Mergeam cu pasi argintati. Piramida care ne astepta era micuta insa cand am intrat am simtit ca era cea stiuta. M-am asezat in fata unor manete pe care le-am atins doar cu gandul. Bordul s-a largit si am putut vedea deodata Drumul. AraN s-a conectat impreuna cu mine aratandu-mi pe hartile ceresti, Destinatia.
Am pornit cu bucurie. In valul argintat…..am putut vedea 3 perechi de ochi.
Suntem primiti ….am spus si deodata am vazut multe piramide tetraedrice mici, mari mijlocii ca un aeroport, sfere si conuri toate asezandu-se la locul potrivit. Am coborat fiind condusa in Piramida Mare.
AraN mi-a aratat o intrare unde ne-am oprit sa primim Fluxul, un fel de incarcare de care eu in mod special aveam nevoie.
Apoi am pasit intr-o largime roz-mov, alta bleo si alta alba. Ne-am oprit in fata unui perete viu pe care se derulau imagini cu Bucurestiul cel Nou, Bucurestiul Initiatic….delusoare, raulete, mult verde, scoli-temple, oameni imbracati in alb, totul in chip luminos radiind. Desi mi se spunea ca este Bucurestiul …al nostru …asa cum il stiu e atat de diferit.
AraN imi auzi gandul……
Trecerea a inceput. Cei 7 acceleratori, piramidutele pe care le-ai intalnit, Portile si Templele sustin aceasta prefacere sau cum ii spuneti voi, Intoarcere Acasa.
Priveste…..Trei culoare alcatuind un triunghi transportau niste fluide hidratand intregul Bucuresti, centrii lui, urmand o Cruce interioara. Se opreau la mijloc pentru a crea o arteziana exact acolo unde se afla Templul Unimii.
Lumina lichida atingea sapte etaje ale Bucurestiului, primele trei fiind complet umplute, urmatoarele primind dar nefiind configurate complet.
Ce se intampla cu celelalte? Primesc si ele in ritmul lor. Cand ultimul va fi plin, orasul va fi transfigurat. Aceasta este voia Consiliului Galactic…..Centrul Bucuriei sa radieze.
Si noi….in chip christic vom putea fi radianti, frumosi, Una cu Totul?
Transmutarile se fac. Oamenii recunosc Voia si o urmeaza. Bucurestiul cel nou, traieste.
Conecteaza-te la el si il vei simti. Cele 9 cercuri au fost configurate.
Urmati-va sufletul.
AraN mi- aratat cum de jur imprejurul Bucurestiului…verdele asemeni unor stalpi de lumina, sustinea Trecerea. Verdele, apa si cerul infuzau ritmurile, extindeau registrele, contribuiau la lucrare.
In interior configuratiile energetice emiteau intalnindu-se unele cu altele in puncte specifice de unde rauri de lumina atingeau Totul.
Iubesc deja acest Bucuresti.
Apoi am vazut oameni noduri de retea, tesatori, conectori, deschizatori de Porti, activatori care isi desfasurau lucrarea in acest oras nou.
Ei isi stiu rolul?
Da …si-l cunosc si participa cu Totul. Un Bucuresti nou vi se va dezvalui cat de curand.
Acum priveste…Pe raze bleu….un varf s-a activat, un varf in care Treimea radia.
Lucrarea isi urmeaza cursul…iar voi strajerii ii sunteti alaturi.
AraN…cati stiu? Multi insa traitori cu adevarat sunt inca putini.
Apoi piramiduta mica a aparut…..AraN m-a chemat si in ochiul bucuriei, pe rauri de lumina ne-am intors Aici.