„ Tata deschide-mi portile!Fie ca gandul inspirat sa ma calauzeasca iar intelepciunea sa fie APROAPE!!!!

Atunci cand terminam un puzzle si contemplam tabloul final, ceva din noi parca se aseaza iar prin simpatie cu ceea ce am facut ne simtim si noi, intregiti, completi, desavarsiti.

Viata noastra risipeste sau potriveste corect piesele dintr-un puzzle.

Ca sa atragem piesele potrivite pentru puzzle-ul pe care l-a randuit pentru noi, SURSA, atunci e de dorit in primul rand sa multumim tuturor oamenilor, situatilor, ingerilor care ne-au calauzit si o fac in continuare si sa intampinam cu bucurie, mutarea urmatoare.

De multe ori v-ati gandit mult pana cand ati ales o piesa alteori doar v-ati uitat la ea si ati luat-o si parca mana a stiut mai departe unde sa o puna. Lobul divin despre care nu se vorbeste prea mult insa el coordoneaza totul ne-a indemnat sa facem un gest sau altul. El potriveste cu o intentie, o credinta trezitoare sau o revelatie, tabloul.

Fiecare tablou uns divin reprezinta un acordaj care ne permite sa deschidem noi si noi puzzle-uri.
Fiti atenti la cadourile pe care le primiti de ziua voastra. De multe ori ele acopera nevoile voastre poate neexprimate care devenind realitate dau nastere unei bucurii intregitoare. Micile sau marile atentii primite, se completeaza. Cineva aduce un scaunel, altcineva o papusa pentru acel scaunel, altcineva o imbracaminte pentru papusa, altcineva aduce camasute si pantaloni pentru protagonista, altcineva aduce o haina iar la final, sarbatorita a primit tot ce si-a dorit si chiar un pic peste asteptari. De obicei la copii puzzle-urile ies mai usor penntru ca deschiderea lor atrage piesele potrivite.

Ca sa devenim atractori pntru piesele potrivite, parteneri job-uri si alte oportunitati e e dorit sa activam muschiul lobului divin. Cum? Prin acordaje pe care le facem cu tot sufletul sau altfel spus prin cuvinte, ganduri, rugaciuni, mantre, intentii, credinte trezitoare, daruri, fapte.

Cred Doamne in puterea ta care acum se exprima in mine-UNA!!!
Fie ca toti sa devenim UNUL!!!!
Camelia Radu