Este fiecare provocare care vine catre noi, animandu-ne Intregirea. Fara el confortul ne-ar dobori si odata cu el tainele recunoasterii de sine, a unimii, a bucuriei de a fi s-ar inchide inca o data, devenirea noastra fiind puternic amenintata.

Nu este placuta aceasta acupunctura care se faca cand nu te astepti insa intotdeauna este spre binele tau cel mai inalt.

E adevarat ca fara acest ac, tesatura care esti ar ramane cu gauri multe, e foarte adevarat ca marele covor la care participam cu totii, fara aceasta patrundere,  ar fi nestralucitor.

Nu va mai suparati pe acul provocarilor ci doar multumiti-i. Fiecare intepatura elibereaza un nod , si fiecare dezlegare anima un triunghi trezitor-translator.

Stiu ca si cei mai vajnici fug de provocari si chiar unii dintre ei cred ca se poate evolua si fara acest Ac insa in adevar, corpul nostru de lumina are nevoie de multa acupunctura pentru a radia in Unime.

Priviti Provocarea ca pe un Indrumator si Acul ca pe o tandra Regasire. Urmati-i directia cu blandete-iubire-caldura si Rostul pentru care a venit vi se va dezvalui.