Uneori in viata, emotiile noastre se umplu cu mal si parca lucrurile nu mai curg, stam in noroi, singuri si tristi aproape si departe de marile intrebari.

Daca continuam sa ne victimizam ne vom afunda daca insa alegem sa pasim in grai divin si sa aflam Calea, noroiul va parasi unduirea noastra luminoasa iar noile vesminte ne vor ajuta sa facem treceri radiante, frumoase integrari, minunate salturi de intelegere.

Incepeti sa zambiti in provocari, legati-va de razele soarelui, bucurati-va simplu participand la taina lui Acum, activati Graalul interior si puneti intrebari, cautati talcul pentru care un nod emotional nu se desface, dospiti cu iubire, valsati cu bucuria de a fi.

Apele maloase pot deveni ape vindecatoare.

Uneori drumul vietii ne duce in mlastina tocmai pentru a simti, vedea, cunoaste ceea ce noi am semanat acum si altadata malul fiind netalmacirea, nepatrunderea in vers divin, nemultumirea, of-ul, regretele, supararea, incruntarea, incrancenarea.

Incercati sa coborati din cand in cand in apele interioare limpezindu-le cu recunostiinta, imbratisandu-le cu iubire.

E firesc sa ne intalnim cu emotia insa ea este doar energia( e,movere) care se misca in noi aducand la suprafata marile teme ale vietii…rabdarea, discernamantul, intelepciunea, acceptarea, iertarea, blandetea, caldura, frumusetea, iubirea de tot si toate.

Cand emotia va cuprinde plimbati-va in parcuri, spuneti o rugaciune, lucrati cu triunghiurile schimbarii, practicati reiki, puneti intrebari Universului, intrati in mantrele unimii, dospiti.

Nu luati decizii cuprinsi de malul emotiei ci incercati sa va limpeziti pentru ca in clar sa primiti calauzirea de care aveti nevoie pentru urmatorul zbor.