Buna ziua,
Imi cer iertare ca indraznesc sa va scriu insa sunt intr-o situatie dificila chiar disperata aproape insa stiu ca Dumnezeu ajuta prin oameni si ii rasplateste intodeauna pe fiecare pentru faptele sale. Stiu ca este un strigat de ajutor la persoane pe care nu le cunosc insa trec prin clipe grele si nu stiu ce sa mai fac . Am ajuns la o stare de descurajare. Sunt foarte trist.
De cand a iesit mama la pensie ma confrunt cu o situatie mai delicata pentru ca i-a facut  o pensie mica de 600 de lei . Eu locuiesc numai cu ea pentru ca tatal meu a decedat acum 12 ani .Acum s-a operat de cancer la plaman si face si chimioterapie .Cand lucra,  ma mai ajuta atat cat putea dar acum abia ajung banii pentru cheltueli de intretinere si supravietuire . Eu am o problema de sanatate care necesita tratament de intretinere continuu si care ma costa in jur de 1500 lei lunar… altfel pierd si putina mobilitate pe care o am . Scriu cu mouse-ul si pot conduce carutul electric . Dar sunt un om optimist si vreau sa ma bucur de viata atat cat pot de mult. Te rog din suflet sa ma ajuti daca vrei si daca poti, cu cat iti poti permite sa-mi adun bani pentru a continua tratamentele. Imi cer inca odata iertare ca am indraznit sa cer ajutorul . Am sa pun si un link cu un video cu mine de acum cativa ani si m-ar bucura foarte mult daca ai avea timp sa-l vizionezi , dureaza vre-o 50 de minute . Pun si datele mele aici pentru eventualitatea in care ma poti ajuta.Cate un pic de la fiecare si ma ajuta sa merg mai departe si sa reusesc .
Am mai trimis acest mesaj si la alte persoane pentru a cere ajutor si mi s-a reprosat  ca am dat copiere si nu am schimbat macar un cuvant insa eu scriu foarte greu , avand in vedere ca pot scrie doar cu mouse-ul pe o tastatura virtuala pe ecran … si situatia asta cum pot sa o povestesc si altfel …
Eu doar cer un ajutor si fiecare stie daca poate sau nu sa ma ajute si multumesc oricum pentru raspuns . Stiu ca situatia nu este stralucita pentru multi oameni si fiecare are problemele lui. Pentru discutii pe webcam sau alte detalii va rog sa imi scrieti mesaj .
Va multumesc  pentru timpul acordat si va salut cu mare drag , Vasi .
Va rog din inima sa ma ajutati,
BORCAN VASILE
JUDETUL IASI, LOCALITATEA IASI
BRD
COD IBAN
RO26BRDE240SV32602112400
Swift   BRDEROBU