Fiecare cuplu in functie de compatibilitati, intelegeri, lucrari facute, integrari, zestrea cereasca avuta dezvolta o coloana divina a puterilor care poate da nastere unor anotimpuri radiante, pline de bucurie si implinire sau triste cu varfuri de intelepciune sau doar cu campii.

Aceste forte ceresti trezite deja sau care urmeaza sa fie dobandite constituie varfuri de triunghiuri si sfere ce au nevoie de exprimare lumeasca prin sentimente inaltatoare si fapte radiante: Ele sunt:

  1. Capacitatea de jerfa( de renuntare la atasamente, dorinte, patimi, obiceiuri toxice)
  2. Receptivitatea in cuplu( deschiderea cupei interioare, ascultatea celuilalt dar si a Cerurilor, varful triunghiului)
  3. Capacitatea de a trai razele divine si marile adevaruri
  4. Capacitatea de  a integra marile adevaruri la nivel de gand, sentiment, fapta
  5. Bucuria in cuplu
  6. Primirea a ceea ce este asa cum este
  7. Dezvelirea si impartasirea in cuplu
  8. Credinta-nadejdea-smerenia in cuplu( sau un alt triunghi de virtuti)
  9. Faca Se Voia Ta

Putem avea 30 de ani de casatorie sau doar 2 anisori de la prima noastra intalnire si cu toate acestea intre noi, partenerii poate fi o primavara depresiva sau o vara stinsa sau o toamna fara roade sau o iarna lipsita de intelepciune.

Ce alegeri inaltatoare pot face pentru ca povestea mea de cuplu sa tina cont de aceste forte active care cladesc tulpina cuplurilor unimii luminand varfurile de intelepciune ale fiecarui anotimp? 

In contractele de suflet ale celor doi exista experiente fixe: tradarea, moartea unui copil, un partner care innebuneste dar si experiente care pot fi rescrise partial sau total de aceea acumularea de aur celest prin fapte inaltatoare, sentimente radiante dar si prin activarea acestor forte ceresti este esentiala pentru ca ea ne ajuta sa vindecam trecutul, sa rescriem prezentul cu merite de Sine pentru a ne bucura de un viitor radiant. 

Nu este usor ca in dezintegrari multiple( provocari pe toate razele vietii), cuplul sa radieze ca un soare christic insa nu uitati ca in probele destinului, fortele treimice ne sunt foarte aproape, imbracandu-ne cu lumina, bucuria, linistea, frumusetea lor. Sa le chemam si vom avea mai multe ajutoare chiar daca nu le vedem. Puteti sa spuneti doar atat Sfintii sau Maestrii ai mei, veniti si ajutati-ne!!!!

Noi locuim cu totii intr-un templu in care sfera-tata a creat ganduri frumoase si idei minunate, sfera-mama a dat grai sentimentelor inaltatoare iar sfera-copil a generat fapte inaltatoare. Iesind din el adica din Centrul nostru vom da peste ganduri pitice, emotii disonante, fapte urate. Deschizandu-ne catre cel mai important scop al cuplului, Indumneizeirea, vom invata sa activam fortele ceresti care descriu tulpina pomului vietii pentru a ajunge la corpul cauzal( frunzele) cel care ne permite sa cunoastem cauzele arestului sexual in cuplu sau radacina unei lipse de comunicari apoi la corpul budhic( florile)unde putem simti extazele si corpul atmic( fructele) acolo unde traind in Faca Se Voia Ta apar mari minuni. 

Atunci cand vin provocarile:ex: ma controleaza sau a avut o aventura sau intarzie mult si oriunde sau nu comunicam pe teme spirituale sau ma judeca aspru mergeti mai sus decat planul in care se manifesta situatia activand aceste forte ceresti pentru a descoperi Cauza pentru care ati atras acea PROVOCARE. 

Si asa prin vis sau insight sau introspectie descoperim teme de viata pe care nu le-am facut nici in ale cupluri. Ex: Nonjudecata, comunicarea cu iubire, acceptarea, blandetea, increderea, rabdarea, generozitatea, deschiderea catre alte puncte de vedere, empatia, creativitatea, sustinerea neconditionata, armonia, pacea.

Ce daruri va pot ajuta sa activati un nou anotimp in cuplu? Clarul, discernamantul, comunicarea telepata, fuziunea intima extatica, scrisul in cuplu, meditatia in cuplu, rugaciunea in cuplu, recunoastiinta in cuplu

Ce salturi de intelegere se pot aseza in frecventele iubirii?Toate anotimpurile in cuplu isi au roadele lor sau exista iubire si dupa 3 ani de indragosteala insa ea este plina de jertfe sau doar trezindu-te poti face valsul sferelor in cuplu sau nu exista competitie in casatorie ci doar impletirea sferelor care suntem etc

Noul invatamant cel care uneste Noul Cer cu Noul Pamant se bazeaza nu pe a cere, a pretinde, a astepta ci pe a darui, a face jerfe, a oferi de aceea construind stalpii de lumina ai Templului cuplului veti vedea ca inauntrul lui se vor activa daruri incredibile, bucurie, implinire. Inainte sa puneti caramida peste caramida….. limpeziti trena cuplului. Care sunt triunghiurile care ne sufoca relatia?neacceptare-neiubire-neiertare, numai eu am dreptate-orgoliu-dispret, neliniste-furie-suparare, tristete-nerabdare-neiubire, neincredere-control-gelozie, minciuna-tradare-falsitate, suparare pe barbati-raceala-impietrire, nonempatie-egoism, raceala, zgarcenie-refuz-impietrire.

Ce alte triunghiuri ne saboteaza?hiperrationalizarea-nevoia de a controla-judecatorul sau evitarea-neincrederea-frica sau dependenta de tehnologie-impietrirea-raceala sau nevoia exacerbata de nou-discernamant mic-minciuna sau scenarita negativa-victimizarea-retragerea sau perfectionismul-zgarcenia-critica, intarzieri constante-suparari-razbunari.   

Atunci cand lucram constient in cuplul nostru activam roata cresterii in Unime cea care face trecerea de la un anotimp la altul, fara suferinta. Asa se contureaza reamintirea( cu vieti anterioare dar si cu teme nefacute in mod repetat in mai multe cupluri) dezvelirea si impartasirea in cuplu( valurile se ridica si subpersonalitati dar si graimi divine se reveleaza),  constructia templului Unimii in cuplu( recunoasterea fortelor ceresti care descriu stalpii de lumina ai cuplului, triunghiurile de virtuti, sferele-daruri), sincronizarea( cu campul lui Dumnezeu)( insighturi, dezlegari, revelatii), conectarea la Centru( chipul celest al cuplului, indumnezeirea pasilor), limpezirea (trecutului,  eliberarea de obiceriuri nesanatoase, iertarea) inteleptirea pasilor. Aceste etape-sfere nu vin neaparat toate si nici in aceasta ordine ci se pot activa cate trei sa spunem limpezirea-conectia- inteleptirea pentru a da grai unui nou anotimp in cuplu. Toate aceste sfere au in centru o cruce prin care se face legatura dintre Cer si Pamant. Cand am atins pe mai multe vieti aceste sfere si in acelasi cuplu, intalnindu-ne si reintalnindu-ne cu o fiinta triunica care vrea sa participe la aceste zboruri, roata devine o spirala al carei varf il repetrezinta IntoarcereaAcasa, Fuziunea cu Marea Sfera Centrala, Extazul unimic.