De cele mai multe ori luam decizii sub impuls, frica, in acord cu parintii sau cu prietenii sub imperiul personalitatii ( persona-masca) cu furie sau dispret fara a merge in miezul nostru pentru a da glas acelor alegeri care unesc Cerul cu Pamantul aducandu-ne Unicitate, Radianta, Bucurie, Inaltare.

Incepeti dimineata salutand triunghiurile formate din urmatoarele sfere ale iubirii-bucuriei-intelepciunii, rabdarii-blandetii-unimii, compasiunii-pacii-frumusetii. Opriti-va un pic simtind cum fiecare triunghi va cheama in centrul lui pentru a va desface razele soarele interior.  Sunt iubire, bucurie, intelepciune, Sunt Tot ceea ce Sunt, Eu Sunt sau Salut Iubirea care Sunt, Bucuria care Sunt, Intelepcciunea care Sunt si Tot ceea ce Sunt in Sfant Numele Tau. Apoi activati toate initierile pe care le aveti pe lumina, modeland cu maini ceresti, propria pasire. Daca valsul vostru propriu nu include initieri, dati glas triunghiului iertarii( Ma iert si ma dezleg de toate greselile si pacatele, Rog Sfanta Treime sa ma ierte si sa ma dezlege, Sunt Una cu Iertarea). Trimiteti lumina cu ajutorul triunghiurilor, proiectelor voastre de suflet si apoi lasati o raurire divina sa va atinga in totalitatea ei.

Nu va atasati, priponiti, agatati de o anumita decizie. Lasati-o sa vina din miezul vostru cu bucurie, unime, frumusete. Si daca nu vine, limpeziti cat mai mult, eliberand barca interioara de atasamente, credinte limitative, frici, griji, vicii, dependente, furii. Adaugati valsului cu triunghiurile… posturile, o gandire luminoasa, sentimente inaltatoare sau simplu aceasta intrebare: Ce triunghi ma sustine sa fac Trecerea? si practicati acel triunghi la nivel de gand-emotie-fapta pentru a activa spirala ascendenta dand glas unor alegeri inaltatoare.

De obicei cautam sa facem schimbari pe orizontala vietii, casa, masina, eventual partenera, job-ul fara a simti implinirea.

Atunci cand schimbarile se fac pe verticala legandu-ne de cel mai inalt scop indumnezeirea, activand credinte potentatoare-trezitoare, recunoscand Graalul interior, practicand triunghiurile de virtuti, avand o filosofie de viata curata, frumoasa, vie, spirala ascendenta ne ghideaza in teritoriile Sinelui superior de unde tasnesc acele alegeri inaltatoare cu un Acc( Accept al Sfintei Trinitati) mare.

Chiar daca dorintele sunt mari in triunghiul cu varful in jos( triunghi format din minte-inima-corp) si dorurile, chemarile, alegerile inaltatoare nu mai au loc, incercati cu ajutorul triunghiurilor formate din virtuti, initierilor, calatoriilor spirituale, practicii, ascezei, postului sa dezveliti acei mici sori din triunghiul cu varful in sus pentru a va accesa Inaltimile.

Practica spirituala insotita de fapte radiante si bucurie este un minunat triunghi de trecere sau postul-spovedanie-impartasania sau initierile reiki-cultivarea triunghiurilor-curgerea divina sau esentele florale Bach-uleiurile esentiale-trialogul sau triunghiul iertarii-mantra proprie-frecventa recunostiintei.

Cum stim ca am facut o alegere inaltatoare?

Chipul radiaza, sufletul zburda, in jurul nostru multe aspecte se leaga, avem drumurile deschise, apare bucuria-pacea-unimea,  aerul e radiant iar pasirea noastra, limpede.

Sigur ca e mai simplu sa alegem mlastina, agitatiile, haosul, dezordinea…insa ele ce ne pot aduce?!!!Cand vom merge sa culegem ….campul interior va fi trist si fara roade sau bietii cartofi vor fi bolnavi sau stricati.

In aceasta etapa in care triunghiul cu varful in jos, coronavirus-criza mondiala-razboiul invizibil au activat mai multe triunghiuri reci ca supararea-impietrirea-separarea sau frica-nelinistea-fuga sau aroganta-agresivitatea-mi se cuvine sau neiubirea-neincrederea-furia, nu va grabiti sa luati decizii de tipul plec de acasa, divortez, avortez, trebuie sa nu mai fac nici o fapta buna…pentru ca nu voi avea din ce sa traiesc…..Postiti, conectati-va, lasati Graiul divin sa va coboare in Pocal. Unind Cerul si Pamantul, marile alegeri vor daltui Calea, Propria Poveste, Marea Radianta.

Vizualizati cum sfera care sunteti face valsul cu sfera armoniei, sfera pacii, sfera iubirii sau alte sfere care va cheama. Ganditi-va la alegerea cea mai potrivita pentru evolutia voastra. Repetati acest vals in voi timp de trei zile. Ce raspuns se aseaza?Ce intuitie va viziteaza? Ce intelegeri vin din oceanul divin? 

Va propun sa facem Impreuna cateva alegeri inaltatoare:

a. Sa ne rugam pentru institutia prezidentiala si toti factorii decizionali. Doamne lumineaza-i pentru a lua decizii inaltatoare, aliniate la Voia Ta, pentru Binele cel Mai Inalt al Tuturor

b. Activati legea efortului indirect: Puneti in balanta cosmica ceea ce ati ales inaltator. Daca va doriti iubire, daruiti in acest arest colectiv, iubire. Vom rescrie Cerul interior cu aceste alegeri inaltatoare. Sa punem impreuna, iubire, rabdare, incredere

c. Inconjurati tara noastra cu Braul Maicii, asezati in Centru, Sfanta Cruce si deasupra Coroana Luminii Divine. Imbracati aceasta configuratie in Coloana Luminii Christice. Spuneti la final: Sfanta Treime Protectie sa ne fie, Iubirea sa creasca, Discernamnatul sa infloreasca, Intelepciunea sa rodeasca. Implinire sa fie, Drag si Bucurie