Multe persoane de gen feminin sunt speriate de trecerea anilor desi in fiecare clipa putem face acesta alegere: sa purtam toate varstele cu noi, energizand doar ceea ce ne avantajeaza intr-un anumit context.

Mimica noastra exprima sufletul nostru si in ea putem agata toate minunile varstelor pe care vrem sa le exprimam. Orice operatie estetica sau crema de corectare a ridurilor se ocupa doar de muschii fetei nu si de expresie.Putem sa avem un chip de 60 de ani si o mimica de 18 ani sau un chip de 25 ani si o mimica de 50 ani. Coeficientul de viata al expresiei noastre este dat de alegerea noastra.

Atunci cand iubim ceea ce suntem, inima noastra este peste tot. Orice aliniere intre cuvant, gand, fapta si planul divin, aseaza in cadrele chipului, lumina, caldura, pace, bucurie.

Conectarea la priza divina este cea mai buna crema din univers pentru liniile noastre de experienta care credem noi ca ne umbresc frumusetea. Un chip radios inunda si hraneste tot ceea ce este in jurul lui, facand ca ridurile sa nu mai fie vazute.

Fiecare sarbatoare prin darurile ei poate fi un elixir pentru fata si corpul nostru. Putem ruga izvorul tamaduirii sau energiile BOBOTEZEI sa ne lumineze chipul, sufletul, viata.

Un OM conectat este o sursa de energie benefica si de frumusete pentru intrega planeta. Imaginati-va miliarde de luminite care sunt legate prin iubire si incredere si care trimit universului, frumusete…..Ce lume am putea crea doar jucandu-ne cu aceasta intentie.

Varstele sunt doar emanatii ale jumatatii nestiutoare din noi si ele dispar atunci cand OMUL s-a trezit si si-a descoperit intregirea. Ele tin de o anumita etapa de evolutie. Nu le lasati sa va chinuiasca viata pentru ca singurul chip care cu adevarat va face frumosi este cel CHRISTIC.