Pasind pe covoarele verzi ale acestei primaveri interioare,  cu trena plina de mantre, rugaciuni, contemplatii, adeseori triunghiul spovedaniei si al impartasaniei ma chema in miezul lor pentru a mai limpezi un colt de lume. Spovedania la preotul ortodox spala, curata, innoieste viata aceasta, cea facuta la un preot in ordinul lui Melchisedec sau in ordinul lui Isis, aduce la lumina fapte, daruri dar si traume ce vin din alte vieti prin faptul ca rasfoiesti, reamintiri, vise, imagini repetitive, dureri ce nu isi au radacina in viata aceasta iar cea facuta in Unime in fata Sfintilor Parinti care sunt dincolo de val( ex: Parintele Arsenie Boca, Parintele Arsenie Papacioc, Parintele Ilie Lacatusu) pri ei in fata Sfintei Treimi poate limpezi in totalitate pe toate vietile si ipostazele, pasii tai, insasi Valsul. De multe ori in spovedania facuta la preot uitam ganduri, emotii, fapte care au avut loc in ultimele 5 luni sau in ultimii ani si astfel hranim iadul negarii. In triunghiul iertarii spovedind zi de zi, gandurile, emotiile, faptele noastre vom simti ca hainuta suferintei se curata, atinsa de lumina constientei ce ne aduce in timpul noptii, dezlegarea si impartasania sau in timpul rugaciunii. In vremuri de prigoana crestinii si sfintii din pustie luau impartasania singuri sau o primeau de la ingerii lor in momente de Gratie. 

E important sa fim constienti de acest triunghi al spovedaniei: la preotul ortodox, la un traitor de Sens care a primit din lumina o preotie, la Divinul trinitar si sa cultivam Triunghiul, constant.  Pot fi situatii cand in inchisoare sau pe munte sau intr-un arest colectiv cum este aceasta determinat de triunghiul cu varful in jos, coronavirus-criza mondiala-razboiul nevazut simti ca ai nevoie de acest ajutor celest si cum il poti primi daca biserica e inchisa sau nu este?

In noi aceasta treime cuvanta prin omul frumos-preotul-liderul sau inteleptul-preotul-armonizatorul sau dezvelitorul-preotul-canalul sau prin alte forte treimice ce se dezvaluie de multe ori in provocari. 

Imi povestea un tatic cum aflandu-se cu copilul lui in spital, micutul fiind intre viata si moarte si-a reamintit preotiile, cunoasterile si darurile din intruparile sale din Egipt precum si viata de preot ortodox si cu puterea aceasta noua i-a facut micutului taina botezului. Si de unde medicii il anuntau sa se pregateasca de inmormantare, copilul si-a revenit, e sanatos, puternic, radiant. Si din acea reamintire insotita de multe daruri, taticul dezvelindu-si preotul si-a continuat cautarile impletind spiritualitatea cu tehnologia dezvelind o noua forta treimica: preotul- consilierul psihospiritual-programatorul conectat. 

Cand pasesti in triunghiul spovedaniei si al impartasaniei ceea ce simti dupa ce ai activat toate cele 3 puteri, este ca in miezul/centrul acestuia Isus impartaseste Fiul de Dumnezeu sau Fiica si aceasta primire este insasi Intoarcerea Acasa, Fuziunea cu Unul-Una, Marea Contopire. De aici din centrul soarelui christic se activeaza acea Intregime, recunoastere a Sferei care Esti  si ea intra in vals cu alte intregimi, sfere ceresti, zborurile acestea dezvelind Patria Graalului, insasi Imparatia, Edenul regasit. 

Acum mai bine de 15 ani un preot si duhovnic dintr-o manastire-poarta de lumina m-a chemat la el si mi-a spus: Tu vei sluji ca preoteasa in altarul divin dar vezi ca fiica ta, Sarra va sluji ca preoteasa in biserica ortodoxa. Vei trai si vei vedea. L-am privit destul de sceptica pe parinte cu toate ca primisem prin scoala reiki cateva preotii. Nu ma simteam atunci nici pregatita, nici increzatoare, nici demna. Era doar un varf de munte la care priveam cu ochi de fiica. Insa timpurile au imbracat multe chipuri si profesia de consilier psihospiritual m-a pus in fata a multe traume, boli, aresturi financiare, de vointa, ale iubirii, profesionale ce nu isi aveau cauza in viata aceasta. Si asa au inceput sa se activeze algoritmii ceresti si triunghiurile ajutandu-ma sa curat, dezleg, sa rescriu alaturi de omul din fata mea, o felie de viata din care tasnea o mare bucla existentiala. 

Pasind cu ochii atinsi de Ceruri, i-am invitat pe oameni sa valseze cu spovedania la un preot ortodox, la Sfanta Treime, la un traitor de Sens fara a diminua puterea vreuneia recunoscand radianta celor trei, triunghiul echilateral dar si puterea Graalului care se activeaza in Centru dezvelind maretia Omului indumnezeit, Frumos, Radiant. 

Si daca nu aveti curajul sa va lasati faptele in poalele Maicii-Mariei Magdalena-Sfintei Teodora atunci incepeti cu natura….vorbind apei, muntilor sau frunzelor despre gandurile reci, emotiile disonante, fapte grele. Astfel biserica interioara se va cladi pas cu pas avand in altar un triunghi al Iubirii, Armoniei, Pacii sau al Intelepciunii, Bucuriei, Clarului sau al Rabdarii, Frumusetii, Compasiunii si in centru Omul cu O mare, fiinta treimica, inteleptul radiant. 

……

Va invit azi din nou la ora 18 in ziua de 18 apr sa limpezim chipul Bucurestiului, Tarii, Planetei cu o rugaciune, meditatie, contemplatie!!!!

Fie ca Lumina Christica sa coboare in toate sufletele si fii de Dumnezeu in hora lor unimica sa nasca un anotimp al iubirii, orase luminoase, o tara (Ra)dianta, o planeta bucuroasa!!!!

Triunghiul divin sa-ti deschida Drumul si Soarele Christic sa-ti fie Calauza