Chip de lumina

Viu, bucurie, gradina

In ochiul trezit. 

Incepeti dimineata salutand triunghiurile formate din urmatoarele sfere: iubirii-bucuriei-intelepciunii, rabdarii-blandetii-unimii, compasiunii-pacii-frumusetii. 

Salut iubirea

Bucuria 

Intelepciunea

Si tot ceea ce sunt 

In Sfant Numele Tau.

……..

Va puteti opri aici sau puteti activa 2, 3, 5 triunghiuri de lumina. 

Salut intelepciunea, blandetea, recunoastiinta

Bucuria, frumusetea, compasiunea

Salut toate Triunghiurile de Lumina

Si Omul intregit

Cu tine-Una!!!!

Simtiti cum fiecare triunghi va cheama in centrul lui pentru a va desface razele soarele interior.  Puteti tese poezii, le puteti repeta ca pe niste rauriri divine,  puteti desena  Triunghiul cu mana in miez fiind voi. 

Sunt iubire, bucurie, intelepciune, Sunt Tot ceea ce Sunt, Eu sunt

sau

Recunosc Iubirea care Sunt, Blandetea care Sunt, Intelepciunea care Sunt, Si Tot ceea ce Sunt, In Sfant Numele Tau. 

Apoi activati toate initierile de lumina primite mijlocit si nemijlocit: Sf Graal, Sfera Initiala, Raza a opta modeland cu maini ceresti, chipul zilei. Daca valsul vostru propriu nu include initieri, dati glas triunghiului iertarii( Ma iert si ma dezleg de toate greselile si pacatele, Rog Sfanta Treime sa ma ierte si sa ma dezlege, Sunt Una cu Iertarea) sau Triunghiurilor de virtuti cu care puteti deschide Drumurile, sau hrani o Idee sau lucra cu ele pentru a Alege Inaltator. 

Trimiteti lumina cu ajutorul triunghiurilor, proiectelor voastre de suflet( la nivelul chakrei 4, vizualizati ca aveti intre palme proiectul X pe care il imbracati cu triunghiul iubirii, bucuriei intelepciunii sau cu altul) si apoi Multumiti. Pe parcursul zilei la serviciu sau cu prietenii spiritualizati materia imbracand vorbele, atitudinea si actiunile cu Forte Triunice.  Ce se schimba in voi? Cautand varful muntelui interior cu ajutorul liftului ceresc numit Triunghi divin veti simti ca marile alegeri va viziteaza, se aseaza in gradina interioara, va vorbesc. Activand observatorul( tatal) gradinarul ( mama) si daruitorul( copilul) o noua atitudine triunica va deveni coloana dar si tulpina pomului interior, a caracterului divin. 

Nu va atasati, priponiti, agatati de o anumita decizie.  Lasati-o sa tasneasca ca un izvor din miezul vostru cu bucurie, unime, frumusete la timpul potrivit. Dupa fiecare tema de viata absolvita, vin daruri care ne dau putere pentru marile decizii. Si daca nu vin, limpeziti cat mai mult, eliberand barca interioara de atasamente, credinte limitative, frici, griji, vicii, dependente, furii, dorinte in exces. Adaugati valsului cu triunghiurile  posturile, o gandire luminoasa, sentimente inaltatoare, fapte pline de iubire sau intrebari cu talc: Ce triunghi de virtuti ma sustine pe raza iubirii?dar pe raza profesiei? si practicati acel triunghi la nivel de gand-emotie-fapta pentru a activa spirala ascendenta dand glas acelor alegeri inaltatoare care vin din Miez, Centru, dezvelind Calea, Puterea, Radianta Unica. 

De cele mai multe ori luam decizii sub impuls, frica, in acord cu parintii sau cu prietenii, cu furie sau cu dispret fara a merge in miezul nostru pentru a da glas acelor alegeri care unesc Cerul cu Pamantul aducandu-ne Unicitate, Radianta, Bucurie, Inaltare. Cautam sa facem schimbari pe orizontala vietii: casa, masina, eventual partenera din rolul tatalui punitiv sau al mamei victima sau al fiului razvratit sau din alte roluri limitative. Imbracamintea decide nu Miezul. Si ne trezim ca desi suntem femei actionam ca tati rigurosi sau chiar daca suntem fiice privim viata ca razboinici vesnic suparati. Ce parti  aleg? Ce subpersonalitati decid? Triunghiul echilaterial va invita sa faceti pace cu mama interioara, cu tatal, cu copilul. Ce atribute va cheama si simtiti sa le experimentati in viata de zi cu zi? Cum va ganditi sa onorati mama interioara? Dar tatal? Dar copilul?

Atunci cand schimbarile se fac pe verticala legandu-ne de cel mai inalt scop pentru care suntem aici cu totii si anume Indumnezeirea, activand credinte potentatoare-trezitoare, practicand triunghiurile de virtuti, avand o filosofie de viata curata, frumoasa, vie, cultivand o atitudine triunica, spirala ascendenta prin vise, intuitii, salturi de intelegere, bucurii ne ca revela acele alegeri mari care deschid portile Cerurilor si ale Pamantului, alegeri triunice care aduc echilibru, care nu ranesc pe nimeni care vin cu roade atat pentru noi cat si pentru umanitate. 

Gradinariti trei zile Triunghiul de lumina apoi notati intr-un caiet 7, 9 alegeri. 

Dupa ce le-ati scris puneti urmatoarele trei intrebari: 

Sunt pentru binele cel mai inalt al tuturor? Ma ajuta sa evoluez? Imi aduc Implinire? 

Cand dorintele sunt mari in triunghiul cu varful in jos( triunghi format din minte-inima-corp) si dorurile, chemarile, alegerile inaltatoare nu mai au loc faceti curatenie pe corpul dorinta eliberand excesele, patimile, consumismele. 

Cum stim ca am facut o alegere inaltatoare?

Chipul radiaza, sufletul zburda, in jurul nostru totul se leaga, avem drumurile deschise, apare bucuria-pacea-unimea, aerul e radiant iar pasirea noastra, limpede.

Vizualizati cum sfera care sunteti face valsul cu sfera armoniei, sfera pacii, sfera iubirii sau alte sfere care va cheama, 3, 5, 7, 9 zile.  Repetati acest vals in voi timp de trei zile spunand in voi: Sunt Liniste, Iubire, Bucurie Sunt Tot ceea ce Sunt, Eu Sunt sau Activez Iubirea care Sunt, Linistea care Sunt, Blandetea care Sunt, Activez Crucea care Sunt. Sunt Om, Treime, Sfera. Sunt Tot ceea ce Sunt, Eu Sunt

Ce raspuns va atinge sufletul?Ce intuitie va viziteaza? Ce intelegeri vin din oceanul divin? 

Samadhi Tank http://pages.frecventaom.ro/samadhi-tank

Terapie Craniosacrala http://pages.frecventaom.ro/terapie-craniosacrala

Terapie Bowen http://pages.frecventaom.ro/terapie-bowen

Luviom si MindSynergy http://pages.frecventaom.ro/luviom-mindsynergy

SCIO http://pages.frecventaom.ro/scio

Cristaloterapie http://pages.frecventaom.ro/cristaloterapie

Astrologie Crestina pages.frecventaom.ro/astrologie-crestina

Medicina Energetica Samanica http://pages.frecventaom.ro/curatari-samanice