Acceptarea vine de la accept vointa Sfintei Treimi in viata mea intelegand ca astfel ma deschid si primesc prin chemare, revelatie intuitie…. un om, o situatie, o calatorie si o imbratisez cu discernamant, intelepciune, clar, aliniindu-ma Voii Divine. 

Triunghiul descris de acceptare-Faca Se Voia Ta-contopire ne invita sa lasam cheile controlului, opozitia, victimizarea, cautarea unui tap ispasitor  implinind cu bucurie voia Sfintei Treimi. Accept sa fiu soldatul tau Divin, Sfanta Treime. Uneori Divinul treimic ne dezvaluie pe o borna de sens alegerile cu accept mare si alegerile cu accept mic, caii Gratiei conducandu-ne catre situatia care este neatractiva lumeste dar care ne inalta cereste. Si alegand inaltator si alte Ceruri din alte experiente ne vor sustine inaintarea caci fiecare alegere frumoasa atrage dupa ea alte alegeri frumoase. 

Pasiti in acceptare invitand Viata Divina sa cuvante.

Ma predau tie Una si slujesc in Sfant Numele Tau

Prin aceasta afirmatie lasati Cerul sa cuvante conducandu-ma catre un triunghi ceresc sau mai multe cu care se va face valsul unimic, insasi Contopirea. De ce? Pentru ca triunghiurile trezitoare, mijlocesc, sustin , dezvaluie alegerile cu accept mare ajutandu-te in acelasi timp sa vedem aurul unei situatii.  

E greu sa accepti un tata abuzator sau un frate violator insa nu despre acceptarea resemnata a victimei vorbim ci despre asumarea in acceptare sau altfel spus despre intelegerea faptei si acceptarea ei in Unime cautand darurile ei de dincolo de acest Acum. Asta nu inseamna ca trebuie sa ramai langa tatal abuzator sau langa fratele care profita de tine. 

Exista o dreptate cereasca, o justitie divina si mai ales o ordine cosmica iar Sfatul Batranilor stie de ce a lasat o anumita fapta sa cuvante oricat de urata ni s-ar parea.

Cand ceva va framanta asezati fapta sau situatia sau povestea in triunghiul de mai sus sau intr-un triunghi de vituti sau de sfinti cerand calauzire, limpezire, dezvelire. Veti primi in timpul noptii sau pe calea intuitiei, intelegerea de care aveti nevoie pentru a face saltul in triunghiul acceptarii-predarii-unimii imbratisand cu iertare si tatal abuzator si fiul violator.

In adevar totul are un rost insa el nu poate fi gasit la nivelul formelor sau in planul in care s-a manifestat ci doar in randul esentelor, mergand catre Centru cu aripile deschise.

Acceptarea inseamna sa accesam file nestiute ce tin de alte vieti sau de viata aceasta intrand cu raza adevarului in camerele inchise ale cunoasterii de Sine. Cinstind Sfanta Treime precum si  toate trinitatile care va sustin veti pasi in teritorii pline de Sens in care valsul cu virtutile va transforma contopirile ceresti in cunoastere revelatoare si transformatoare.  Ca sa accepti un tata abuzator mai intai e important sa fii facut valsul cu sfera iubirii, sfera intelepciunii, sfera discernamantului sau cu alte sfere, ridicandu-ti lumina interioara.  Cand ai lumina mica in interior, corpul durere iti  activeaza suferinta la nesfasit. Intrand in  vals cu virtutile, casatorindu-te cu triunghiul divin, imbracandu-te cu protectie cereasca poti cobora in orice umbral luptandu-te cu orice dihanie, lumina christica eliberandu-te de sub tentaculele sau din ghiarele unei situatii in care te simti blocat.  

Nu lasati energia respingerii sau a razbunarii sa genereze separare. Acceptati experienta asa cum vine cautand varful ei de munte. Oare ce am de invatat din aceasta tradare? Dar din aceasta pierdere de bani?  Atunci cand primim provocarea asa cum ea aterizeaza in viata noastra fara sa intram in rolul victimei sau al distantului impietrit sau al calaului, 90 la suta din drum catre darul ei ascuns este deja facut. De ce ? Intrand in asumare, cu bucurie si predare……orice experienta oricat de urata ar fi ne poate dezveli un varful de munte adica o treime formata din unitati de rabdare, , unitati de recunostiinta, unitati de compasiune ce ne inteleptesc. 

Si daca nu-l zariti chemati-l pe Iov-Solomon-Maica sau o alta trinitate cuvantatoare care sa va sustina in procesul decriptarii unei situatii pentru a va dezveli propriul dar, frumoasa unicitate, marele adevar,  culmea muntelui interior. 

Daca privim cu ochii darurilor la trinitatea de mai sus vom vedea ca Solomon a manifestat intelepciune, Iov credinta si Maica, iubire.

Va pot ajuta darurile lor graitoare de peste timp sa descoperiti talcul situatiei pe care ati atras-o?