Cand te uiti cu ochi de lumina nu cu ochi de carne vezi o mare de oameni care se zbat in mocirla fricii, ignorantei, panicii sau in sosul controlului, impietririi, orgoliului din ei doar o parte pasind pe spirala luminica activand prin lucrarea lor cu rugaciune, meditatie, contemplatie, Trecerea. E multa lupta intre Arhistrategia de Intuneric care isi doreste reducerea noastra ca numar, vaccinarea obligatorie, o noua ordine, control prin frica etc ( am mentionat obiectivele lor in articolele anterioare) si Arhistrategia de Lumina care lucreaza prin tesatori in lumina, dezvelitori, ghizi, canale, maestrii, initiati, deschizatori de porti, conectori, traducatori ai lumilor subtile, oameni frumosi…si in acest razboi se vad trei rasarituri, pe 5 aprilie, intre 19-21 aprilie pe 21 mai. Trei momente christice in care mai multe noduri peste 77 vor fi dezlegate. Insa ele sunt creatia noastra. Ne-am legat prin frica-ignoranta-suparare prin furie-neacceptare-neprimire prin neiubire-neiertare-necredinta, pacte de intuneric-orgoliu-atasamente, droguri-bautura-sex. E o factura colectiva, o judecata divina, un cules …ceea ce traim. Dupa mult semanat de patimi, greseli, pacate…..avem in fata aceste tablou, o roada colectiva, a noastra. Cum ne verticalizam in acest moment? Daca ne uitam la chipul luminic al lui 2020, primul 2 este sfera-mama, al doilea doi este sfera-fiica. Ca sa intram in Templul Unimii si sa platim aceasta factura colectiva ne ajuta Maica( cititi paraclisele sau acatistele ei) si fiica( puteti citi acatistul Mariei Magdalena) si asezati dincolo de acatiste in balanta cosmica, ganduri de lumina, sentimente inaltatoare, fapte frumoase. Acest 0 este goarna energetica care ne cheama in miez, in centru in triunghiul christic sa onoram divinul din noi. Si multi venim din roluri limitative de tati punitivi, de vatafi ai curtii, de controlori, de mame impietrite, de fiii reveli, de fiice destrabalate. E un bun noment sa ne zemuim, sa umplem Graalul interior cu sentimente inaltatoare. Aceasta cupa a Unimii ne asteapta in Templul Unimii venind cu acesta Spirala a Unimii.

Haideti sa avem curajul sa pasim pe aceasta Spirala luminatoare activand verticalitatea noastra. Dati grai marilor intrebari: Cine sunt? Care este misiunea mea in acum? Ce teme restante imi ingreuneaza pasirea? Cum pot contribui la marea limpezire? Ce inseamna indumnezeire?

  1. Spalati-va chipul in Triunghiul iertarii sau in Fantana Limpezitoare a Maicii sau in Soarele christic
  2. Activati darurile divinului feminin( camasa vindecatoarea a Mariei Magdalena, braul maicii etc) si asezati-le in tesatura acestei lumi la nivel de oras, tara, planeta
  3. Cititi Acatistul Maicii, Vindecatoarea, Acatistul Sfintilor Mihail si Gabriel, Rugaciunea parintelui Arsenie Boca sau Acatistul Sfantului Stefan cel Mare sau Acatistul Sf Gheorghe( la 9 00, 12 00, 21 00 si nu uitati de 5 aprilie)
  4. Postiti
  5. Tatal Nostru