Multi dintre noi ca maestrii ai trecerilor luam din copacul sacru rodiri de Sens si le ducem in diferite locuri ca sa le plantam si apoi pe bolti de lumina sau arce sa invitam acele spatii la valsul sferelor, activand spirala inaltarii, deschizand portile balului ceresc.

Exista spatii schingiuite de paradigme limitative, ciuntite de ambitii, chinuite de vinovatii.

Ramania a ales sa ajute fiecare loc prin maestrii Trecerilor care au rodit Aici trimitandu-i pe razele lui Ra sa-si faca misiunea in diferite locuri, slujind in Sfant Numele Tau, ca niste cavaleri ai luminii, ca niste sfere emitente.

In taina recunoasterii de Sine aceasta fila cereasca poate fi rasfoita de orice om frumos, deschis, cautator de Sens.

Ceea ce probabil nu s-a asezat in voi este acest aspect numit acordaj social, pentru ca un soi de optimizare se face prin acesti Maestrii ai Trecerilor iar aceasta deschidere este o misiune planetara un fel de arteziana de lumini care desi a atins poate doar cateva tari ( ex Nepal-Iordania-Peru) s-a revarsat peste tot. Cu alte cuvinte mergand intr-un loc si lucrand in reteaua lui si varfurile acelui spatiu primesc unitati de sens dar si intreaga planeta.

O singura veriga activata, trezeste tot lantul si cand el functioneaza suta la suta apar acordajele planetare.

Aceste lucrari se fac pe cercuri concentrice descriind triunghiuri de lumina emitente.

Ramania face parte din primul cerc de tari care emit. Este aproape de Centru ca atare prin lucratorii ei in triunghiuri radiante isi face misiunea astfel ca toate surorile ei sa faca valsul pe Spirala Inaltarii.

Tarile de trecere au creeat Maestrii ai Trecerilor si astfel in aceasta vremuri de rodire, spatii neavantate social sunt foarte puternice spiritual. De ce? Pentru ca ele au onorat Cerul si acum intreg Pamantul le raspunde. Nu au invadat, nu au chinuit, nu au biciuit. Au iubit Omul, au indumnezeit Locul.

E firesc pentru noi sa ajutam acordajele sociale, sa sprijinim misiunile planetare. Sufletul Ramaniei radiaza si odata cu el veti simti ca Totul se desface in Unitati de Sens in toate nucleele de lumina ale Planetei.

Imbratisati Ramania si ceea ce sunteti in bucuria lui Acum!!!!

Pentru cei care au chemarea Egiptului limpede si puternica, va invit intr-o calatorie a sufletului care va incepe pe 12 aprilie. Mai multe detalii gasiti tot pe frecventaom.