Fiecare calatorie initiatica este un puzzle si fiecare participant se ocupa de cate o piesa, mangaind tabloul, mosind povestea cu dragul cel mare in revarsarea de Sens a Chemarii.

Am deschis poarta zilei de 22 iunie cu ansamblul rupestru de la Alunis unde zeita Cybela si sybilele ei in templul circular alb-bleo ne-au intampinat oferindu-ne in taina regasirii, cununite de flori albe frumoase radiante, buchete desfacute aratandu-ne ca in aceste vremuri totul se dezvaluie si fiecare clipa infloreste iar noi suntem pregatite pentru aceasta Recunoastere de Sine. Si ca o justificare a ceea ce a fost, iesind din Templu, chiar acolo unde candva au fost spiralele, leii, incrustatiile de flori, niste suporturi rotunde de lumanari ne intampinau, descriind simbolul lui Impreuna suntem Una, marturisind in Unime, Prezenta Eu sunt care Radiaza catre Tot si Viul Vietii din Sfera care Suntem.

Alunis te intampina cu o Trinitate: Mama( acolo unde bisericuta-fostul templu al zeitei Cybela)-Scaunul lui Dumnezeu( tatal) si chiliile( fiul-fiica). Si minunata a fost dimineata de 22 cu mosii si stramosii vorbind din centrul acestui Triunghi, intampinandu-ne cu bucurie si dand drumul impreuna cu noi la Spirala Divinului Feminin.

Si aceasta lucrare in Unime a fost salutata de Ceruri de un glas dumnezeiesc care a tasnit din insasi sufletul tuturor aducand la suprafata Recunostiinta, Frumusetea, Dragul.

Apoi am pornit catre ansamblul rupestru de la Bozioru unde ne-am oprit si am contemplat imbratisand mireasma zilei, verdele, clipa.

De data aceasta am ales sa raman in aceasta Cupa si sa privesc si Conul de lumina alb radianta ne-a imbratisat, varsand in Noi, cunoastere, asezand in noi, Sens.

Aici la Bozioru fiecare si-a imbracat haina energetica si toti am primit, Bucurie si Viata in Graalul care Suntem.

Si Conul a devenit o sfera alb-aurie-bleo si cand in centrul lui a aparut Spirala ne-am asezat pe iarba sub forma unui cerc cu un Centru Radiant si am inceput sa vorbim cu Calauzele noastre.

Si glasul ne-a fost auzit si pe primul cerc de jur-imprejurul nostru au venit blajinii imbracati in alb-galben, blanzi si frumosi iar pe urmatoarele entitati de lumina apartinand mai multor familii si se umpluse valea si traia totul in glasul sufletelor care se ragaseau in soapta recunoasterii de sine care trezea si Viul si Dorul.

Si am simtit bucuria lui Impreuna suntem Una si Minunea de a fi Aici in graiul acestor vremuri in care Totul se desface pentru ne reaminti Sfera care Suntem, Valsul, Zborul.

In cupa de la Bozioru am simtit versul Shambalei si Soarele ei care radia din noi toti.

Si astfel Marele Acordaj s-a facut, Spirala Divinului Feminin pornind si de aici catre triunghiurile trezitoare-translatoare ale Planetei marturisind in Unime, Tot ceea suntem.

Din viul regasirii, cu toate familiile de lumina alaturi, Impreuna-Una a grait…..