De multe ori ne lasam pacaliti de banci, asigurari, cufarul bunicii gandind ca triunghiul format din boala-moarte-batranete trebuie intampinat cu un cont rotund, case, masini si multi prieteni pe care i-am indatorat. Insa acesti falsi munti nu au nici o relevanta in fata unei boli devastatoare sau chiar in fata unor evenimente de tipul cutremure, partaje, divorturi etc.

Achizitiile spirituale facute prin rugaciuni, mantre, posturi, spovedanie, impartasanie, cultivarea, virtutilor, valsul cu triunghiurile va sustin cel mai mult in fata provocarilor de orice tip. Cand lumina interioara e mare, plata se face fara durere, intelegand, cand lumina e mica puteti avea si cateva milioane de euro, suferinta poate fi imensa.

Nici o achizitie tangibla nu va creste nivelul de constienta ci va poate face doar mai atasati, mai fragili, mai inspaimantati ca ati putea pierde anumite obiecte.

Exista banci divine in care aurul spiritual conteaza adica faptele inaltatoare, gandurile frumoase, sentimentele innaritate, unitatile de intelepciune, temele de viata facute, credintele potentatoare-trezitoare, darurile impartasite, triunghiurile de virtuti cultivate.

Si cu acest aur celest puteti cere chiar si daruri pe care nu le-ati pus in contractele voastre de suflet.

Incarcati cardul divin cu merite de sine si apoi accesati triunghiul Cauta si vei afla, Bate si ti se va deschide, Cere si ti se va da.

Ce munte interior vi se reveleaza? Ce dar se dezvaluie?