Cand reamintirea iti aduce aproape un om frumos si bucuriile ceresti genereaza salbe de incantari, unicitati, radiante, dezveliri……nu mai poti tine in sertar aceste calatorii in unime si fuziuni ci te deschizi spre a impartasi cu toti cei care simt sa faca pasi pentru a primi Cununile Casatoriei reveland in triunghiul descris de paine-vin-Constiinta Treimica, Soarele Iubirii.

Acest anotimp al Unimii cu chipul sculptat de virtuti si atribute divinatorii se dezvaluie in toate cuplurile prin Triunghiul iertarii, spovedanii, impartasanii, bucurii in Impreuna-Una, obiceiuri inaltatoare, prin rugaciune-contemplatie-meditatie. Si cand credeti ca s-a terminat tot….intrati in verticala voastra, accesati templul iubirii, eliberati-va de greseli, patimi, minciuni lasand Glasul Domnului prin Faca Se Voia Ta……sa lucreze. Veti simti ca orice conflict iscat in patratul materiei capata un nou chip….in triunghiul divin. Conflictele nu sapa decat atunci cand nu le vedem darurile. Cand ne deschidem sa le primim atunci apare bucuria regasirii, intelepciunea, unimea.

In chip celest o intregime intalneste o alta intregime si valsul lor ne dezvaluie bucuria-frumusetea-iubirea ( un triunghi), clarul-discernamantul-intelepciunea( alt triunghi), frumusetea-compasiunea-recunostiinta( alt triunghi). Si coloana nelimitarii poate continua fiecare triunghi echilateral fiind in Unime, O SFERA. Si acest cuplu, treime in Unime atrage si alte treimi care daltuiesc aceasta coloana a nelimitarii valsul acesta al sferelor dezvelind nunta Cerului cu Pamantul, a Eului ceresc cu Eul terestru, a individualitatii cu personalitatea. 

Cu totii am stat in primavara cuplului atinsi de indragosteala-tumult sexual-bucurii lumesti in vara cuplului hraniti de caldura-iubire-blandete, in toamna cuplului atinsi de roade-clar-intelepciune si posibil si in iarna vietii traind darurile, marile ei salturi de intelegere, adancimile ei.  Si am putut simti aceste anotimpuri, indiferent de varsta, poate in aceeasi zi si pe toate. Al cincilea anotimp contine chipul christic al cuplului, fuziunea cu Totul-Una, iubirea neconditionata atinsa de Cununi. Nu vom putea ramane aici…insa vom sti ca exista si ne vom intoarce pe acest varf pentru a primi darurile povestii noastre atunci cand taina unimii isi va da mana cu taina casatoriei si taina impartasaniei. In aceste regasiri si fuziuni, corpul de slava al cuplului, corpul invierii, corpul de lumina graieste. Veti simti dezvelire, adevar, putere divina, creatii inaltatoare, straluciri dumnezeiesti. Razele soarelui christic activate acolo unde verticala cereasca intalneste orizontala lumeasca dezvaluie chipul divin al cuplului. Deodata lumea nu mai este atat de solida in regulile, in patratele, in dreptunghiurile ei, patria Graalului tasnind prin noi cu ajutorul sinceritatii, bucuriei,  a intelepciunii, a deschiderilor de Sens, a frumusetii, a credintei.

Conectati-va la Anotimpul Ceresc, la Ierusalimul interior, la Constinta Christica, la Versul divin prin care se tese valsul sferelor in cuplu….si veti simti Indumnezeirea. Indrazniti la priviti la varful de munte al cuplului vostru. Activati spirala intrebarilor: Ce virtuti aleg sa dezvolt in mine/ cuplul meu? Ce triunghi divin ma cheama? Ce preocupari frumoase ne inalta? Cum pot onora valsul sferelor in cuplu? La ce as putea renunta pentru a simti Implinirea in Cuplu? Ce parti din mine…….atrag nori in cuplu? Cum pot activa soarele in povestea mea?


Ca sa percepem acest anotimp ceresc in noi trebuie sa fii facut o mare curatenie, limpezire, eliberare….. pentru a se activa Graalul interior. Acest varfuri de munte, inaltimi in cuplu se dezvaluie prin contemplatie-rugaciune-meditatie in starile Unimii: reamintirile capata chipul darurilor, dezvelirea e bucurie cereasca, valsul sferelor il putem face in toate momentele de Prezenta, graiul Domnului ne ghideaza intr-un mod minunat, triunghiurile divine ne deschid portile, chemarile devin realitati, virtutile graiesc prin noi urmand varful muntelui. Anotimpul divin in cuplu ne prezinta omul cununat cu Cerul si care iubeste Pamantul, cuplul indumnezeit, cununile vietii. 

Lasati judecatile, comparatiile, supararile. Priviti la varful de munte…

Mai jos sunt cateva exercitii pentru cuplurile care vor sa-si refaca puntile privind la Muntele Iubire si varful Sarut:

  1. Intrebati-l pe partener care este triunghiul iubirii lui sau cum vrea sa fie iubit?

Raspunsul poate fi: surprize frumoase-incredere-suportivitate sau sa facem sport impreuna-sa ne uitam la filme-sa primesc aprecieri pentru ceea ce fac sau sa gatim impreuna-sa mergem la munte in fiecare week-end-sa meditam impreuna

2. Uitati-va la triunghiul format din timp personal-timp de cuplu-timp profesional. In centrul lui apare Implinirea( activarea plinului care suntem) Ce simtiti sa adaugati timpului in cuplu?

3. In fiecare seara oferiti-va minutul relational. Asezati-va mana pe inima partenerului vostru. Povestiti tinandu-va de maini si privindu-va sau punand mana pe inima celuilalt. Spovediti-va, dezveliti, lasati inima sa cuvante.

4. Sfanta Treime

Protectie sa sa ne fie

Iubirea sa creasca

Discernamantul sa infloreasca

Intelepciunea sa rodeasca

Implinire sa fie

Drag si bucurie.

Folositi aceasta formula cand va simtiti cuplul amenintat, in aglomeratii in razboaie psi, in conflicte,  cand simtiti invidia unor doamne sau cand treceti printr-o tradare, amantlac, criza existentiala.

5. Luati din buchetul de triunghiuri care insoteste cartile Triunghiurile Schimbarii sau Valsul sferelor…. un cartonas care sa raspunda la intrebarea: care este triunghiul-caluza care ne cheama? sau in ce triunghi avem restante?Ce triunghi ne ajuta sa urcam muntele divin?

6. Repetati in voi: Suntem liniste, iubire, drag si implinire

Suntem tot ceea ce suntem

Noi suntem

7. Cand stati langa celalalt seara in pat spuneti in voi pentru a activa reamintirea, valsul sferelor, intoarcerea Acasa

Sfera cu Sfera

Cer cu Cer

Iubire cu Iubire

Bucurie cu Bucurie

Blandete cu Blandete

Om

Sfant

Impreuna

Una

( Puteti insaila un triunghi sau mai multe)

8. Curgeti cu aceasta mantra a unimii: Recunosc Unimea care Suntem, Iubirea care suntem, Intelepciunea care suntem si Tot ceea ce Suntem in Sfant Numele Tau

9. Cat de prezent/a sunteti in cuplul vostru?

10. Luati initieri de cuplu: ex: Sf Graal, Initierea razei a 8, Camasa vindecatoare a Mariei Magdalena a etc

11. Aprindeti lumanari in trinitatea-pastor a cuplului. A patra lumanare din centru asezati-o pentru a activa un dar la nivel de cuplu: ex: iubire, bucurie, intelepciune

12. Activati legea efortului indirect. Daca va doriti bucurie in cuplu, oferiti voi mai intai bucurie

13. Faceti-va iertarile fata de cuplu, casatorie, armonie, iubire, bucurie, comunicare, unime( Ma iert si ma dezleg, Rog sa fiu iertata si dezlegata, Sunt Una cu Iertarea)

14. X iarta-ma, X te iert, Doamne vin cu X ca sa ne ierti, Doamne ajuta-ma sa ma iert, Sunt Una cu Iertarea

15. Doamne glasuieste in sufletul partenerului meu. Spune-i ca-l rog sa ma ierte, eu il iert si cu drag ceresc il rog sa construim in triunghiul iubirii-bucuriei-unimii

16. Consacrati posturile( Ex Pentru Iubire, Armonie, Bucurie)

17. Onorati cuplul. Participati la taina casatoriei, sustineti cuplurile in furtuna cu rugaciuni, binecuvantari, ganduri de lumina

18. Vindecati arborele genealogic. Ce Ip-uri( iertari a pacatelor) sunt la nivel de casatorie, cuplu, familie in neamul vostru?

19. Cautati sa gasiti radacina unei situatii neplacute in voi…nu in exterior. Care sunt cauzele? Faceti o regresie, intrati in trialog, activati spirala intrebarilor.

20. Folositi Graalul ceresc, Sfera Initiala, initierile Mariei Magdalena, Triunghiurile Unimii pentru a activa glasul divin al cuplului vostru.

21. Ce inseamna iubirea in cuplu? Dar iubirea de tot si toate? Cum puteti christiciza aceasta iubire?

22. Care este misiunea voastra in cuplu? ce simtiti sa asezati pe verticala cereasca dar pe orizontala lumeasca?

23. Care este chipul relatiei voastre? Desenati-o.

24. Ce preocupari comune, ce pasiuni in Impreuna-Una simtiti sa asezati pe harta cuplului vostru?

25 Impacati-va cu celalalt inainte de apus. Ce triunghi al intelegerilor se aseaza in cupa familiei?

26. Verificati ce credinte aveti legate de cuplu. Desenati mai multi sori cu multe raze: Pentru cuplu desenati raze-credinte, pentru casatorie, raze-credinte, pentru familie, raze-credinte. Ce credinte limitative va saboteaza cuplul? 

27. Multumiti fiecarei barbat, femeie din viata dvs vazand cununita darurilor pe care ei v-au adus-o.

28. Ce triunghi cu virtuti simtiti sa asezati in pomul iubirii?

29. Credinte limitative in cuplu:

Dragostea dureaza trei ani

Barbatii te iubesc doar cat vaneaza

Nu exista barbati responsabili

Casatoria omoara pasiunea

Daca vasul-cuplu s-a spart nu mai ai ce sa refaci

Incepeti procesul de rescriere. Cu ce credinte potentatoare-trezitoare le puteti inlocui?

30. Faceti exercitii de recunostiinta in cuplu.

31. Conectati-va la centrul vostru cand sunteti in cuplu. Ce va spune izvorul interior?

32. Care este triunghiul sabotorilor in cuplul vostru?

33. Cum va ganditi sa christicizati cuplul, familia?

34. Activati Spirala intrebarilor, Spirala temelor, Spirala darurilor

35. Limpeziti relatia in triunghiurile Unimii: Te curat si te dezleg de legaturi, greseli, pacate de tot ce s-a spus cu Voie si fara Voie Acum si Altadata, Te botez cu lumina, Te deschid catre Iubire, Armonie, Pace, Unime

36. Imbracati-va in Triunghiuri de lumina ( Sunt Liniste, Iubire, Bucurie, Sunt Tot cea ce Sunt, Eu Sunt)

37. Spirala intrebarilor : ce parti din noi se opun valsului sferelor?Care sunt sabotorii interiori? Ce teme plang? Care sunt binecuvantarile deghizate ale experientelor din viata de cuplu/ familie?Ce vrea sa-mi spuna mama interioara? tatal interior/ familia divina? Pe ce raze ale vietii apar triunghiuri limitative? Ce parti din mine cresc in cuplul meu?

38. Care este scopul pentru care intram in taina casatoriei?Posibile raspunsuri: Sa imblanzim animalele salbatice interioare, sa ne indumnezeim, sa ne mantuim, sa rodim in Impreuna-Una, sa cunoastem Valsul Sferelor, sa dam grai Unimii in Cuplu, sa fuzionam cu Marea Sfera Centrala, sa devenim oameni frumosi si radianti, sa ne christicizam. Asezati raspunsul vostru in prima sfera din coloana pe care ati desenat-o in centrul triunghiului ce descrie cuplul vostru. Ori de cate ori unul dintre voi intra intr-o descentrare, desincronizare, dezintegrare amintiti-i de Scopul pe care il aveti in Impreuna-Una.

39. Ce triunghi-calauza ne ajuta in Treceri?Ce virtuti ne deschid portile de intelegere in cuplu?Exemplu: iubire-cunoastere divina-unime, intelepciune-clar-discernamant, blandete-rabdare-bucurie, pace-frumusete-recunostiinta, smerenie-credinta-unime, iubire-bucurie-intelepciune etc

40. Ce credinte potentatoare-trezitoare pot sustine valsul sferelor, cuplul in Unime, casatoria inaltatoare?Ex: Impreuna suntem Una, Cred in iubirea care transforma orice incercare in unitati de intelepciune pentru amandoi, Cred in puterile ascunse ale cuplului nostru care se dezvaluie din spatele oricarei provocari

41. Gasiti raurirea divina care se potriveste cuplului vostru. Ea e formata din nucleele de lumina care descriu triunghiul calauza sau din cuvinte-cheie care formeaza credintele voastre potentoare-trezitoare. ex: Sfera cu Sfera, Cer cu Cer, Iubire cu Iubire, Bucurie cu Bucurie, Intelepciune cu Intelepciune, Pamant cu Pamant, Om, Sfant, Cuplu in Unime, Una sau Sfanta Treime protectie sa ne fie, Iubirea sa creasca, Blandetea sa infloreasca, Intelepciunea sa rodeasca, Implinire sa fie, Drag si Bucurie

42. Gasiti 3-5 bucurii luminatoare care pot fi si pasiuni intregitoare.Ex: Sa ne plimbam prin parc, sa vorbim cu Soarele, sa ne imbratisam seara de seara, sa desenam impreuna, sa dansam etc. Si daca l-ati gasit agatati aceste bucurii in pomul christic al cuplului. Scrieti bucuriile si apoi pictati Sfera.

43. Ce valorizam noi in Impreuna-Una? Cautam trei valori care sunt in acord cu triunghiul-calauza si care nu se bat cap in cap cu credintele potentatoare-trezitoare si nici cu bucuriile. Le putem lua chiar din faptele noastre. Daca nu aveti inca un partner va ganditi la valorile care va cheama, va anima. Ex: abundenta-bucuria-pacea, bunul simt-generozitatea-empatia, suportivitatea-caldura-dedicarea, jertfa-blandetea-iubirea, autenticitatea-integritatea-transparenta, inteligenta cognitica-initiativa-flow-ul etc

44. Gasiti rolurile limitative care descriu linia durerii din cuplul vostru. Ex: Fifi nemultumitul si Printesa tropotitoare. Cautati varful triunghiului. Ex: Indumnezeirea sau Bucuria in Cuplu sau Valsul Sferelor. Descoperiti acele 3 atribute divine care descriu liftul ascenscional prin care vreti sa uniti Pamantul cu Cerul.

Va invit pe 18 oct la ora 18 30 la un atelier dedicat cuplului.

Unde? Vasile Stroescu nr 14 langa Foisor

Fie ca Iubirea, Armonia, Pacea sa va deschida portile si Intelepciunea sa va fie Calauza!!!!