CAPACITATEA DE A VISA IN UNIME este specifica omului care a spart coaja de ou, imbratisand ca sfera, idei inaltatoare, sentimente radioase, fapte in Unime. In adevar el este o frecventa care se activeaza in exercitiul Indumnezeirii. Visul in Unime este o reversare de Sens care poate aparea cu ochii deschisi sau in timpul somnului profund, in atipeala dulce pe peste zi sau in trialogul cu un om frumos. Se deschide cu o poveste, o imagine sau o calatorie plina de talc animand teritoriile Intregirii. Visul in Unime apare cand sufletul si viata noastra recunosc si imbratiseaza legile Unimii. Nu poate fi creeat din pasi, secvente, urmand un anumit protocol. Visul acesta isi are radacinile in Cartea vietii voastre pe care ai studiat-o in viata dintre vieti si se dezvaluie in toate momentele tale de adancire detasata. El poate deveni o calauza aducand in petalele CLIPEI, un SENS UITAT, anumite semnificatii, o piesa din puzzle-ul vietii, revelarea scopului pentru care esti aici, marile  daruri, lucrari de lumina.  Visul in Unime se desface in CUPA GRAALULUI cu MAESTRII INALTATI alaturi reveland REALITATEA DIVINA ca vis in Unime.  

           Primul vis in Unime pe care l-am avut a fost acela de a ma muta de la Nerva Traian la Piata Sudului pentru a onora cu ingerii sudului, acel loc. Stiam ca sunt in acel vis un cavaler al Unimii care este chemat sa apere, sa sustina, sa lucreze la Sud. Si am ramas acolo 20 de ani bucurandu-ma de niste apusuri incantatoare dar si de lucrari inaltatoare  alaturi si alti aparatori ai patriei.

Al doilea vis s-a repetat de 3 ori. Ma mutasem in Aparatorii Patriei pe locul unde un vechi schit arsese si biserica din fata casei avea mari probleme legate de venirea enoriasilor. Pe scurt nu avea energia primirii. Visul se dezvelea astfel: biserica era retezata pana la mijloc, locul, oamenii, preotii cerandu-mi ajutorul sa refacem templul, initial, biserica dintru inceput. Si de fiecare data niste curcubuee tasneau din zidurile retezate unind casa mea si vechiul schit de aceasta biserica. Era un sentiment de intregime cand culorile incepeau sa lucreze creend punti luminice. Ceea ce am simtit sa fac a fost sa pun fiecare doamna care venea la initieri reiki, curatari, trailog sa treaca pe la acea biserica , sa se roage, sa aprinda luminari. Visul avea si un moment inaltator: preoteasa si preotul tinand Graalul, Impreuna, deasupra fiind Cununulile Cerului. 

Al treilea vis in Unime se leaga de Noul Bucuresti si chipurile lui. Si pentru ca in piata Unirii sunt multe piramide ale Unimii si temple ale Unimii, constant imi fac drum acolo pentru a conlucra cu ele la fuziunea centrului vechi cu cel nou, la schimbarea acestui Bucuresti, la nastereea acelui Salem despre care vorbea Sundar Singh, parintele Arsenie Boca etc

 Visele din Unime ( adica din Cerurile Unimii, de la 8 in sus) sunt chemari, activari, acordaje, calauze pentru a onora pe Cale misiunea cereasca pentru care ati venit. Ele se repeta pana cand va recunoasteti rolul, povestea astfel incat raspunzand Cerului, Pamantul sa se transforme. Aceste vise pregatesc noi etape, noi anotimpuri in evolutia noastra, a tuturor