Fiecare loc contine o informatie si o energie care constituie amprenta lui unica. In reteaua NOULUI PAMANT, alaturi de asezarile spirituale pe care le cunoastem au aparut nume noi care isi deschid comorile si ne cheama sa ne impletim cu taina lor.

Urmand glasul unui spatiu vom merge de multe ori acolo unde am mai fost candva si e de dorit sa revenim sau unde trebuie sa ajungem pentru a primi daruri, raspunsuri, conexiuni, atingeri de sens, bucurii, misiuni.

Daca un nume se repeta de 3 ori in contexte diferite, intrebati-va sufletul care este rostul lui. Desfasurati un tablou alb in interiorul vostru si invitati subconstientul sa va ofere informatii legate de locul care va curteaza. Veti primi imagini pe care poate le stiti dar carora le sunt atasate noi semnificatii. Pastrati-le in plicul memoriei si reveniti la ele cu dragoste si atentie. Conectandu-va la acel loc veti activa campul de sincronicitate si veti primi banii sau oportunitatea de a ajunge acolo.

Drumul catre centrul nostru leaga anumite aspecte din noi de sacralitatea unor locuri. Turismul bazat pe distractie si cumparaturi va fi inlocuit pe NOUL PAMANT de pelerinajele in spatii care reprezinta borne de sens si care ne sustin pe drumul intregirii.
Urmati glasul locului si veti gasi energia si informatia de care pasul nostru are nevoie pentru a inchide cercul.

Gratia sa fie cu voi!!!!
Camelia Radu