Cand sunteti stransi de o provocare si norul emotional e foarte puternic, nu va grabiti sa faceti alegeri. Rugati-va, meditati, plimbati-va in parc. Limpeziti interiorul, activati clarul, curgeti.

Deschideti apoi cupa interioara, acceptand, iubind, patrunzand in miezul experientei. Nu va identificati cu ea. Luati-o in palme de lumina (mainile sunt extensiile sufletului) si lucrati asupra ei asa cum ati avea o bucata de plastilina.

Va exista un moment in care veti vedea triunghiul compus din teme care sta la baza provocarii si veti stii intuitiv care este cea mai frumoasa alegere pentru a patrunde in aceste lectii si a rasfoi si urmatoarea pagina poate inca nelimpezita.

In centrul triunghiurilor trezitoare in clar, liniste, bucurie apare graiul divin cel care dezvaluie alegerea, acel pas ceresc care deschide poarta Unimii.

Exista alegeri limitative, potentatoare, de trecere, alegeri trezitoare, ascensionale, ale Unimii.

Putem sa ne exprimam agresivitatea si sa lovim omul care ne-a atins masina in trafic sau sa acceptam, intelegem, patrundem provocarea alegand sa ne insotim cu iertarea si cu cateva intrebari legate de partea avariata si ce ne spune locul atins despre noi. Ce e de dorit sa corectam? Ce teme ne ridica la fileu aceasta situatie?

Alegerile inaltatoare dezvaluie multe talcuri si insasi procesul de dezvelire a lor e un drum frumos unde felinarele-teme ne conduc catre Templul Darurilor.

Incercati sa va uitati la toate palierele vietii si sa faceti alegeri concordante cu voia sfintei trinitati, alegeri care sa sustina Calea. Ex: Aleg sa fiu sincer in Tot si Toate, Aleg sa exprim miezul fiintei mele, Aleg sa accept tot ceea ce vine catre mine si sa inteleg, Aleg sa exprim iubirea, armonia, pacea. Aleg sa fiu tot ceea ce pot sa fiu, Aleg sa mi exprim darul, sa-l impartasesc in Unime, Aleg sa daruiesc zambet fiecarei provocari, Aleg sa patrund in versul divin fiecarei experiente s.a.

Cand alegeti innaripati, insasi Cerul va va sustine pasul.