In viata dintre vieti in fata ecranelor holografice exact ca in teatru fizic accesam cel putin trei scenarii de viata pe care le si repetam intrand in rol pregatind Calea si Dumul Ingust si chiar Bucla Existentiala. De multe ori atunci cand apare o rascruce de drumuri, ghizii nostri se opresc mai mult asupra triunghiului limitativ in centrul caruia apar Provocarile tocmai pentru a ne ajuta in procesul decizional. Aceasta pregatire si asezare a noastra in frecventa alegerii unimice e foarte bine modelata in asa fel incat Trecerea bazata pe Insight, Deja Vu, Revelatie sau alte resurse ce se trezesc in voi, sa se faca cu activarea acelor comportamete aliniate la Alegere.

In functie de cerul sau stratul divin, insasi versul pe care l-am atins noi putem face alegeri aflate intr-o anumita plaja( plus 2 ceruri minus 2 ceruri) in aceste vremuri de salturi cuantic, copiii nostri sustinandu-ne in acesarea unor alegeri inaltatoare ce corespund cerurilor 8-10 in asa fel incat activand triunghiurile trezitoare, ascensionale, ale unimii sa putem face Trecerea de la o bucla existentiala cu multe oprelisti legate de bani, iubire, profesie la insasi drumul, bulevardul divin, calea unde darurile noastre radiaza dand glas Salemului Nou, Taramul Pacii, insasi Imparatia.

Cand va simtiti striviti de Viata mergeti in parc, vorbiti cu Soarele, priviti-va copiii si conectati-va la Eul lor Superior initiand o comunicare telepata, meditati, rugati-va, lasati un pic pacea divina sa va atinga interiorul, nu va grabiti.

In chiar momentul provocarii, partea noastra neslufuita( triunghiul cu varful in jos) poate sa preia carma navei si arfel sa intram intr-o bucla existentiala in care sa stam cateva luni, ani poate chiar o viata.

Imi amintesc de povestea unui om foarte frumos o poveste revelatoare pentru apele pe care alegem sa navigam….La 25 de ani am fost ceruta in casatorie de omul iubit si am refuzat apoi m-am aruncat doar in povesti cu barbati insurati, povesti de care nu mai scap.

E important sa facem alegeri frumoase, inaltatoare, unimice gandind nu doar pentru noi ci pentru marea familie, noi-toti din acest Univers.

Ca sa faceti aceste alegeri legati-va de un ideal, o poveste sa spunem inaltarea noastra, o planeta a bucuriei, Noul Ierusalim si apoi incercati ca in fiecare moment de rascruce sa va aropiati de Centrul vostru. Veti simti cum se descarca Calea voastra insasi Drumul ca un raspuns la Pasirea divina insasi Valsul pe care l-ati inceput.

Cand faceti o alegere unimica, pacea, iubirea, bucuria va inunda ducandu-va pe propriul varf de munte de unde veti simti ca radiati fiind Una cu Soarele, una cu Totul.