Urmand chipul ceresc avem ani pastoriti de sfera-tata cum a fost anul 2020, ani care au ca varf de triunghi sfera-mama cum este si 2021 si ani plini de roada care sunt sustinuti de sfera-copil cum va fi 2022. Pentru fiecare primavara avem acelasi pastor care este Arh Rafael, pentru vara, arh Uriel, pentru toamna Mihail si pentru iarna, Arh Gavriil. Si ei sunt varfuri de triunghi in care se afla sfintii lunii si ai zilelor. Pe scurt avem forte treimice care sustin ziua, luna, anul. Insa e important sa retinem ca anul acesta e pastorit de sfera-mama ceea ce inseamana ca putem trece peste toate probele colective si individuale cu sentimente inaltatoare dand grai corpului budhic al planetei. Anul trecut s-au rasturnat patratele materiei pentru cei impatimiti de consumisme, calatorii, atasati de fizic, sanatate, bani, profesie energia tatalui dandu-ne de veste ca este de dorit sa punem o altfel de fundatie in templul Noului Om bazata pe incredere-curaj-putere de Sine avand in centru Faca Se Voia Ta nu pe frica de necunoscut-boala-moarte, sa dezvelim in noi acea filosofie divinatorie care sa construiasca Salemul despre care vorbea Sundar Singh si parintele Arsenie Boca. Anul acesta este dedicat coloanelor din templul cel nou, atitudinilor in care putem aseza pietre-virtuti pe care le putem imbraca cu sentimente inaltatoare. Este un an in care geometria sacra ne dezvaluie umatorul lucru: Divinul feminin( a doua sfera din sfanta treime, primul doi) ne invita sa activam in noi Treimea care Suntem( 2 plus 0 plus 1).

Ma uit pe geam in timp ce scriu si vad cum pe 6 martie pamantul se umple cu zapada. Mai devreme adica acum cateva minute ma plimbam prin padurea linistita mangaind ghioceii, viorelele, iarba proaspat tasnita. O liniste frumoasa, blanda, iubitoare imi inunda interiorul. Simteam ca vine ….un val de frig insa nu credeam ca Arg Gavriil( pastorul iernii) va veni cu o noua zapada. Si totusi asa e…O noua plapuma vine….si asta pentru ca anul trecut probele colective si individuale nu s-au inchis in mari salturi de intelegere. Aceste noi paturici albe vin sa ne invite….sa inteleptim relatia cu tatal interior, sa activam atributele lui privind cu ochi christici probele de viata ale anului trecut. Oare am extras din testele anului trecut aurul increderii, aurul curajului, aurul puterii de Sine, aurul determinarii, aurul fermitatii sau alergam ca niste iepurasi sa ne vaccinam considerand acesta bomba energetica, Salvatorul? Unde ne este credinta, discernamantul, intelepciunea? Anul trecut am fost invitati de catre Sfera Tata in altarul propriu sa ne spovedim lui prin treimea insotitoare( atunci cand bisericile au fost inchise)sa reparam relatia cu tatal fizic dar si cu barbatii din viata noastra, sa descoperim in noi tatal punitiv si sa-l aducem la masa unimii ca tata-jucaus sau tata empatic, sa ne activam increderea, curajul, determinarea, sa spunem nu cand nu ni se respecta codurile ceresti, sa ne dezvelim discernamantul, credinta, puterea de Sine. In 2020 unii dintre noi au descoperit cauza care a stat in spatele experientei numita COVID si au lucrat asupra ei rescriind-o altii nu.. insa este un bun moment si Arh Gavriil( pastorul iernii si al intelepciunii) ne ajuta…pentru a intelege ca aceasta cauza nu se afla in copaci si nici la megaimage ci in noi.

2021 ne arata ca putem fi stelute in noul templu, stele sau sori care pot straluci pe un dar al vietii sau mai multe. Putem incepe prin a imbraca orice experienta in sentimente inaltatoare si vom descoperi Calea, povestea noastra, radianta unica. E un bun moment sa lasam impietrirea, judecata, razboiul manipularea. Le punem in cui si ne imbracam cu florile recunostiintei, iubirii, blandetii, bucuriei, frumusetii. Si vom descoperi in aceasta trena, chipul nou al inteleptului care radiaza de dincolo de toate provocarile.

Sunt Bucurie

Iubire

Intelepciune

Sunt Tot Ceea Ce sunt

Eu sunt.

In acest an primavara va scoate la suprafata multe viociuni uitate, idei ingropate, bucurii la care nici nu visam, adancimi la care nici nu ne gandeam. Trebuie doar sa dam la o parte valul fricilor, al nesigurantei, al ignorantei. Si sa privim in Cerul interior ….Si vom descoperi o primavara divina cu multe salbe de virtuti, bijuterii ceresti, cununi, flori christice care salasuiesc in interiorul nostru.

Atunci cand ai crescut ghiocei in interiorul tau ii vei vedea peste tot in orice privire, in toate imbratisarile, in toate intalnirile. Da-ti voie sa simti aceasta primavara …pornind de la corpul atmic catre corpul fizic nu de jos in sus. Incepe prin a activa o fapta frumoasa apoi imbrac-o in sentimente inaltatoare. Ce iti dezvaluie acest dar?Apoi activeaza observatorul, gradinarul, daruitorul. Da-ti voie sa plantezi si sa uzi zi de zi cate un sentiment inaltator.

Divinul feminin ne invita sa fim o Treime, adica un intelept radiant, o forta treimica in actiune asa cum au fost si apostolii( nu doar patrate in actiune cum poate am fost anul trecut). Si asta inseamna ca in taina dar si in vajnica noastra marturisire sa reusim sa fim cu copiii nostrii, colegi frumosi, sprintari, inocenti cu tatii, interlocutori blanzi si fermi cu mamele…buchete de sentimente inaltatoare si cu toti …Toate …caci asa ne sade bine, treimi radiante nu doar tati morocanosi.

Am privit cu ochi ceresti anul 2021 …si am vazut bolta maicii si sub ea un triunghi auriu avand in mijloc omul cu O mare, o intregime care valseaza cu sfere ceresti dar si cu alti Oameni cu O mare. Si aceasta configuratie era imbracata intr-o floare. Ce medalion frumos, ce imagine roditoare!!!

Daca stati in frica si nu simtiti bucuriile primaverii….insa anul cu trena lui frumoasa ne dezvaluie multe flori necunoscute care ne viziteaza si ziua si in timpul noptii, activand muntele divin din noi.

Este un an al culorilor, al mirosurilor, al florilor, al triunghiurilor divinului feminin , al relatiei cu mama si fiica, al dezvelirii unor pasiuni noi, al frumusetii radiante. Si daca ii ascultam vocea vom auzi muzica sferelor si valsul unimii.

Lasati supararile, revoltele, judecatile sa plece. Primiti ceea ce este cu iubire, bucurie, armonie lasandu-va ghidat de un triunghi al divinului feminin. Ce se dezvaluie in viata voastra?