Romania ca spatiu binecuvantat pregateste zorii unei etape de mare frumusete, asezare, dragoste, minune si inaltare.

Din pamantul acesta vor merge in patru zari maestii Sfantului Graal ducand peste ape mesajele SPIRITULUI PUR. Vom fi imbratisati de fratii nostri de peste granita si urmati. Aici in pantecul acestor locuri, se plasmuiesc vertebrele unei noi ere.

Romania, copilul pur va rasari din uitare si va dirija simfonia planetei.
Aici a ales viata sa-si reveleze sensurile.

In verticala noastra cu sufletul prins de CERURI, noi stim acest lucru. Suntem aici de cateva mii de ani sa culegem roada a ceea ce am semanat in INCEPUTURI. Acestea sunt vremurile culesului.

Priviti. Cupa Sfantului Graal e deasupra acestui spatiu. Maestrii ne-o ofera sa sorbim din ea puterea, cunoasterea, intelepciunea lui ACUM.

Sfintii, calugarii si marturisitorii locului deschid acum festinul cel mare, cel in care noi ne unim cu UNUL. Cea mai inalta initiere este ACUM.

Cupa ne reveleaza acest inceput-final si ne cheama sa fim luminatorii unei noi lumi.

Aici este Imparatia si Noi-UNUL!!!!

Valurile de revelatie se vor inteti iar cei schioditi de atasamente se vor retrage. Scena va fi maturata de trezie. Din public, din cei uitati, se vor ridica cei care vor purta coroana de lumina a acestor vremuri.

Ea chiar exista. Poate i-ati simtit blandetea, dragostea, frumusetea. Are culorile celor noua chakre impreunate in alb. E simbolul Romaniei trezite care va ajunge la aproape fiecare locuitor al ei.

Retrageti trupele de spuse si nespuse si haideti sa ne inaltam din primul cuvant. Aici e REGATUL LUI UNUL.

Fiecare copac, pasare, fir de aer stie acest lucru. Noi de ce nu vrem sa-l recunoastem?
Romania aduce floarea vietii in partitura noii ere.Am aflat-o si noi fiecare in felul sau insa mai trebuie doar sa insailam darul in tesatura acestui prezent.

Romania graieste prin toti ingerii ei. Poarta e aproape si impreuna o vom trece. Sa fim impreuna in UNUL si vom trai ADEVARUL.

In 21 03 2010 adica 3 3 3 adica 9, vom primi cei deschisi, a doua nastere a lui Unul in NOI. Aceasta initiere ne va ajuta sa vedem altfel VIATA si mai ales sa purtam sensurile ei cu mai multa dragoste si recunostiinta. Nimic nu va mai fi ca inainte, NIMIC. Poate veti pierde totul, poate nu veti pierde nimic insa va fi ALTFEL.

Pe un alt palier vibrational o Romanie asezata, trezita, luminatoare va inunda lumea. Criza va mai musca dintr-un alt etaj de intelegere din ce a mai ramas din neasezatele noastre insa NOUA LUME isi va instala sediul central aici.

Vom mai trai concomitent doua lumi cei care au ales sa fie cu amandoua insa foarte curand vom pleca sau vom ramane intr-una din ele.

Noua randuiala nu asculta de ceea ce am agonisit ci doar de DRAGOSTE si INTELEPCIUNE. Vom fiinta hranindu-ne cu o altfel de energie.

In arca lui NOE vor fi doar cei care au ales o lume din ADEVAR.

Gratia sa fie cu noi si noi-UNUL!!!!