Ma uit la copiii furati de televizor, tableta, mobil si imi dau seama ca fara discernamantul parintilor si mai tarziu al lor e greu sa scapi de caracatita jocurilor pe calculator care te prinde in tentaculele ei luandu-ti bucati din sufletel, facandu-te agresiv, apatic, lipsit de bucurie de viata, dependent de ea, imprastiat, fara tinta, gol.

Daca copilul vostru e cu adevarat pasionat de tehnologie incercati sa hidratati triunghiul descris de inteligenta emotionala-inteligenta spirituala-inteligenta tehnologica, zilnic in asa fel incat sa pastrati echilibrul hranind toate laturile lui. Ca mama invitati-l sa gateasca cu voi, mergeti pe bicicleta in parcuri si paduri, asezati-l in jurul mesei rotunde in procesul decizional activandu-i maestrul interior sau cavalerul, luati-l la slujba de maslu si la ateliere conective pe diferite teme legate de Iubire, Bandete, Intelepciune, gadilati-i bucuria de a asculta muzica naturii sau muzica clasica, de a atinge un instrument muzical si de a canta, invitati-l in jocul vietii conectandu-l la cat mai multe triunghiuri cuvantatoare.

Iar daca vreti sa intrati in valsul cu tehnologia, alegeti sa folositi mindsinergy-ul, vital protect-ul, atlantisul, grilele de cristal, povestind sau construind cu el noi tehnologii de intarire a noastra, de activare a unor resurse nefolosite, de unime. Cum ar funtiona un interplanet dragul meu? dar o tehnologie care sa ne ajute sa comunicam cu toate universurile primind la Centru, instant, raspunsul fratilor nostri?Cum am putea creste coeficientul de Unime pe aceasta planeta folosind tehnologia? Ce zici de un gistbook sau un solarbook care sa face trecerea de la facebook-ul bazat pe forma la aplicatii prin care sa comunicam la nivel de esenta si nu neaparat verbal cu alte civilizatii?

Cand il simtiti furat si neprezent pe copilul vostru luati-l in brate si spuneti-i de 9 ori Tatal Nostru sau asezati-va mana pe ch 7 si rostiti de 9 ori o rugaciune draga sau activati triunghiuri de sfinti, maestri, stalpi de lumina pe care ii rugati sa il dezlege pe micut de toate dependentele, atasamentele de tot ceea ce nu il ajuta sa evolueze in Sfant Numele Tau.

Daca aveti initieri reiki sau alte initieri pe lumina la niv ch 4 lucrati cu ingerasii si darurile copilului dvs.

Nu lasati nici o zi fara cel putin trei lucrari care sa atinga cele doua laturi ale triunghiului ( inteligenta emotionala si inteligenta spirituala) iar in linia inteligentei tehnologice puteti sa conlucrati cu aparatorii tehnologiilor de lumina: Sf Gheorghe, Sf Pantelimon, Melchisedec, Arh Mihail. Dupa cum ati observat avem aici chiar un triunghi cu un punct radiant. Puteti invita la Centru entitatea pe care o simtiti cea mai apropiata de ceea ce vi se intampla, rugand intreg triunghiul sa va sustina in trecerea copilul dvs de la dependenta la exprimarea pasiunii, inmultirea talantului, insasi Calea.

Ca treimi feminine va recomand sa conlucrati cu SarRa-Maria Magdalena-Maica activand la mijloc, in Centru, Copiii Unimii.

In tara noastra, micutii zamolxienii ( am vorbit despre ei pe frecventa om)( ei alcatuiesc un triunghi radiant cu graalienii si ramanezii avand la centru Unimea) pasionati de tehnologie vin sa sustina Trecerea ridicand tehnologia de pe spirala descendenta aflata in triunghiul cu varful in jos, pe spirala ascendenta( triunghiul cu varful in sus) unind Cerul si Pamantul in Sfant Numele Tau.

Ei folosesc sincron cei trei lobi, sunt pasionati de cristale, au o capacitate de a face algoritmi care ne poate ului, au un IQ foarte bun, cunosc de pe alte planete ceea ce noi am putea numi aici tehnologiile viitorului, au o foarte buna conexiune cu portile de lumina ale planetei, sunt pasionati de since fiction-ul bun cel care reflecta de multe ori lumile invizibile, au in structuri nave sau conduc dintr-un alt plan aeroporturi interplanetare, cunosc razboiul psihotronic, stiu tehnologiile de aparare, sunt foarte determinati sa elibereze vechiul din tehnologiesi sa mute tehnologia pe un alt plan in asa fel incat in procesul de transfigurare si intoarcere Acasa noi sa fim stapanii tehnologiilor nu ele sa ne stapaneasca pe NOI.

Asa vin ei cu aceste contracte spirituale zamolxientii fiind reconfiguratorii, sustinatorii, deschizatorii de porti pentru noile tehnologii de lumina, Impreuna cu graalienii si ramanezii dand drumul in Centrul Triunghiului, Marii Trasfigurari la nivel de Tehnologie.

Daca aveti acasa un gifted tehnologic duceti-l la scoala waldorf sau la o scoala care sa ii hraneasca macar doua laturi din triunghiul amintit( inteligenta tehnologica-inteligenta-emotionala-inteligenta spirituala). Scoala traditionala nu e capabila sa onoreze acest triunghi accentuand memoria logica si pe cea mecanica, gandirea convergenta, si cea rationala, IQ-ul neonorand Triunghiul de mai sus. De aceea multi copiii vidati de scoala clasica se refugiaza in tehnologie si fara discernamant aluneca in plasa jocurilor atrofiindu-si muschii divini, talantii, bucuria de viata, deschiderea unimica, incantarea.

In acest univers exista civilizatii mentale care actioneaza in triunghiul cu varful in jos( cel care ne coboara in materie)( rasfoiti cu atentie pecetea lui Solomon) si care isi doresc sa introduca prin intermediul tehnologiei algoritmi de dependenta, impietrire, alienare, orgoliu, dezbinare etc intarind Separarea. Sunt civilizatii care inca nu au facut Trecerea si care se folosesc de sn-ul
( suflet) nostru pierdut prin dependenta pentru a-si intari Puterea pe aceasta Planeta.

Ei controleaza prin intermediul tehnologiilor varfurile piramidelor sociale si organizationale creeand in diferite zone ale planetei prin razboiul psihotronic nevazut, disonanta, atacuri psi, instabilitate, neincredere, frica, haos.

Voia Arhistrategiei de Lumina este ca si ele sa faca Trecerea iar tehnologiile de lumina sa-l sustina pe Omul Radiant care se intoarce Acasa.

Incercati sa lucrati cat mai mult in triunghiul Recunoasterii de Sine-Intelepciunii-Discernamantului sau in alte triunghiuri de lumina care va cheama in asa fel incat sa scapati de poluarea psi, ceata indusa de ei, de algoritmii vatamantori, de fricile trimise la pachet, de anumite boli pe care ni le fac cadou si chiar implanturi nebenefice.

Cand sotul sau copilul e plecat parca din corp si privirea ii este goala, rece, stridenta sau imprastiata, mancata de virusi interiori, vatamata urcati sus la Sfanta Trinitate si lucrati cu toate triunghiurile de lumina pentru ca intoarcerea lor sa a lui la Centru sa se faca, implinidu-si misiunea pentru care au/a venit.

Chiar daca zamolxienii-copiii stiu pentru ce sunt cu noi aici( multi dintre ei sunt fosti atlanti care au mai lucrat chiar si pe aceasta planeta cu tehnologiile de lumina) si sunt putermici in interiorul lor nu neglijati partea legata de protectia lor divina, beneficitatea jocurilor, acceptul sfintei trinitati pentru a intra pe o aplicatie sau alta, lumina lor interioara, limpezimea sufletului, bucuria, incantarea, entuziasmul, prezenta si alte lucruri fara de care Calea nu se dezvaluie nici Adevarul nici Viata.

Mai mult vom discuta la atelierul din 1 sept 2016. Acesta va cuprinde si subiecte ce tin copiii unimii, tehnologiile de lumina si aparatorii lor, alte civilizatii si puzzle-ul cosmic, unimea, anul 2016 si lectiile lui, trecerea.