Atunci cand ramanem obsesiv pe cercul unui gand, al unei situatii, al unei credinte, refuzand innoirea, apar  accidentele, neprevazutele, deschiderile de sens care ne invita la SCHIMBARE.

Aceasta rupere de ritm sau iesire din cadenta, poate fi un salt urias pe spirala noastra evolutiva daca acceptam lectia, darul si facem  saltul de intelegere.

Sa convertim  feliile de vechi (universul ma pedepseste, a fost o intamplare, ceilalti sunt de vina) in evrika pentru sufletele si spiritele noastre.

In fapt, ecuatia divina formata din anumite persoane care atrag accidentul, solicita in plan subtil o asezare intr-o geometrie noua corespunzatoare unui alt cerc pe SPIRALA EVOLUTIVA. Nimic nu se pierde ci totul se transforma atunci cand suntem deschisi sa valorificam buchetul de intrebari al neprevazutuliui in aur spiritual.

In pelerinajul pe care l-am facut cu aproape 23 de oameni in perioada 6-14 aug, pe 11, in poarta transformarii , un nucleu de fapturi minunate au determinat o astfel de trecere de la un palier de intelegere la altul prin intermediul unui accident. Revelatoare, coplesitoare si asezatoare au fost momentele imediat urmatoare IMPACTULUI: toti am fost Unul si Unul a fost in Toti. Deruland filmul cu incetinitorul mi-am dat seama ca foarte multe informatii si energii la care fusesem conectati Altadata si-au facut intrarea pe scena noastra interioara odata cu acel EVENIMENT.

Pelerinajul in sine a purtat numele Impreuna suntem Unul iar micul accident nu a facut decat sa aseze in toate rafturile fiecaruia dar si ale intregului grup energiile lui UNU,  invitandu-ne intr-o haina energetica noua absolut necesara elevarii noastre.

Momentul din 11 aug ne-a activat potente, daruri, deschideri care ne sustin in apararea psi a Noului Bucuresti-Noii Romanii-Noului Pamant, ne-a deschis noi fatete privind rostul nostru AICI, ne-a conectat la frecventa UNIMII.

La cateva zile distanta dupa eveniment Braul Maicii Domnului ne chema pe toti sa-l activam si sa-l desenam cu sufletele in jurul comorilor energetice ale acestui spatiu, aratandu-ne ca lectia integrata desface in clar, sensuri, daruri, bucurii.

Priviti orice ciocnire, ca o invitatie minunata la reflectie, adancire, evrika si innoire. Nu va luati dupa ceea ce spun ceilalti ci asezati pe suflet, acesta conexiune cu versul divin. Florile intelegerii se vor desface si petalele lor vor aduce in lumina, CENTRUL.