E minunat sa te scoli dimineata si tot sufletul sa-ti fie rasarit de aripi, cantec, bucurie frumusete, zbor. In taina revenirii primul gand ne poate fi cel mai frumos prieten desenand pe harta noastra de elevare, un dar, o conexiune, un drum, o asezare. Primiti-l,  e de la ingerii vostri.

Ce facem insa cu a doua voce?

Am observat ca punand diferite simboluri din Sf Graal sau Sfera Initiala intre mine si interlocutori sau deasupra unui grup, incep sa se auda acele ganduri reprimate, negate, tipate, acele felii de umbra care au nevoie de imbratisarea noastra.

Zambesc. De multe ori colegii mei se trezesc ca scapa lucruri pe care nu le-ar spune altfel. Sunt uimiti, striviti si nu stiu cum sa le bage sub pres inca o data. Insa au iesit la suprafata in reteaua de lumina pe care am activat-o.

Nu le mototoliti inca o data. Priviti-le, acceptati-le, imbracati-le in iubire.

Daca au iesit e pentru ca au nevoie de ajutorul nostru, de mangaierea noastra de lumina. Poate nu sunt prea placute pentru ceilalti insa pot fi tamaduitoare pentru noi.

Umbra ne vorbeste. Urmariti si acest al doilea gand si observati unde va duce. Cum arata barlogul lui?E plin de neiubire, neiertare, neincredere?Ce triunghiuri limitative deschide?Explorati-le cu atentie si transformati-le prin constientizarea facuta cu smerenie, acceptarea imbracata in bucurie, actiunea pictata cu responsabilitate in salturi de integrare pe SPIRALA EVOLUTIVA.

Revin asupra unui aspect. Daca constientizarea se face astfel: da, am tipat dar nu se putea altfel, ceilalalt m-a provocat sau da, am fost agresiva pentru ca am cel mai grozav IQ si trebuia sa le arat acest lucru atunci aceasta constientizare nu functioneaza. Este facuta cu orgoliu si hraneste din nou UMBRA.

Nu exista transformare decat in triunghiurile trezitoare descrise de: smerenie-responsabilitate-recunostiinta, smerenie-intelepciune-frumusete, smerenie-balndete-armonie s.a (cititi despre triunghiurile trezitoare pe site-ul nostru).

Gratia sa fie cu voi si in intalnirea cu UMBRA, minunea de a FI sa trezeasca si sa bolteasca fiinta de lumina!