Zamolxienii sunt copiii care vin sa configureze Ramania in reteaua Noului Pamant dupa ce portile au fost deschise de Graalieni in ianuarie-februarie-martie urmand ca in iulie-august-septembrie, noile contracte spirituale sa-si inceapa lucrarea si prin ele darurile dintru Inceput si de la Finalul acestei scoli planetare, sa se activeze.

In mandala acestor 3 luni, primul triunghi este descris de Recunostiinta-Daruri-Implinire urmat de Recunoastere de Sine-Sfera care Suntem-Omul Indumnezeit, Bucurie-Adevar-Voia Divina, Revelatie-Abundenta-Sens, Incredere in Sine-Iubire-Eu Sunt. Dupa cum observati aceasta poveste energetica se deschide cu Recunostiinta si se inchide in Eu Sunt.

In fiecare poarta vom primi acordaje, informatii, daruri care ne vor ajuta sa redesenam viata noastra in lumina noilor contractelor spirituale. Nu uitati, fiecare lucrare energetica e de dorit sa se faca in Impreuna-Unul: Impreuna venim, Impreuna calatorim, Impreuna suntem.

Pe harta lunii aprilie, exista cupa recunostiintei, spirala darurilor si sfera implinirii.

Imbratisati ceea ce sunteti si veti recunoaste sensul acestei luni configurata candva,  astfel:

Dupa cum spuneam intr-un alt articol, la inceput in acest spatiu a fost Scoala lui Zamolxe, Templul lui Melchisedec. Aici veneau de pretutindeni, entitati de lumina sa se adape de la izvorul cunoasterii ducand apoi cu ele unitati de sens pe corpurile lor ceresti si lucrand toate in energia Unimii.

Locul acesta era paradisiac, in centru se afla o piramida iar de jur imprejur pe cercuri concentrice se aflau scoli-temple. Aerul era auriu, iubirea manngaia totul iar bucuria tasnea de pretutindeni in mii de sensuri. Binecuvantari diferit colorate in geometrii minunate rasfatau peisajul acordand Marele Templu la Totul.

Una din disciplinile acestei scoli se numea Triunghiurile Schimbarii. Va reamintiti?

Multi dintre voi ati studiat la aceasta scoala si acum v-ati intors ca sa inchideti acest ciclu, aducand dintru inceput aceasta cunoastere, puterea care suntem, daruri minunate pentru a trezi Omul si a-l Indumnezei.

In energia acestei luni se activeaza Scoala lui Zamolxe, Templul lui Melchisedec. Tot in povestea ei, copiii nostri zamolxienii, ridica bagheta schimbarilor, economice, sociale, politice, eliberand vechiul, configurand NOUL: Pare neverosimil insa veti vedea si veti simti. Vechile partide vor disparea si o configuratie altfel …venita de la Sine isi va deschide portile in reteaua Noii Romanii. Initiatii acestei scoli vor fi leaderii-preoti-invatatori Noii Lumi.

Nadajduiesc ca toate schimbarile care  urmeaza sa se faca in energia recunostiintei-iubirii-unimii. Depinde de noi. Vom fi ajutati in aceste transformari de toti maestrii si absolventii acestei scoli care revin in trup sau doar in spirit  sa ne fie calauze si prieteni in Marea Translatie. Alegeti in adevar Schimbarea, eliberati din structuri Vechiul.

In energia acestor trei luni corespondente cu 2019, 2026, veti simti, Recunoasterea de Sine-Sfera care Suntem-Omul Indumnezeit. Din acest triunghi pornesc marile transformari politice care vor aduce in centrul fiecaruia si in centrul nostru, frecventa Impreuna suntem Unul.

Bucurati-va de ceea ce sunteti. Imparatia este aici.

Priviti cu ochi divini TOTUL si veti simti fiinta de lumina care rodeste intru Adevar. Lasati sa cada de pe voi ambitia, opozitia, competitia, activati Liderul care sunteti, Initiatul, Inteleptul.

In bucuria reamintirii, recunoasterii, recunostiintei de aici din acest spatiu a pornit TOTUL iar ACUM tot de la CENTRU in cascada se vor propaga Marile Schimbarii.

In configuratia Noul Pamant, Ramania este Centrul iar in configuratia Noii Romanii, Bucurestiul este Centrul. Fiecare raza este pregatita, Noua Geometria straluceste.

Dati voie, Omului Frumos sa straluceasca, permiteti vietii sa-si reveleze Marele ei Sens.