Paseam sprintar pe un drum facut din cercuri de diferite culori care atunci cand ma opream ma cuprindeau cu bratele lor, lasandu-mi in corpul auric o nuntire cu versul divin al fiecarui an, o fuziune cu darurile lui, o contopire.

Fiecare cerc era un an avand culoarea lui, mirosul, energiile lui lucratoare.

Anul 2015 si ceva asemeni unei talmaciri s-a conturat: in bratele celei de-A doua veniri ne intoarcem Acasa recunoascandu-ne Nelimitarea.

M-am apropiat de Acum simtind cum ceilalti ani isi predau Puterile acestuia. Ce frumos!Toti aliniati dandu-si fortele lor acestui Prezent.

Cand am ajuns in cercul corespunzator lui 2015 am simtit un izvor care aproape ca imi invaluia plutirea, lasandu-ma sa simt stropii lui, prospetimea, bucuria. Sub picioare, cercul se transforma intr-o lespede de piatra, stralucitoare, emitenta…. In spate se afla o gradina cu plante cantatoare iar in fata o fantana isi desena in 8 uri, frumusetea.

Langa mine aparu un chip luminos alb, o entitate care imi spuse….Sunt acest an, viul lui, stralucirea.

Pasiti cu incredere. Temele sunt binecuvantari deghizate. Lasati-va ghidati. Veghetorii anului va sunt alaturi.

Apoi lespedea s-a dat la o parte si inauntrul ei am vazut 12 darulete. Sunt pentru voi toti….Sa le inmultiti in Tot si Toate. Acum pe genunchii iernii cu Inteleptii anului alaturi sa lasati darurile fiecarei luni sa vina. Nu fugiti. Fiecare an isi are talmacirea lui, darul lui in sufletul vostru.

Priviti pomul de Craciun cu ochii suflelului si veti sti ca in el sunt globurile-daruri oferite de toti anii dupa cum i-ati cinstit.

Apoi entitatea a deschis un ecran si in limpezire am vazut patru triunghiuri imbracate de un cerc avand mai multe spirale care legau Cerul de Pamant.

In centrul configuratiei aparu o cruce din petale roz-mov, o cruce emitenta care parca atinsese Totul vorbind in intreg Graiul Anului.

Nelimitarea este tema mea principala. Sa va fac constienti de nemarginirea voastra, sa va ajut sa fuzionati cu Totul.

Fiecare anotimp pe cele trei laturi ale triunghiului va invita la limpezire, asezare, dospire. La final cele patru triunghiuri va vor aduce, dupa lucrare…..daruri, intelegeri, Soare.

Anul 2015 va ajuta sa va recapatati Maretia, Forta, Puterea marturisind Nelimitarea.

Alaturi de el este 2016 care va asteapta in valsul Sferelor. Si intre voi Pomul de Craciun cu darurile tuturor anilor.

Acum priviti. Anii alcatuiesc triunghiuri cuvantoare care nasc la centru in chiar miezul lor, Talcuiri.

Atunci cand sunteti prezenti cinstind Clipa, Triunghiul se dezvaluie in Rodire,  Stralucind, Glasuind cazand in robia neinvatarii, anul sufera, puterile lui se risipesc, viul dispare, darurile se topesc.

Curentii vietii sunt doar in Acum in Rostirea Divina.

Uniti in voi anii si lasasti darurile sa irumpa. Triunghiul va va calauzi acolo unde o dospire nu apare pentru a va ajuta in rodire, pentru a irumpe in Acum.

Anii sunt bolti de intelegeri, treceri si cresteri.

Pe genunchii intelepciunii, braza timpului nu separa ci cu drag uneste Rasaritul unei teme de Varful unui Dar.

Primiti darurile acestui An. Cinstind taina lui Acum, Totul glasuieste….