Am avut nevoie de acest triunghi cu varful in jos format din coronavirus-criza-razboi nevazut ca sa gandim in Unime, sa ne rugam colectiv, sa participam la meditatii extinse, sa generam o hora colectiva si apoi o spirala luminatoare care lucreaza zi de zi limpezind chipul planetei, activand corpul christic colectiv, pregatind pasi mici si salturi mari in aceasta Trecere. Fara provocari puternice, omul nu isi pune intrebari, nu cauta, nu se agata de Ceruri nu isi vede semenii, nu valorizeaza acest IMPREUNA ci se vede doar pe el. Ar fi frumos sa constientizam ca facem o trecere de la zeul impietrit, aplaudat pe scena scociala pentru realizari cu care nu poate zgaria memoria spirituala a umanitatii la omul cu O mare care invata in acest arest colectiv sa-si intrebe miezul, centrul, chipul christic: Cine sunt? Care este rostul/ sensul/ talcul pentru care am primit cu totii aceasta factura colectiva? Care sunt sabotorii interni care au atras aceasta situatie? Cum ne putem limpezi chipul interior pentru a merita o primavara christica? Cine este acest noi radiant care isi scoate capul din apele fricii? Care este misiunea noastra in Impreuna-Una? De ce am venit pe aceasta planeta? Ce includ contractele noastre spirituale legate de acest eveniment, de noi, de trecere, de incheierea scolii pe Geea? Cum putem activa primavara christica?

Suntem asezati de Ceruri in acest arest colectiv pentru a ne activa aripile de lumina. Pana in 1999, ne vedeam destinul ca pe o povara greu de purtat apoi am devenit constienti de Crucea care suntem, de lucrarea care se face prin noi, unind Cerul si Pamantul. Insa chiar si asa am trait rupt…cand in Ceruri cand pe Pamant si iata ca acest virus se aseaza pe chakra 4 si 5 …..aratandu-ne ca suntem inca sfasiati sau impietriti sau avem multe suparari pe suflet sau jelanii sau nu stim sa ne exprimam povestea, dand grai Caii, Talantilor, intoarcerii Acasa. Traind rupt putem atrage si alti virusi, si alte forme de plata. Limpeziti-va chipul in Triunghiul iertarii: Ma iert si ma dezleg de toate greselile si pacatele facute cu voie si fara voie din toate timpurile si ipostazele fata de tatal Cer, mama Geea fata de iubire, armonie, pace, fata de cuplu, bunuri, bani, case fata de Tot si Toate, Rog Sfanta Treime sa ma ierte si sa ma dezlege, Sunt Una cu Iertarea. Si apoi rugati-va si pentru ceilalti…..pentru ca in Impreuna-Una sa sa faca Trecerea.

Nu e nimic intamplator si nici victime colaterale nu vor fi fi in trena acestui Timp. Suntem adusi in centrul triunghiului cu varful in jos format din coronavirus-criza mondiala-razboiul nevazut ca sa activam chipul nostru christic, triunghiul cu varful in sus, muntele divin.

Acest triunghi radiant este format din corpul cauzal( cauzele care stau la baza crizei-vrusului-razboiului nevazut, ganduri de lumina si idei inaltatoare)(frunzele copacului christic) corpul budhic( toate sentimentele inaltatoare pe care le puteti cultiva fata de oras, tara, planeta, umanitate)( florile copacului christic) corpul atmic( fapte pline de jertfa)( fructele copacului christic). Balteam de prea mult timp in egoism-impietrire-nemultumire sau in amantlacuri-droguri-suparari sau in versatilitati-tradari-minciuni accesand doar radacinile, tulpinile, ramurile fara a face trecerea spre primavara innoirii, primavara christica.

Uitati-va cu ochii interiori la viermii, serpii, scorpiile, balaurii pe care i-ati gazduit in casuta interioara. Si activati lumina constientei( cu rugaciune-post-tacere sau meditatie-contemplatie- introspectie) invitandu-i in felul acesta, Afara. Acesta este sensul acestei primaveri: o curatare colectiva urmata de o innoire in Impreuna-Una. Si toate in nemijlocire adica in biserica interioara, crucea cu aripi de lumina.

Cauzele acestui nezbor sunt in interiorul nostru. Nu ne mai putem ridica de la sol pana cand nu ne vom face anumite teme individuale( verificati ce datorii mai aveti fata de sot, copiii, bunici fata de planeta, prieteni etc) si achitatita-ti-le apoi uitati-va la temele colective fata de oras, tara, planeta. Cati dintre voi inaintea acestei crize se sculau noaptea la 3 00 si se rugau pentru oras, tara, planeta? Nu cred ca prea multi….dar iata ca s-a activat triunghiul cu varful in jos format din coronavirus-criza mondiala-razboiul nevazut cu tot cortegiul de frici-panici-nelinisti si impinsi de vantul divin v-ati sculat in aceasta noapte la 5 00 si poate si in alte nopti ascultand clopotul divin, goarna energetica, constiinta voastra. Ne aflam pe o planeta a consecintelor, tot ceea ce culegem acum fiind doar o consecinta a faptelor noastre de Acum si de Altadata.

Acest 0 din 2020 este o invitatie de a intra in Centru, in Miez, in Triunghiul Christic de a repara relatia cu Mama divina, Tatal Christic, Copilul Celest de a transforma scanteiuta care suntem intr-un soare radiant. Si cand vom fi sori, acesti nori. creatia nostra, se vor indeparta, atinsi de razele christului interior.

Desenati acasa un soare cu multe raze descriind relatiile voastre: cu mama, cu tatal, cu fetita/ fiul, cu Geea, cu iubirea, cu bucuria, cu Dumnezeu-mama, Dumnezeu-tatal, Dumnezeu-copilul, cu profesia, cu banii, cu bunicii, cu neamul, cu vecina, cu soacra, cu angajatii, cu managerul, cu Bucurestiul cu tara noastra, cu planeta, cu voi. La ce simtiti sa renuntati( din interiorul vostru) pentru a activa Soarele Christic? Incepeti prin a va elibera de mobilierul vechi care va strange: suparare-nemultumire-neacceptare cu mama, furie-neiertare-judecata cu tatal, neiubire-neiertare-neacceptare cu mine, egoism-impietrire-orgoilu cu job-ul etc

Constientizati, acceptati ca toate aceste emotii, trairi sunt ale voastre. Nu vi le-a facut nimeni cadou. Apoi activati noi clisee, obiceiuri, deschideri de Sens, atitudini( meditati, contemplati, rugati-va, practicati triunghiul iertarii, cultivati iubirea, iertarea, blandetea etc). Ridicati lumina interioara pentru deschide usa scorpiei interioare sa plece. Norii emotionali nu se prind imediat de centrii. Exista un anumit ragaz de timp in care ne facem temele. Si cand l-am depasit cum se intampla acum norii se agata de centrii declansand somatizari usoare sau grave. In acest triunghi, constientizare, acceptare, integrare e important sa nu mai aruncati propriile emotii( serpi, scorpii, balauri) pe ceillati nici sa-i bagati sub pres, marindu-i ci sa activati farul christic, pomul divin, soarele cosmic…pentru ca balaurul sa o ia la fuga atins de razele christului interior. Da sunt suparata pe Dumnezeu, accept aceasta suparare si aleg sa ma ridic pana la el pentru a intelege rostul, talcul acestei experiente pentru mine, pentru noi. Si astfel integrarea devine transformare-transmutare-transfigurare permitand corpului de slava sa se activeze.

Pomul vietii este in adevar acest soare christic care poate straluci pe strada noastra in Noul Bucuresti, in Noua Ramanie, pe Noul Pamant daca ne eliberam de emotii vechi, ganduri vechi, fapte bazate pe razbunare-impietrire-orgoliu sau pe minciuna-nemultumire-furie sau pe frica-fuga-necredinta.

Haideti sa participam impreuna la aceasta curatenie in Impreuna-Una care se face cu constientizare-acceptare-integrare mergand pe fiecare raza-relatie a vietii noastre sau in fiecare triunghi de patimi, greseli, atasamente facand Marea Limpezire. Si cu un chip nou vom activa primavara christica, invierea colectiva, Trecerea.

Pasi pe care ii puteti face stand acasa:

  1. Triunghiul iertarii( Ma iert si ma dezleg de toate greselile si pacatele pe care le-am facut cu voie si fara voie din toate timpurile si ipostazele, Rog Sfanta Treime sa ma ierte si sa ma dezlege, Sunt Una cu Iertarea)
  2. Cititi 3 acatiste de 3 ori pe zi( Acatistul Maicii, Vindecatoarea, Acatistul Sf Mihail si Gabriel, Acatistul lui Stefan Cel Mare sau rugaciunile parintelui Arsenie Boca), la 9 00, la 12 00, la 21 00( onoram in felul acesta Treimea din noi, Triunghiul Divin). Puteti citi unul sau trei( dupa cum simtiti)
  3. Rugati-va pentru oras, tara, planeta folosind si cuvintele voastre unse cu iubire, credinta, smerenie
  4. Aprindeti 4 luminari( un triunghi al sfintilor care va cheama: Mihail, Gabriel-Maica-Sf Stefan Cel Mare) si in centru puneti a patra lumanare( pentru vindecare la nivel de oras, tara, planeta)
  5. Postiti
  6. Pastrati rugaciunea vie oriunde ati fi
  7. Dezactivati televizorul, cititi in Esenta
  8. Deschideti spirala intrebarilor: Cine sunt? Care este rostul meu aici? Cum imi pot ridica lumina christica? Cum pot ajuta aceasta tara? Dar orasul in care ma aflu?