani….si nu aveti pic de vointa, orice varsta ati avea 30, 70, 90…..este un bun moment sa va faceti iertarile pentru voi si intregul neam, sa mergeti la 9 dezlegari, sa postiti, sa va rugati, sa va spovediti, sa participati la Sfanta Liturghie.

Anumite roluri limitative de tortionar, calau, manipulator, tata punitiv, general orgolios, cocos, abuzator, despot, presedinte, d-nul impietrit si orgolios taie din stofa vointei intregului neam o bucata imensa…….si astfel ne trezim cu copiii slabi, fara vointa, neputinciosi, care nu stiu ce vor pana la 60 de ani.

Uneori cand parintii sunt foarte puternici si orgoliosi copiii nu se pot dezvolta in umbra celor care le acopera tot cerul. Ramurile ii coplesesc. Reflectati ca parinti si dati-va la o parte pentru a sustine in copiii vostri dezvelirea propriei povesti. Nu ii coplesiti cu asteptari, conditionari, dorinte.

Aresturile de vointa se pot trata in triunghiuri descrise de faca-se voia ta-smerenie-iubire sau iertare-predare-unime sau smerenie-credinta-bucurie sau iertare-faca-se voia Ta-unime.

Anumite aresturi dureaza luni altele ani, altele o viata. Sunt aresturi care se intind pe mai multe generatii …..copii fiind moi, fara vointa, lipsiti de aspiratii si putere de a finaliza sau impietriti, orgoliosi, neputand face nimic in viata.

Si toate aresturile/ colivii se pot transforma in salturi de intelegere in masura in care lucrand cu voi…va dezveliti, propria putere, stapanire de Sine, curaj. Asa se deschid portile ….pentru a onoara propriul drum si frumoasa unicitate!!!!