Incercati sa nu priviti triunghiul ca fiind format din trei laturi, trei unghiuri si atat. El poarta chipul trinitatilor radiante care sustin acest univers si este format din sfere cuvantatoare. Atunci cand chemati iubirea-discernamantul-rabdarea activati un triunghi in care cererea voastra este ascultata de catre cele trei sfere urmand ca raspunsul sa ajunga in Centrul vostru, in cupa Unimii, la intersectia dintre verticala cereasca si orizontala, la timpul potrivit.

Si cand v-ati imbracat cu viul Cerurilor si v-ati deschis, Sfera care sunteti se activeaza, imbracand Triunghiul si deschizand valsul pe spirala ascendenta.

Pasirea in triunghi alaturi de Maestrii Triunghiului este in adevar pasirea in Templul Unimii.

V-am povestit prin alte articole ca in Brazilia la Ioan al lui Dumnezeu exista pe langa tablouri imense infatisand triunghiul, o bisericuta mica in centrul caruia se afla Triunghiul, oamenii venind cu smerenie si asezand aici, mici sau mari doruri pe hartie, frumoase multumiri dar si cereri in graime divina. Si Triunghiul le poarta chemarile pe aripile lui, aducandu-le din viul Cerurilor, raspunsuri.

Cand pasiti in triunghi conectati-va la Sfera Tata, Sfera Mama apoi Sfera Copil. Faceti-va iertarile fata de fiecare sfera cu oftat, cascat, lacrimat parcurgand Triunghiul iertarii astfel: Ma iert si ma dezleg de Tot ce am Creat Acum si Altadata, Rog sa fiu iertat si dezlegat de tot ce am creat Acum si Altadata, Sunt Una cu Iertarea.

Simtiti in versul iertarii ca ati eliberat ceea ce v-a tinut priponit, legat, chinuit.

Puteti sa va opriti in fiecare sfera si sa va spalati toate ipostazele pe care le-ati imbracat in relatia cu divinul feminin si cu divinul masculin, simtind din aproape in aproape usurare, echilibru, pace.

Cand greselile noastre sunt mari fata de sfera tata, arhitectul interior se manifesta mai greu, suntem poate rigizi, duri, fermi, rigurosi, foarte analitici, punitivi, justiari, nedrepti. Cand echilibrul este restabilit in relatia cu sfera tata, apare blandetea ferma, echilibrul, deschiderea, discernamantul, rabdarea, intelepciunea.

Cand greselile noastre s-au adunat in relatia cu sfera mama, vom simti in noi, femeia razboinica sau femeia victima, mama dura sau mama invinsa de viata, carierista castratoare sau angajata plansa si multe alte fatete pe care dezechilibrul la nivelul sferei-mama il poate crea.

Cand sfera copil plange din nou e greu sa activam tatal jucaus sau mama creativa, e dificil sa ne exprimam entuziasmul, incantarea, bucuria de a fi, creativitatea.

Incercati sa pasiti in Triunghi cu smerenie si Triunghiul va va calauzi.

Din sferele care il alcatuiesc vor veni, unitati de Sens care se vor aseza in Cupa interioara dand nastere din aproape in aproape propriei Rodiri in Trinitatea care sunteti, in frumoasa Cuvantare.