Sunt multi oameni foarte curiosi care vor sa stie dinainte ce evenimente urmeaza, cum se vor derula, ce ii asteapta la capatul drumului. Insa povestea se scrie si se rescrie in continuu doar anumite borne de Sens raman pentru ca din trunchiul vietii chiar daca se desprind trei scenarii posibile, Calea, Drumul Ingust, Bucla existentiala, fiecare pas poate fi un Graal deschizand toate portile sau un tunet, inchizandu-le. Si asa putem avea in fata un pom roditor sau doar unul trist, desfrunzit, pitit insa depinde de noi ca constructori si cocreatori cat si cum udam pomul vietii.

Anumite evenimente ne sunt date de sus de catre Sfatul Inteleptilor insa depinde de noi cum le traim altele le creeam noi in linia atractorilor interiori stiuti si nestiuti care cheama fie muntii de pe Cale fie prapastiile din Bucla Existentiala.

De multe ori mergand la ghicitoare oamenii isi dezactiveaza anumite linii de viitor sau deschid bucle existentiale in care cad dusi de fricile induse sau improvizatiile doamnei. Slabi de inger si unii si altii.

Triunghiul cu varful in sus cel care dezvaluie din Centrul lui….Calea nu poate fi vazut de d-na Omida ( atentie nu e Fluture…) care are o lumina mica …ceea ce vad deobicei ghicitoarele fiind triunghiul cu varful in jos, trinitatea inferioara formata din minte-inima-corp si toate buclele existentiale care pot aparea de aici. Poate ati intalnit astfel de imbarligatoare care nu spun nimic luminos pentru ca nu au acces la el. In adevar ele sunt atat de virusate incat nu pot vorbi decat despre bucle mentale, emotionale, existentiale.

Si dupa ce le-ati ascultat o ora si v-au activat spirala descendenta cu multe frici, panici si nenorociri precum si toate caderile posibile ce va mai ramane decat sa va plangeti de mila sau sa cautati tapi ispasitori?

Unde este Calea? Bucuria? Unimea?

Si nu e suficient ca va ea banii ci va mai fura si o bucatica de suflet, creeaza stringuri de dependenta, activeaza un arest de putere, cunoastere, bani asta ca sa reveniti si sa tot reveniti dandu-va munca dar si linistea.

Traitorii de sens care sunt ghizi-canale autentice va dezvaluie pasirea divina cu care puteti sa accesati Calea, Unicitatea, Maretia. Ei nu va pun in brate finaluri si nici tablouri morbide ci va ajuta sa descoperiti pensula potrivita si culorile cu care sa va pictati radiant, propria poveste. Ei va vorbesc despre initieri pe lumina, instrumente divine, rugaciuni, deschideri de Sens care va innaripeaza sufletul, pasirea, viata. Puteti sa urmati Cerul fara a sti dinainte ce va fi pe un anumit varf de munte.

Indrazniti sa va harniciti ( harnicia vine de la har) si vi se vor dezvalui si pagini din cartea vietii voastre dar asta la timpul potrivit, in grai divin si doar daca este spre binele vostru cel mai inalt.

Uniti triunghiurile ceresti cu fapte lumesti, tesant frumos fiecare clipa. Nu ghicitul va ajuta in dospire ci conlucrarea cu varful triunghiului. Prin acceptare-predare-faca-se voia ta chiar si evenimentele cele mai dure capata o inaltime, o frumusete, o radianta fara ele varful de munte neputand fi atins.

Fiti atenti la triunghiurile limitative care va duc la ghicitoare: frica de viitor-neincrederea-neiubirea de sine sau supararea pe Dumnezeu-pe viata-pe oameni sau mi se cuvine-dispret-furie sau orgoliu-neliniste-neincredere sau neacceptare-lene-ignoranta sau invidie-rautate-neliniste sau neprimirea voii domnului-suparare-neiertare? Ce va duce de nas intr-acolo?