Mergand pe firul auriu al acestei initieri, prima intalnire cu Cavalerii Luminii am avut-o in timpul unui atelier conectiv acum mai bine de un an. Varfuri de intelegere se copsesera  in noi si in minunea desfacerii in mii de nuante un chip luminos mi-a lasat in structuri, o salba de sensuri.

De atunci a revenit si in alte initieri sau ateliere conective, asezandu-mi dragalase luminite in pomul cunoasterii. Am primit in primul rand o cununita aurie formata din noua triunghiuri, pe care o pun adeseori pe cap, revarsand cerurile peste clipa si boltind Omul.

Acest dar care este format din aceleasi 9 atingeri de sens ca si mandala lui 2012, povesteste despre triunghiurile de lumina care se activeaza in acest FINAL-INITIAL, deschizand portile Cunoasterii dintru Inceput, ale Puterii care Suntem ale lui Eu Sunt.

Din mijlocul acestei cerc format din triunghiuri trezitoare-translatoare, tasneste Omul Indumnezeit, Omul Rotund, Frumos, Intregit.

Initierea aceasta s-a asezat din aproape in aproape in structuri aducand de fiecare data, noi semnificatii. Desi stiam ca primii cavaleri vor fi 12 la numar, am lasat aceasta informatie deoparte insa ea mi-a fost reamintita in timpul atelierului chiar de catre unul din particianti.

Acest pachet de sensuri, acordaj, binecuvantare, dar vine din Marele Soare Central. Cavalerii Luminii preced venirea Ingerilor Solari in Ramania si pe intreaga planeta. Ei deschid in Impreuna-Unul, Contractele Initiale, dezvaluind si innobiland Omul, cu marele sau Sens.

Cavalerii Luminii au coborat in structurile noastre in Acum chemati de Graalieni pentru a reconfigura incepand cu aprilie 2012 spatiul socio-economic-spiritual al Ramaniei alaturi de Zamolxienii.  Acesti Cavaleri vor aduce un suflu nou, o recunoastere a puterii care suntem, o asezare in matca noastra, o libertate si o bucurie de a fi, un avant in a uni a face cu a fi, o liniste si o pace in care ne vom intalni in Noi-Unul.

Ei inchid alaturi de zamolxieni, graalieni si ramanezi aceasta  scoala planetara si deschid o noua lume. Ei sunt Aparatorii Noii Ordini.

In bucuria acestei reintalniri am vazut cum Ramania infloreste in lucrarea lor si cum cercul cel mare se largeste primind alti si alti cavaleri in Noi-Unul.

Pentru cei care au primit darul, acolo unde puneti piciorul, chemati-i, acolo unde vreti sa largiti perspectiva, chemati-i, acolo unde simtiti ca este nevoie de multe schimbari, chemati-i, acolo unde aveti nevoie de lideri-preoti-intelepti, chemati-i.

Si daca simtiti ca va lipseste Cunoasterea si Puterea pentru A FI, atingeti coronita de chakra 4, 6 si 7 si veti STI.

Pentru cei care simt chemarea dar inca nu au initierea va astept in SERENDIPITY pe 21 MARTIE ora 19 15 sa rescriem CONTRACTELE SPIRITUALE ale noastre si ale Ramaniei si sa lucram cu CAVALERII LUMINII.