M-am trezit in bratele orei trei… si privind in ochiul cosmic am vazut un altar bleo-alb stralucind in centrul tarii noastre. Era inconjurat de braie de flori in mireasma, bolti albe si mult freamat atingator de suflete. In miezul acestor culori pline de sens era o cruce alb-perlata formata din patru petale cu irizatii mov. Maica alaturi de multe entitati feminine recunoscute de noi ca fiind Sfanta Parascheva, Maria Magdalena, Sfanta Teodora, Maicuta Veronica ridicau la Ceruri, valuri ca si cum ar fi eliberat din suluri imense de stofa bucati de pamant zagazuite dar si daruri chinuite, acoperite, tainuite. Se desfaceau in viuri frumoase miruitoare perdele de recunoasteri care dezvaluiau locuri, talcuri, frumuseti. Deodata altarul s-a umplut cu mii de nuante parca spalate in lumina si trecute prin stralucire anume pentru noi. Apoi entitatile preaminunate s-au imbracat in aceste daruri s-au strans ca un centru de floare si le-au trimis pe raze catre cele patru zari nelasand nici un loc sa nu fie atins de Maretie. Si cand fiecare taram a raspuns s-au deschis ca un cerc si au inceput sa se roteasca bland si frumos angajand niste forte ale Cerului si ale Pamantului in acest freamat si vals bine stiut. S-au ridicat apoi descriind o spirala cu varf emitator parca un unic glas, al lor si al nostru, talcuitor pentru toti, hranitor in Unime.

 Cateva secunde am fost atinse de acest buchet de sunete, asemeni unei initieri frumoase si complete, un buchet tandru, linistitor si cald care s-a desfacut in suflete cu mireasma pregatind o noua gradina cu frumuseti.

 Apoi spirala s-a transformat in cercuri-hore pline de Bucurii graitoare in Unime in jurul crucii albe formate din patru petale, centrul acestei configuratii fiind auriu si mic la inceput apoi cat un soare glasuind care isi desface petalele aurii in sufletele tuturor. Razele acestea au crescut din atingerea lui Ra, au devenit si ele flori, sori tanandu-se de mana, animand vazduhurile, atingand lumile apoi in sarutul final, un unic Soare a stralucit in mireasma si drag, fiind pentru noi-Una, doar Iubire.

 Cateva minute in auriul varsat din belsug am simtit trezia intr-un vers minunat, un vers sculptat in insasi acest taram, drag si frumos numit RaMaNia.

 Apoi soarele si-a retras stralucirea lasand chipurile in lumina si bratele radiind. Am privit cercurile formate din Frumuseti graitoare si gasindu-va aici v-am imbratisat printre flori ceresti, mir si dor cu sfintele alaturi si Maica in drag ceresc, stiind cine sunteti si iubindu-va Din-Tot-cu-Dumnezeu-Una.(Dintotdeauna).