Cand personalitatea este la carma si nu Centrul, Soarele Christic, Treimea in Unime, apar tentatiile ca lectii de viata, ce sunt menite sa ne reveleze spirala descendenta, alunecarea, caderea ….pentru a putea alege in lumina constientei, Calea, Adevarul, Viata.

E firesc sa avem slabiciuni, e minunat sa le recunoastem . Treime in Unime sunt slab in fata femeilor, slab in fata bauturii, slab in fata jocurilor de noroc. Ajuta-ma.

A recunoaste este primul pas spre vindecare. Apoi incercati sa va ridicati lumina interioara mergand catre pasiuni inaltatoare, dei frumoase, preocupari care va anima, ganduri cu rod, fapte pline de talc. Vor aparea rapid integrarile……acel evrika si comportamente noi, frumoase, inaltatoare care sa va anime urcatul interior.

Tentatiile se strecoara acolo unde sunt gauri, brese, bag-uri. Acolo unde nu sunteti prezenti. Ati plecat de Acasa. Si ele vin si va propun in culori sticloase…uitari, evitari, fugi, fericiri scurte.

Daca stiti cine sunteti si ce alegeri inaltatoare va daltuiesc Calea, tentatiile nu vor putea sta pe langa voi.

A fi stapan pe Sine inseamna a-ti cunoaste slabiciunile si a le transforma in puteri, a domina instinctele, impulsurile, emotionalul pitic, vocile corpului, scenarita mintii. Stiu cine sunt.

In fata puterii divine recunoscute in tine, a stralucirii ceresti pe care o lasi sa te ghideze, tentatiile se opresc, pasirea si vocea lor scade. Sunt.

Intre un club si un mers in parc …intrebati-va Centrul Ce este pentru binele meu cel mai inalt?

Tentatiile sunt mai puternice in locuri ale pierzaniei insa se pot strecura in viata noastra chiar si in medii frumoase, radiante, benefice venind imbracate sau machiate …….in asa fel incat sa va lasati slabiciunile sa decida si nu puterile ceresti din voi.

Cine sunt? Intrebati-va cand bautura ca stapaneste la fel si amanta unui domn si datorita jocului de noroc nu ati mai plecat acasa…la sotie si la copiii.

Sunt aceasta slabiciune?

Tentatiile sunt frecvente joase ale pamantului in care alunecam sau cadem atunci cand uitam de propria maretie, frumusete, radianta. Si dezvelindu-ne puterea, povestea, stralucirea…tentatiile se indeparteaza, parasind cetatea pe care tocmai o asaltasera.