De cele mai multe ori luam decizii sub impuls, frica, in acord cu parintii sau cu prietenii, cu furie sau cu dispret fara a merge in miezul nostru pentru a da glas acelor alegeri care unesc Cerul cu Pamantul aducandu-ne Unicitate, Radianta, Bucurie, Inaltare.

Incepeti dimineata salutand triunghiurile formate din urmatoarele sfere ale iubirii-bucuriei-intelepciunii, rabdarii-blandetii-unimii, compasiunii-pacii-frumusetii. Opriti-va un pic simtind cum fiecare triunghi va cheama in centrul lui pentru a va desface razele soarele interior.  Sunt iubire, bucurie, intelepciune, Sunt Tot ceea ce Sunt, Eu Sunt sau Salut Iubirea care Sunt, Bucuria care Sunt, Intelepcciunea care Sunt si Tot ceea ce Sunt in Sfant Numele Tau.  Apoi activati toate initierile pe care le aveti pe lumina, modeland cu maini ceresti, propria pasire. Daca valsul vostru propriu nu include initieri, dati glas triunghiului iertarii( Ma iert si ma dezleg de toate greselile si pacatele, Rog Sfanta Treime sa ma ierte si sa ma dezlege, Sunt Una cu Iertarea). Trimiteti lumina cu ajutorul triunghiurilor, proiectelor voastre de suflet si apoi lasati o raurire divina sa va atinga in totalitatea ei.

Nu va atasati, priponiti, agatati de o anumita decizie. Lasati-o sa vina din miezul vostru cu bucurie, unime, frumusete. Si daca nu vine, limpeziti cat mai mult, eliberand barca interioara de atasamente, credinte limitative, frici, griji, vicii, dependente, furii. Adaugati valsului cu triunghiurile… posturile, o gandire luminoasa, sentimente inaltatoare sau simplu aceasta intrebare: Ce triunghi ma sustine sa fac Trecerea? si practicati acel triunghi la nivel de gand-emotie-fapta pentru a activa spirala ascendenta dand glas unor alegeri inaltatoare.

De obicei cautam sa facem schimbari pe orizontala vietii, casa, masina, eventual partenera, job-ul fara a simti implinirea.

Atunci cand schimbarile se fac pe verticala legandu-ne de cel mai inalt scop indumnezeirea, activand credinte potentatoare-trezitoare, recunoscand Graalul interior, practicand triunghiurile de virtuti, avand o filosofie de viata curata, frumoasa, vie, spirala ascendenta ne ghideaza in teritoriile Sinelui superior de unde tasnesc acele alegeri inaltatoare cu un Acc( Accept al Sfintei Trinitati) mare.

Chiar daca dorintele sunt mari in triunghiul cu varful in jos( triunghi format din minte-inima-corp) si dorurile, chemarile, alegerile inaltatoare nu mai au loc, incercati cu ajutorul triunghiurilor formate din virtuti, initierilor, calatoriilor spirituale, practicii, ascezei, postului sa dezveliti acei mici sori din triunghiul cu varful in sus pentru a va accesa Inaltimile.

Practica spirituala insotita de fapte radiante si bucurie este un minunat triunghi de trecere sau postul-spovedanie-impartasania sau initierile reiki-cultivarea triunghiurilor-curgerea divina sau esentele florale Bach-uleiurile esentiale-trialogul sau triunghiul iertarii-mantra proprie-frecventa recunostiintei.

Cum stim ca am facut o alegere inaltatoare?

Chipul radiaza, sufletul zburda, in jurul nostru multe aspecte se leaga, avem drumurile deschise, apare bucuria-pacea-unimea,  aerul e radiant iar pasirea noastra, limpede.

Sigur ca e mai simplu sa alegem mlastina, agitatiile, haosul, dezordinea…insa ele ce ne pot aduce?!!!Cand vom merge sa culegem ….campul interior va fi trist si fara roade sau bietii carofi vor fi bolnavi sau stricati.

Vizualizati cum sfera care sunteti face valsul cu sfera armoniei, sfera pacii, sfera iubirii sau alte sfere care va cheama. Ganditi-va la alegerea cea mai potrivita pentru evolutia voastra. Repetati acest vals in voi timp de trei zile. Ce raspuns se aseaza?Ce intuitie va viziteaza? Ce intelegeri vin din oceanul divin? 

Astrologie Crestina pages.frecventaom.ro/astrologie-crestina

Terapie Bowen pages.frecventaom.ro/terapie-bowen

Samadhi Tank http://pages.frecventaom.ro/samadhi-tank

Terapie Craniosacrala http://pages.frecventaom.ro/terapie-craniosacrala

Mind MI http://pages.frecventaom.ro/mindmi

Luviom si MindSynergy http://pages.frecventaom.ro/luviom-mindsynergy

Masaj energetic http://pages.frecventaom.ro/masaj

Decas – Harta vocationala http://pages.frecventaom.ro/DECAS

Medicina Energetica Samanica http://pages.frecventaom.ro/curatari-samanice